ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
baya bi baktım, tarif açısından tatmin eden bi başlık bulamadım. yapabildiğiniz ve fazla malzeme istemeyen yemeklerin tariflerini rica ediyorum. haftaiçi çalışıyorum ve işten eve geldiğimde yapabileceğim şeyler olsun lütfen :D
2 tane tavuk but al. Tencereye koy üstünü geçicek kadar da su koy. Bir tane soğan, bi tutam kekik bi tutam karabiber, biraz tuz koy. Kaynayana kadar yüksek ateş, kaynadıktan sonra kısık ateşe al.
yumurta veya tost kadar bekar evinin vazgeçilmez yemeğidir.
tavuk haşlama kadar nefret ettiğim bi yemek daha yok (var kapuska) ama yine de sağol. klaus nomi sen de sağol da,
hani çalışıyorum=>para =>biriktirmek...
10 Ağustos 2007 16:35
güveeen
haşlama sevmiyosan daha az su koyup suyunun çekilmesini bekleyip biraz sıvı yağ ekledikten sonra kızarmasını, kavrulmasını da bekleyebilirsin
10 Ağustos 2007 16:37
diela
bi soğanı ince ince doğra...tavada kavur onu biraz ama çok fazla diil biraz diri kalsınlar sonra domates rendele koy biraz da isersen salça koyabilirsin tat verir pişmesine yakın biraz kekik bol miktarda nane koy.eğer istersen biraz sulandırabilirsin.
çok güzel bi sostur bu çok lezzetlidir.istersen makarnaya koy istersen içine yumurta kır ya da tavuk fln haşlarsan üstüne koyabilirsin.hem basit hem lezzetli =)
bak o olabilir işte :D ama tencerenin içine edilmesin sonra? bu yüzden hakaret yediğim oldu da...
güveeen demis ki:
haşlama sevmiyosan daha az su koyup suyunun çekilmesini bekleyip biraz sıvı yağ ekledikten sonra kızarmasını, kavrulmasını da bekleyebilirsin
10 Ağustos 2007 16:39
güveeen
biraz bulaşık konusunda işi zorlaştırır ama teflonda yaparsan bişecik olmas
malzemeler:
1 paket hazır çorba( isteğe göre mercimek, kremalı sebze veya tavuk olabilir)
4 su bardağı su
karıştırılıp pişirilir afiyetle yenir ama pek doyurucu olmaz:P
10 Ağustos 2007 16:48
aslan67
bir tencerede patates kızartılır..bir diğer kapta ise önce biberler yağda çevrilir,üzerine kuşbaşı şeklinde doğranmış tavuk parçaları ve domates ilave edilir..5-6 dakika sonra malzemeler birbirine kaynaşır..tuzu,karabiberi,keyfine göre diğer baharatlar ilave edilir..kızarttığın patatesleri de bütün malzemelerin pişmesine 5-6 dakika kala eklersen ana yemek gibi bir karışım elde edersin:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13406
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.