| |
comandante
|
Medyada flaş gelişme
KISA BİR SÜRE ÖNCE TMSF YÖNETİMİNDEKİ SABAH GAZETESİYLE BAĞINI KOPARAN SABAH GAZETESİ'NİN 3. SAYFA YAZARLARINDAN YILMAZ ÖZDİL, HÜRRİYET GAZETESİ İLE ANLAŞTI
Medyadaki bu flaş gelişme Hürriyet gazetesinin internet sitesinde Büyük yazar büyük gazetede başlığı ile şöyle duyuruldu:
Medya'da büyük sürpriz. Büyük yazar, büyük gazetede.
O son dönem Türkiye'nin yükselen yazarı. O Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri. Türkiye onu zekâsı, olaylara farklı bakışı ile tanıdı. Keskin eleştirisini, duruşunu sevdi.
Evet, Yılmaz Özdil, çarpıcı yazıları ve kıvrak kalemiyle artık Hürriyet'te.
|
|
3 ~ 397 gün
|
|
| |
off the record
|
Hürriyette okunmaz artık...
|
|
1 ~ 397 gün
|
|
| |
comandante
|
Bu haber beni gerçekten şaşırttı zira her fırsatta AKP ve RTE yalakalığı yapan Bizans basınının en önemli ismi olan Aydın Doğan'ın Hürriyet'inde Bekir Coşkun, Emin Çölaşan ve Oktay Ekşi'den sonra bir muhalif yazar daha yazmaya başlayacak.
|
|
1 ~ 397 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Ya arkadaşım sen bu Aydın Doğan ve ekibine geçirip geçirip durmadın mı seçim öncesi, hani bunlar iktidarın adamı idi de yılmaz özdil farklıydı .
Şimdi büyük gazete mi oldu:D
comandante demis ki:
Medyada flaş gelişme
KISA BİR SÜRE ÖNCE TMSF YÖNETİMİNDEKİ SABAH GAZETESİYLE BAĞINI KOPARAN SABAH GAZETESİ'NİN 3. SAYFA YAZARLARINDAN YILMAZ ÖZDİL, HÜRRİYET GAZETESİ İLE ANLAŞTI
Medyadaki bu flaş gelişme Hürriyet gazetesinin internet sitesinde Büyük yazar büyük gazetede başlığı ile şöyle duyuruldu:
Medya'da büyük sürpriz. Büyük yazar, büyük gazetede.
O son dönem Türkiye'nin yükselen yazarı. O Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri. Türkiye onu zekâsı, olaylara farklı bakışı ile tanıdı. Keskin eleştirisini, duruşunu sevdi.
Evet, Yılmaz Özdil, çarpıcı yazıları ve kıvrak kalemiyle artık Hürriyet'te.
|
|
|
2 ~ 397 gün
|
|
| |
comandante
|
Büyük gazete olmadı tabii ki. O; yazdığı gibi Hürriyetin internet sayfasından alıntı. Benim düşüncem senin bir yazı üstünde ;)
|
|
2 ~ 397 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
_volkan_
|
Ya arkadaşım sen bu Aydın Doğan ve ekibine geçirip geçirip durmadın mı seçim öncesi, hani bunlar iktidarın adamı idi de yılmaz özdil farklıydı .
pyjamus sana hep diyorum, yazilanlari 2 kere oku ondan sonra yorum yap diye be kardes
|
|
5 ~ 397 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Senin sölediklerine dikkat etmiyoırum demek ki
volkan_ank demis ki:
pyjamus sana hep diyorum, yazilanlari 2 kere oku ondan sonra yorum yap diye be kardes
|
|
|
1 ~ 396 gün
|
|
| |
_volkan_
|
Senin sölediklerine dikkat etmiyoırum demek ki
ben bisi demedim ki zaten..
|
|
3 ~ 396 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
volkan_ank demis ki:
|
|
|
~ 396 gün
|
|
| |
_volkan_
|
kendi yazdiginida iki kere oku be arkadas :)
|
|
3 ~ 396 gün
|
|
| |
witchontheroof
|
tekrar yılmaz özdil okuyabilecek olmama çok sevindim özlemiştim, seçimin kaybettirdiklerinden biri diyordum.
hürriyette okunacak yazarlar bir arttı (:
|
|
~ 396 gün
|
|
| |