iyi işte, kimse üstüne alınmasın ama, 2 ile 2yi toplayamayan myo öğrencileri var ve mezun oluyolar. biraz daha iyi eğitim verilirse, bilinçli teknisyen yetiştirilse ki aralarında kalifiye adamlar da çıkıyo vsvsvs. iyi bi gelişme sonuçta
8 Ağustos 2007 22:20
pinkorgasm61
varyok güzel sölüyorsunda ülkemizde vidanın sağa sıkılıp sola söküleceğini bilmeyen makine mühendisleri kaynıyor 2+2 yi toplamayı bırak bu adamlar makine mühendisi hehhh komik bi ülke burası..
bu arada böle sölentiler ve yeni sölentiler her sene çıkar ama sdc çıkar...
8 Ağustos 2007 23:34
pinkorgasm61
sorun sistemde en baştan itibaren fuck your system...
8 Ağustos 2007 23:37
weathercock
şimdi sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama ben restorasyon mezunuyum 2 yıl okudum 2 yıl daha okursam 4 yıllık restorasyon mezunu olucam ki restorasyon bölümü için uygundur. ama bazı bölümler var mesela kamışlı çalgılar yada üflemeli çalgılar gibi bölümler var. bunlar için 2+2 nasıl olur ki. düşünsene kamışlı çalgılar fakültesi :P
12 Ağustos 2007 23:03
dreamworks®
o dgs nin varya allah belasını versin ömrümü yedi daha doymadı. hiç bulaşmayın bulaşmaya niyeti olanlar... erkekler askere kızlar da evlensin, koca beklesin benden tavsiye:)
13 Ağustos 2007 03:10
pinkorgasm61
weathercock demis ki:
şimdi sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama ben restorasyon mezunuyum 2 yıl okudum 2 yıl daha okursam 4 yıllık restorasyon mezunu olucam ki restorasyon bölümü için uygundur. ama bazı bölümler var mesela kamışlı çalgılar yada üflemeli çalgılar gibi bölümler var. bunlar için 2+2 nasıl olur ki. düşünsene kamışlı çalgılar fakültesi :P
dediğin gibi kamışlı çalgılar tezek kurutmacılığı gibi biçok saçma bölüm var nasıl olacak bilmiyorum yine de bi sölenti olarak kalacak gibime geliyor...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13348
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.