ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Karadeniz Turu ve Karadeniz Turizmi
tatil tur karadeniz
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

tasarı geometri
tasarı geometri
Arkadaşlar 4 gün Önce karadeniz turuna çıktım İstanbuldan. ve şu anda sinoptayım. Şu ana kadar harika vakit geçirdim. Amacım rize ye kadar gitmek. deniz kenarında sıcaktan patlarken, yaylalarda, devasa mağralarda sırtımda hırkayla geziyorum. İnanılmaz bir doğa, inanılmaz bir tarih var buralarda. Her yer yeşil ve attığınız her adım yeni bir fotoğraf çekmek için sizi zorluyor. eğer halaa tatile çıkmamış olanlar varsa böle bi turu öneririm. Tek başınıza gezin ama. Ben öle yaptım.

Ama turizm açısından biraz gelişeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.... Daha önce gelmiş olanlar, gelecek olanlarınız varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
 1   ~ 392 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
karadeniz gerçekten muhteşem bir bölge...gezmek,bol bol fotoğraf çekmek lazım...
~ 392 gün   mesajın adresini al  

lithium
lithium
fırsatını bulsam bi kapadokya tarafını bi de karadeniz tarafını gezmek istiorum.. tek başıma ama, sadece fotoğraf makinemle..

kertenkelebek
kertenkelebek
oha.. tek hayalim Rİze'yi görmek..
ama iznim yok :S bu yaz çıkacaktım ben de karadeniz turuna..
artık seneye kısmetse..

thuringwethil
thuringwethil
otostopla gidilebilir mi ama?
eylülde gideriz büyük ihtimal bir yerlere ama daha karar vermedik neresi olacağına :l

roxelanne
roxelanne
rize ve trabzoon..çook merak diyorum..bigün görürüm inş..

lithium
lithium
başlık sahibi..:)
umarım yolun kastamonu safranbolu tarafına düşer.. mimarlıkta okuyormuşsun, görülmeye değer evler var safranbolu tarafında..

tınmaz melaike
tınmaz melaike
trabzona yolun düşerse uzun göle mutlaka gitmeni tavsiye ederim rizedede tabiki ayder yaylası kesin bi mangal keyfi yap temiz mis gibi havada ..=))

olympos
olympos
ayder diyorum kesin git,,,

tohunç
tohunç
bende karadeniz turuna çıkmıştım, samsundan sonra karadenize geldiğinizi anlıyosunuz, uzun göl manzarası fln hala aklımdadır :)

-sokarca-
-sokarca-
bende 1 ay önce karadeniz oyunlarında görev almıstım

trabzonda bulundum oyunlar yuzunden fazla gezemedim ama uzungöl ve

sümela kesinlikle gidlmesi gereken yerler.

cektiğim bir kac resmi paylasim

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe

ülkü özcan
ülkü özcan
teyzemlerde yeni geldiler karadeniz turundan..bayılmışlar resmen..bende çok istiyorum gitmeyi..işe girip düzenli maaş almaya başladığımda ilk tatilimi karadenize ayırmayı düşünüyorum..çok merak ediyorum oraları..

ewc
ewc
bu yaz bende gidicektim çok istememe rağmen bu yaz da olmadı ilk fırsatta gidicem
benim planlarım arasında o yaylalardaki evlerde kalmak vardı kesinlikle git orlara hala gitmediysen

blam_
blam_
sinop-ordu-giresun-trabzon-rize...

heryerınde ayrı tadlar bulabılecegınız,dogayla denızın bırlestıgı şirin yerler...özellıkle doga tutkunları ıcın karadenız cennet olarak gelebılır...ve buarada unutmadan yanınızda şemsiye almayı unutmayın...:)

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008