ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Dokuz yaşındaki oğlununu kaybeden genç anne (Julianne Moore) üzüntüsünü başkalarıyla paylaşmak istediğinde aslında bir oğlunun olmadığı söylendiğinde büyük bir şok yaşıyor. Kocası ve psikiyatristi tarafından hayal gördüğü, yanılsamalar içinde yaşadığı söylenen genç kadının gerçeği arayış çabası bir kabusa dönüşüyor. Film eleştirmenlerinden geçer not alamamasına karşın ABD vizyonunda büyük ilgi gören bir korku gerilim filmi.
Yönetmen:Joseph Ruben
Senaryo :Gerald Di Pego
Müzik:James Horner
Görüntü yönetmeni:Anastas N. Michos
Oyuncular:Julianne Moore (Telly Paretta),Jessica Hecht (Eliot),Matthew Pleszewicz (Sam at 5),Christopher Kovaleski (Dane),Kathryn Faughnan (Lauren Correll),Anthony Edwards (Jim Paretta),Alfre Woodard (Det. Anne Pope),Gary Sinise (Dr. Munce),Dominic West (Ash Correll),Linus Roache (A Friendly Man)
Tür:Bilimkurgu, Aksiyon,Gerilim
Yapım:ABD 2004 (Renkli)
Internet adresi:www.sonypictures.com/movies/theforgotten/
Biraz önce izledim filmi..Film baştan sonlara doğru süper gidiyor..Bir anne ile oğlu arasındaki bağ çok güzel anlatılıyor..Ama sonlara doğru doğaüstü güçlerin ortaya çıkması konusunu biraz gölgeliyor..Senaryo güzel..Julianne Moore'a laf yok zaten..Julianne'in oynadığı her film izlenir:PFilmdeki 2 sahneye bayılacaksınız eminim..Biri araba kazası sahnesi,diğeri evin çatısının aniden uçması:)Film hakkında nette dolaşan kötü yorumlara aldanmamak lazım bence..Eğer o yorumları kaale alsaydım dvd playera bile takmamam gerekirdi bu filmi;ama yorumların abartılı olduğunu filmi izleyince anladım..Şahane de değil,kötü de değil..İzlenilebilir;)Çok uzun bir yorum oldu galiba:P
9 Ağustos 2007 23:36
diela
mükemmel bi filmdi cidden...
yolda giderken yandan arabayla çarpılması sahnesini unutamıorum bi türlü zıplamıştım yerimden =)
9 Ağustos 2007 23:39
aslan67
off sorma:)ne sanatsal bir çarpışmadır o arkadaş:)kamera açıları falan,arabanın içinden çekim:)
diela demis ki:
mükemmel bi filmdi cidden...
yolda giderken yandan arabayla çarpılması sahnesini unutamıorum bi türlü zıplamıştım yerimden =)
9 Ağustos 2007 23:42
zweig
sıkıcıydı deyip mevzuya ivme kazandırmak istiyorum aslında ama artık uyuma vakti iş var güç var..
9 Ağustos 2007 23:47
su-yeon
yawn çok kötüydü fimde yarılmıştık gülmekten hele insanların uçmaları Julianne Moore hiç yakışmamaıştı bence bide filmin başında uzaylı filmiymiş d
iye dalga eçtik uzaylı filmi çıktı daha bi güldük saçma sapan asla 2. kere izlenmiycek ilk izleyişede pişman oluncak bi film
9 Ağustos 2007 23:49
pasaklı kontes
ya ben çok merak etmiştim o filmi, kısmet olmadı izlemek biürlü. bi ara izlemek lazım.
9 Ağustos 2007 23:50
aslan67
hah işte netteki kötü yorumlardan biri,güzel örnek oldu,ben de bunu istiyordum:)
işte bu yorumlara aldanmadım:)
su-yeon demis ki:
yawn çok kötüydü fimde yarılmıştık gülmekten hele insanların uçmaları Julianne Moore hiç yakışmamaıştı bence bide filmin başında uzaylı filmiymiş d
iye dalga eçtik uzaylı filmi çıktı daha bi güldük saçma sapan asla 2. kere izlenmiycek ilk izleyişede pişman oluncak bi film
9 Ağustos 2007 23:56
poh poh perisi
kötüydü...
9 Ağustos 2007 23:58
su-yeon
aslan67 yawn bi git kaaardeşim demek istiyorum sana çok kötüydü rezaletti hatta
10 Ağustos 2007 00:15
diela
yaa evet uzaylı çıkması biraz hayal kırıklığıydı ama bu kdr da yerden yere vurmayın ya
10 Ağustos 2007 00:28
aslan67
niye sinir yaptın ki ben örnek verdim netteki yorumlara sadece:)
su-yeon demis ki:
aslan67 yawn bi git kaaardeşim demek istiyorum sana çok kötüydü rezaletti hatta
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13393
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.