ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Biz adam olmayız
holigan biz olmayiz adam
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

walic23
walic23
YAw anlamıyorum maçın 90. dakikası olan olmuş zaten neden sahaya giriyorsun arkadaş bu holiganlık niye?TRABZON MAÇINDAN BAHSEDİYORUM MAÇ 90. dakikada shaya giren taraftarların sivassporlu oyuncuların üzerine yürmeleri sonucu maç tatil edildi
~ 390 gün   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe

güveeen
güveeen
şimdi iddaa'da iptal mi değil mi?

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
bnede başlığı görünce kendimizi eleştirccez sandım biz adam olmayız yaa falan diye niyeyse öle kalmış bilinçaltımda senden adam olmaz gibi:))

dea
dea
ahahahahahaahahahahaahhaah harbi komedi bi olaydı yüzüp yüzüp kuyruuna gelip sıçıp batırmak ahanda budur.. geçmiş ola trabzona..

comandante
comandante
Açıkcası Trabzonda bu tür olaylar beni pek şaşırtmıyor. Sonuçta her sene Avni Aker'de Fenerbahçe taraftarı olarak kafamıza inanılmaz boyutlarda taşlar atıılıyor. Bu gerek tribünlerden gerekse etraftaki binalardan atılıyor. Taşların boyutları ve o kadar mesafeden nasıl atıldıkları akıl mantık dışı. Takım otobüsü Trabzon ilinde saldırılara uğruyor. taraftarlar maça 1 saat kalaya kadar şehre sokulmuyopr. Maçtan 1 saat önce şehre ve derhal stada alınıyor. Maç çıkışı bir çok yaralı olduğu için hastaneye gidileceğini bilen trabzonspor taraftarları hastane önünde toplanarak Fenerbahçe taraftarını bekliyor ve bir saldırıda hastane önünde gerçekleşiyor. Yani TS maçı her zaman bir mahşer gibi geçiyor. Peki bunca olaydan sonra TS ne ceza alıyor? Hiçbir şey. Çünkü arkalarında Trabzonlu bir Haluk Ulusoy var. Bunca olay yaşandıktan sonra televizyonlara çıkıp bir FB - TS maçı sonrası ''Olayları neden bu kadar abartıyorsunuz? Magnum mu patladı stadda sanki'' şeklinde açıklamalar yapmıştır. Geçen seneyi hatırlar taraftarlar sahaya bir kaç taraftar girmiş ve hakeme saldırmıştı. Sonuç ne oldu? Trabzon yönetimi sahaya girenlerin akıl sağlının yerinde olmadığını iddia etmiş ve hiçbir ceza almamıştı. Açıkcası ben alıştım artık Trabzondaki tribün terörüne. Zira orada yapılanlar yapanın yanına kar kalıyor.
 1   ~ 390 gün   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
bizim maçtaki olaylardan 5 maç ceza alınıyorsa trabzona en az 7 maç ceza gelmeli ama sanmıyorum geleceğini, diyarbakırda bizim maçtan çok daha fazlası oldu 3 maç verildi, daha önce olan bir dolu örnek var..

bizim maç için milat olsun diyenlerin ne kadar samimi olduğunu göreceğiz bu maça verilecek cezayla.. trabzonun 4 ve 6. haftalarda biz ve beşiktaşla maçı var sanırım, bakalım yürekleri yetecek mi seyircisiz oynatmaya
 1   ~ 389 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
~ 389 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008