| |
tasarı geometri
|
Arkadaşlar 4 gün Önce karadeniz turuna çıktım İstanbuldan. ve şu anda sinoptayım. Şu ana kadar harika vakit geçirdim. Amacım rize ye kadar gitmek. deniz kenarında sıcaktan patlarken, yaylalarda, devasa mağralarda sırtımda hırkayla geziyorum. İnanılmaz bir doğa, inanılmaz bir tarih var buralarda. Her yer yeşil ve attığınız her adım yeni bir fotoğraf çekmek için sizi zorluyor. eğer halaa tatile çıkmamış olanlar varsa böle bi turu öneririm. Tek başınıza gezin ama. Ben öle yaptım.
Ama turizm açısından biraz gelişeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.... Daha önce gelmiş olanlar, gelecek olanlarınız varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
|
|
1 ~ 392 gün
|
|
| |
sphinx®
|
karadeniz gerçekten muhteşem bir bölge...gezmek,bol bol fotoğraf çekmek lazım...
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
lithium
|
fırsatını bulsam bi kapadokya tarafını bi de karadeniz tarafını gezmek istiorum.. tek başıma ama, sadece fotoğraf makinemle..
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
kertenkelebek
|
oha.. tek hayalim Rİze'yi görmek..
ama iznim yok :S bu yaz çıkacaktım ben de karadeniz turuna..
artık seneye kısmetse..
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
otostopla gidilebilir mi ama?
eylülde gideriz büyük ihtimal bir yerlere ama daha karar vermedik neresi olacağına :l
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
roxelanne
|
rize ve trabzoon..çook merak diyorum..bigün görürüm inş..
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
lithium
|
başlık sahibi..:)
umarım yolun kastamonu safranbolu tarafına düşer.. mimarlıkta okuyormuşsun, görülmeye değer evler var safranbolu tarafında..
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
tınmaz melaike
|
trabzona yolun düşerse uzun göle mutlaka gitmeni tavsiye ederim rizedede tabiki ayder yaylası kesin bi mangal keyfi yap temiz mis gibi havada ..=))
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
olympos
|
ayder diyorum kesin git,,,
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
tohunç
|
bende karadeniz turuna çıkmıştım, samsundan sonra karadenize geldiğinizi anlıyosunuz, uzun göl manzarası fln hala aklımdadır :)
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
-sokarca-
|
bende 1 ay önce karadeniz oyunlarında görev almıstım
trabzonda bulundum oyunlar yuzunden fazla gezemedim ama uzungöl ve
sümela kesinlikle gidlmesi gereken yerler.
cektiğim bir kac resmi paylasim

|
|
~ 392 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
teyzemlerde yeni geldiler karadeniz turundan..bayılmışlar resmen..bende çok istiyorum gitmeyi..işe girip düzenli maaş almaya başladığımda ilk tatilimi karadenize ayırmayı düşünüyorum..çok merak ediyorum oraları..
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
ewc
|
bu yaz bende gidicektim çok istememe rağmen bu yaz da olmadı ilk fırsatta gidicem
benim planlarım arasında o yaylalardaki evlerde kalmak vardı kesinlikle git orlara hala gitmediysen
|
|
~ 392 gün
|
|
| |
blam_
|
sinop-ordu-giresun-trabzon-rize...
heryerınde ayrı tadlar bulabılecegınız,dogayla denızın bırlestıgı şirin yerler...özellıkle doga tutkunları ıcın karadenız cennet olarak gelebılır...ve buarada unutmadan yanınızda şemsiye almayı unutmayın...:)
|
|
~ 392 gün
|
|
| |