tınmaz melaike demis ki:
kedi ve ben kedileri çok sewerim =)))))))))))
10 Ağustos 2007 23:22
gaea
Aslanmışım..
Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz. kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. insanlarin arkadaş olmak isteyebilicegi birisiniz.
peki öle olsun:)
10 Ağustos 2007 23:46
yavruş :)dişikartal
Kuğu
Cok hassas ve narinsiniz. kolay aşık oluyorsunuz. ne cok utangac ne cok girişkensiniz. arkadaş grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz
yalan yok öle bişi ben koruom hep....... :D
10 Ağustos 2007 23:48
şekeyy pancayııı=)
Kuğu
Cok hassas ve narinsiniz. kolay aşık oluyorsunuz. ne cok utangac ne cok girişkensiniz. arkadaş grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz.
doğru gibi sanki =pp
10 Ağustos 2007 23:52
okeye dönün puahaha:D
arethusa demis ki:
oha son 4 kişi aslan =)
10 Ağustos 2007 23:52
bu sayfada kuğularla dolu:))))
10 Ağustos 2007 23:54
jeandarc
Fare
Sessiz sakin ama cok zekisiniz. dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz
tamam içine güzel şeyler yazmış ama ben fare olmak istemiyorum :(
11 Ağustos 2007 00:39
gülin l'angelo
Kaplumbağa
Uyumlu, sicakkanli birisiniz. size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. sadik ve durustsunuz, yapmacik insanlara ve dedikoduya karşisiniz.
=)
11 Ağustos 2007 00:48
parnassius
Maymun
Yerinde duramayan birisiniz.cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli. dedikoduyu biraz seviyorsunuz. sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşunuyor. dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.
anaaa bune yaaaa
11 Ağustos 2007 01:20
glikoz
Kuğu
Cok hassas ve narinsiniz. kolay aşık oluyorsunuz. ne cok utangac ne cok girişkensiniz. arkadaş grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13404
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.