| |
çemberimde gül oya
|
İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak. Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, bu gece arkadaşımın yatağında yatayım diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.
Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
aslan67
|
soruya bak anağm yine bi hinlik var ama du bakalım:P
|
|
1 ~ 394 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
lithium
|
bunun cenaze törenli olan bi versiyonu vardı.. bu kız kardeşler, ev arkadaşları neden uslu durmazsa..
cevabı biliosan yaz valla merak ettm:D
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
uff ıkı defa okudum dusunuyorum ama..kesın bır bıt yenıgı var acaba hanı dısarı cıkan kız arabadakılerle ısbırlıgı yapıp oldurdu mu onları ıyıde bunu bılıyorsa nıye yatagın altına baksın cesedı gıdıp atarlar ayy cıldıracam ya bunun cevabını ogrenmem lazım yoksa bugun uyuyamam..
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
valla bana da arkadaşın teki sordu, bende bunu bilse bilse ortakantin bilir dedim :P
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
aslan67
|
bu soruda çok ecayip şeyler var bir kere:)
şimdi evde kalan kız neden arkadaşı evden gidince arkadaşının yatağında yatmak istiyor?:)bir insanın yatağında bıraktığı kokuya karşı fetişistliği mi var acaba?:)
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
lithium
|
bence kız alkollüyken ulan sen benim yatağıma nası yatarsın die kızı öldürdü.. sonra biraz uyuyup ayılınca aklına geldi yaptığı..:p
|
|
1 ~ 394 gün
|
|
| |
aslan67
|
dur gız bismillah ben düşünmek için süre istiyorum..
lithium demis ki:
bunun cenaze törenli olan bi versiyonu vardı.. bu kız kardeşler, ev arkadaşları neden uslu durmazsa..
cevabı biliosan yaz valla merak ettm:D
|
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
aslan67
|
bence üzerine hiç senaryo yazılmayacak bir soru:)çok basit bir cevabı olduğu içime doğuyor nedense:P
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
~ 394 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
biz olsak öle yaparız heralde:))
gene arkadaşımın dediğine göre bir zamanlar Amerika'da FBI sorusuymuş tüm sınavlardan geçtikten sonra bu sorulurmuş
yaaaa:))
lithium demis ki:
bence kız alkollüyken ulan sen benim yatağıma nası yatarsın die kızı öldürdü.. sonra biraz uyuyup ayılınca aklına geldi yaptığı..:p
|
|
|
~ 394 gün
|
|
| |