ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Yılmaz Özdil Hürriyet'te
sabah hurriyet aydin dogan yilmaz ozdil
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Medyada flaş gelişme

KISA BİR SÜRE ÖNCE TMSF YÖNETİMİNDEKİ SABAH GAZETESİYLE BAĞINI KOPARAN SABAH GAZETESİ'NİN 3. SAYFA YAZARLARINDAN YILMAZ ÖZDİL, HÜRRİYET GAZETESİ İLE ANLAŞTI

Medyadaki bu flaş gelişme Hürriyet gazetesinin internet sitesinde Büyük yazar büyük gazetede başlığı ile şöyle duyuruldu:

Medya'da büyük sürpriz. Büyük yazar, büyük gazetede.

O son dönem Türkiye'nin yükselen yazarı. O Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri. Türkiye onu zekâsı, olaylara farklı bakışı ile tanıdı. Keskin eleştirisini, duruşunu sevdi.

Evet, Yılmaz Özdil, çarpıcı yazıları ve kıvrak kalemiyle artık Hürriyet'te.

3   ~ 397 gün   mesajın adresini al  

off the record
off the record
Hürriyette okunmaz artık...
 1   ~ 397 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bu haber beni gerçekten şaşırttı zira her fırsatta AKP ve RTE yalakalığı yapan Bizans basınının en önemli ismi olan Aydın Doğan'ın Hürriyet'inde Bekir Coşkun, Emin Çölaşan ve Oktay Ekşi'den sonra bir muhalif yazar daha yazmaya başlayacak.
 1   ~ 397 gün   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ya arkadaşım sen bu Aydın Doğan ve ekibine geçirip geçirip durmadın mı seçim öncesi, hani bunlar iktidarın adamı idi de yılmaz özdil farklıydı .

Şimdi büyük gazete mi oldu:D

comandante demis ki:

Medyada flaş gelişme

KISA BİR SÜRE ÖNCE TMSF YÖNETİMİNDEKİ SABAH GAZETESİYLE BAĞINI KOPARAN SABAH GAZETESİ'NİN 3. SAYFA YAZARLARINDAN YILMAZ ÖZDİL, HÜRRİYET GAZETESİ İLE ANLAŞTI

Medyadaki bu flaş gelişme Hürriyet gazetesinin internet sitesinde Büyük yazar büyük gazetede başlığı ile şöyle duyuruldu:

Medya'da büyük sürpriz. Büyük yazar, büyük gazetede.

O son dönem Türkiye'nin yükselen yazarı. O Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından biri. Türkiye onu zekâsı, olaylara farklı bakışı ile tanıdı. Keskin eleştirisini, duruşunu sevdi.

Evet, Yılmaz Özdil, çarpıcı yazıları ve kıvrak kalemiyle artık Hürriyet'te.

2   ~ 397 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Büyük gazete olmadı tabii ki. O; yazdığı gibi Hürriyetin internet sayfasından alıntı. Benim düşüncem senin bir yazı üstünde ;)
 2   ~ 397 gün   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
E link vermemişsin:D
~ 397 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Ya arkadaşım sen bu Aydın Doğan ve ekibine geçirip geçirip durmadın mı seçim öncesi, hani bunlar iktidarın adamı idi de yılmaz özdil farklıydı .

pyjamus sana hep diyorum, yazilanlari 2 kere oku ondan sonra yorum yap diye be kardes
 5   ~ 397 gün   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Senin sölediklerine dikkat etmiyoırum demek ki

volkan_ank demis ki:

pyjamus sana hep diyorum, yazilanlari 2 kere oku ondan sonra yorum yap diye be kardes

1   ~ 396 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Senin sölediklerine dikkat etmiyoırum demek ki

ben bisi demedim ki zaten..
 3   ~ 396 gün   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo

volkan_ank demis ki:

~ 396 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
kendi yazdiginida iki kere oku be arkadas :)
 3   ~ 396 gün   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
tekrar yılmaz özdil okuyabilecek olmama çok sevindim özlemiştim, seçimin kaybettirdiklerinden biri diyordum.
hürriyette okunacak yazarlar bir arttı (:
~ 396 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008