ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  haydar dümen mektuplar +18
allah akil fikir versin cinsellik haydar dumen
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ßµ®ãk
ßµ®ãk
yorumsuz :D :D

~ 396 gün   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bu arada baslık haydar dümen mektupları +18 olacaktı :D

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
haydar dümenin köpeği varya kucağında ..he işte haydar dümen o köpekle çok sıkı fıkıymış:)))

darth varyok©
darth varyok©
hastayım bu adama ya, posta sırf bunun yüzünden satılıyo

aslan67
aslan67
aq ya bu nasıl sorudur ya:Dsoru cevabından uzun:D

aslan67
aslan67
bunların rumuzları neymiş la belki kantinde kullanıyolardır aynı rumuzları:P

klausnomi~do u nomi?
klausnomi~do u nomi?
haydar dümen neden 2.mektuptaki kişinin kızı düdükleyen ve korkan kişi olduundan hiç şüphelenmemiş:Dbelki adam bi bk yimiş kızın abisinden tırsıo..

aslan67
aslan67
zaten olay orda:Dbaksana adam heyecandan aynı cümleleri 2 kere sormuş:Dnasıl bir panikteyse artık:D

klaus nomi demis ki:

haydar dümen neden 2.mektuptaki kişinin kızı düdükleyen ve korkan kişi olduundan hiç şüphelenmemiş:Dbelki adam bi bk yimiş kızın abisinden tırsıo..

ßµ®ãk
ßµ®ãk
sırf gulmek ıcın acıp posta okumak lazım :D bu camiada cem yılmaz 1 haydar dümen 2 :D

freak
freak
haydar dümenle bizzat tanıştım..ipek tuzcuoğlunun programını çektigimiz zmanlarda konuk olarak gelmişti..sahneye 2.konuk olarak cıkıcaktı..teknik yapım odasına cagırdım çay söledim..(korkmadımda deil):P

harbiden sordum hocam o mektuplar ciddimi diye..sen ne diyosun genç adamlar fotograflarla beraber bile yolluyolar dedi...eyv hocam dedim..son 5 dakka dedi yönetmen kulaklıktan dogru hocamız hazırlansın hocam sizi sahne arkasına alalım dedim..adamda gitti..

aslan67
aslan67
vay amına koyayım:Dnası resimlerle beraber..vakanın resimleri mi yoksa sıfatlarının resimlerini mi?:Doha:Dlaksdlaknsdlas

bart- demis ki:

haydar dümenle bizzat tanıştım..ipek tuzcuoğlunun programını çektigimiz zmanlarda konuk olarak gelmişti..sahneye 2.konuk olarak cıkıcaktı..teknik yapım odasına cagırdım çay söledim..(korkmadımda deil):P

harbiden sordum hocam o mektuplar ciddimi diye..sen ne diyosun genç adamlar fotograflarla beraber bile yolluyolar dedi...eyv hocam dedim..son 5 dakka dedi yönetmen kulaklıktan dogru hocamız hazırlansın hocam sizi sahne arkasına alalım dedim..adamda gitti..

aslan67
aslan67

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008