ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
tüm kantin ahalisi ve platonik aşıklar krallığının asil vatandaşlarına
sevgili kanteeen;
yeni bilineceği üzre askere gidiyorum.bırakmak zor geliyor calışma masam iliskilerim , ailem, arkadaşlar,sevdiceğim, köşedeki bakkal ile, karsıdaki komsu..ve sen sitecik.. kaç zaman oldu ilişkimize başlıyalı bilmiyorum ama iyi kötü çirkinin yanına ukala komik ve gıcığı da ekledik...bu ilşki sırasında çoğu şey değişti.(senin de benim de). ev değişti, sokak değişti, o değişti, bu değişti. en değişmeyecek bildiklerin en azından yatak örtülerin, camdaki leke, halıdaki yanık, annen, baban, kardeşin bile değişti. onlar yaşadılar yaşlandılar, ama sen eskidin. belki büyüdük hiç istemesek te.
ben geri döndüğümde de değişecek herşey masanın üzerinde bıraktığını sandığım kültablası artık orda olmayacak kırılacak belki de. dönerim diye dönünce okurum diye açık bıraktığım kitap kapanacak, rafa kalkacak.ve sen de değişeceksin...
dönmek en özlenenden bir anda yüzleşmekten, bulamamaktan, yeniden, alışmaktan en korkulan şeye dönüştü işte. şimdi düşün dur, dönmek ve gerçeği kabullenip öylece kalakalmak mı yoksa hiç dönmeyip sahte dönüş hayalleriyle kendini avutmak mı? dönmek korkuya dönüştü mü anlaki sıçtın. budur...
110 Ağustos 2007 18:56
bigbang
forum sorusu: veda edecek olsanız ne derdiniz?
10 Ağustos 2007 18:56
denizhan
hiçbir şey.
10 Ağustos 2007 18:57
$ahßaz mari.... =))
bisi demem.. hatta belki hesabımıda kapatmam. kalır öyle.. akjdfhglka dfhd :D
vefasız insan smile i
10 Ağustos 2007 18:58
iksir
bişi diyemem, zaten izin vermezler, kişiye ve kendine özel baslık açmak yasak değil mi..?
10 Ağustos 2007 18:58
denizhan
bazen çekip gitmek çoğu şeyi anlatır zaten.
10 Ağustos 2007 18:59
boomerang ¹³
kafamı sokayım kafamıııı..
110 Ağustos 2007 18:59
cinmax
niye askeremi gidiyorsun :)
10 Ağustos 2007 19:00
brutal fish
başka bir arkadaşlık sitesinde görüşmek üzere hoşçakalın derdim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13408
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.