ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
myo mezunu bi arkadaşımdan bana maille geldi, arada bi eğitim adına iyi şeyler de yapılıyo sanırım:
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ''Uygulamalı Teknik Bilimler Fakültesi'' açma kararı aldı. Buna göre, Meslek Lisesi çıkışlılar, alanlarının devamı niteliğindeki 4 yıllık lisans programlarında okuma imkanı, önlisans düzeyinde eğitim yapan Meslek Yüksek Okulu (MYO) çıkışlılar da lisans tamamlama fırsatı elde edebilecek.
Temmuz ayında yapılan YÖK Genel Kurulu'nda, ''Uygulamalı Teknik Bilimler Fakülteleri''nin açılmasına karar verildi. Karara göre, Afyon Kocatepe, Batman, Cumhuriyet, Dumlupınar, Düzce, Fırat, Karabük, Karadeniz Teknik, Kırklareli, Kocaeli, Mersin, Muğla, Pamukkale, Sakarya, Selçuk, Süleyman Demirel Üniversiteleri ile Gebze
Yüksek Teknoloji Enstitüsü bünyesinde bulunan Teknik Eğitim Fakülteleri, Uygulamalı Teknik Bilimler Fakültesine dönüştürülecek.
Çankırı Karatekin, Ege, Gaziantep ve Uludağ Üniversiteleri bünyesinde Uygulamalı Teknik Bilimler Fakülteleri kurulacak. Gazi Üniversitesi ve Marmara Üniversiteleri bünyesinde yer alan Teknik Eğitim Fakülteleri, meslek liselerinin öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere eğitimine devam edecek ve bu iki üniversitede, Teknik Eğitim
Fakültelerinin yanında, Uygulamalı Teknik Bilimler Fakülteleri açılacak. Böylece, 23 üniversitede, Uygulamalı Teknik Bilimler Fakültesinin kurulmasına ve iki üniversitedeki Teknik Eğitim Fakültesinin de işlevini sürdürmesine karar verildi.
Hazırlığı 2 yıldan beri devam eden ve gerekçesi, YÖK tarafından Şubat 2007'de yayımlanan ''Türkiye'nin Yükseköğretim Stratejisi'' raporunda açıklanan çalışmanın, meslek lisesi çıkışlılara, alanlarının devamı niteliğindeki 4 yıllık lisans programlarında okuma imkanı vereceği, önlisans düzeyinde eğitim yapan MYO çıkışlılara da 2 2 ( lisans tamamlama) fırsatı getireceği öğrenildi.
(1) 8 Ağustos 2007 12:19
glikoz
peki dgs nolucak ?
8 Ağustos 2007 13:19
deadnight warrior
boş ver şimdi karıştırma oralarını :P bilmiyorum valla, gayet de lisansımı oluduğum için fazla karıştırmıyorum.
8 Ağustos 2007 13:50
glikoz
bi bilgi veriyosun madem ilgilen biraz nedir neyapmak gerekir bilgi versen daha guzel olur.. =)
8 Ağustos 2007 14:32 ~ 8 Ağustos 2007 14:35
deadnight warrior
her şeyi devletten beklememek lazım :P
8 Ağustos 2007 15:35 ~ 8 Ağustos 2007 15:36
yamyam
aaaaaa seninkide gösterip vermeyen muhabbetine döndü :)ama olmazkiiii bu arada bu bi arkadaşn nerden öğrenmiş ulaşıp bulalım onun öğrendiği yerden zahmet olmazsa tabiii
8 Ağustos 2007 15:44
deadnight warrior
mail geldi, sormadım şahsen kendisine. ancaaak sorarım. içiniz rahat olsun.
8 Ağustos 2007 15:51
yamyam
eyvallah abi teşekkür ettim bekliyoruz biz
8 Ağustos 2007 15:57
deadnight warrior
valla aratınca birçok forum ve haber sitesinde çıkıyo bu haber. gerçek yani. ancak araştırmalarıma göre, mevcut sistemden çok farklı bişey olmıycakmış sanırsam. meslek yüksek okullar gene 2 senelik olcakmış, sayıları artacakmış galiba. sonracığıma 2+2 falan filan bişeyler diyo okudum ama tam anlamadım. gerisini de siz arayın bulun, işim gücüm var kardeşim :P
8 Ağustos 2007 15:59
yamyam
oke tamam abicim
8 Ağustos 2007 16:10
daddy's girl
trt'de izledim dgs'ye girilicekmiş yine
ona göre yerleştiriceklermiş...
2 yıldır proje üzerinde çalışıyormuş adamlar
çok faydalı olacağı konusunda kararlılar
boru değil ya
helal olsun
hayırlı olsun öğrencilerimize
(sanki ben hazırladım_pehh:p)
8 Ağustos 2007 19:13
hayda.bre
ooo myo bitireli 2 yıl oldu :) Aöf den devam :)
8 Ağustos 2007 20:48
deadnight warrior
iyi işte, kimse üstüne alınmasın ama, 2 ile 2yi toplayamayan myo öğrencileri var ve mezun oluyolar. biraz daha iyi eğitim verilirse, bilinçli teknisyen yetiştirilse ki aralarında kalifiye adamlar da çıkıyo vsvsvs. iyi bi gelişme sonuçta
8 Ağustos 2007 22:20
pinkorgasm61
varyok güzel sölüyorsunda ülkemizde vidanın sağa sıkılıp sola söküleceğini bilmeyen makine mühendisleri kaynıyor 2+2 yi toplamayı bırak bu adamlar makine mühendisi hehhh komik bi ülke burası..
bu arada böle sölentiler ve yeni sölentiler her sene çıkar ama sdc çıkar...
8 Ağustos 2007 23:34 ~ 8 Ağustos 2007 23:52
pinkorgasm61
sorun sistemde en baştan itibaren fuck your system...
8 Ağustos 2007 23:37
weathercock
şimdi sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama ben restorasyon mezunuyum 2 yıl okudum 2 yıl daha okursam 4 yıllık restorasyon mezunu olucam ki restorasyon bölümü için uygundur. ama bazı bölümler var mesela kamışlı çalgılar yada üflemeli çalgılar gibi bölümler var. bunlar için 2+2 nasıl olur ki. düşünsene kamışlı çalgılar fakültesi :P
12 Ağustos 2007 23:03
dreamworks®
o dgs nin varya allah belasını versin ömrümü yedi daha doymadı. hiç bulaşmayın bulaşmaya niyeti olanlar... erkekler askere kızlar da evlensin, koca beklesin benden tavsiye:)
13 Ağustos 2007 03:10
pinkorgasm61
weathercock demis ki:
şimdi sistem tam olarak nasıl bilmiyorum ama ben restorasyon mezunuyum 2 yıl okudum 2 yıl daha okursam 4 yıllık restorasyon mezunu olucam ki restorasyon bölümü için uygundur. ama bazı bölümler var mesela kamışlı çalgılar yada üflemeli çalgılar gibi bölümler var. bunlar için 2+2 nasıl olur ki. düşünsene kamışlı çalgılar fakültesi :P
dediğin gibi kamışlı çalgılar tezek kurutmacılığı gibi biçok saçma bölüm var nasıl olacak bilmiyorum yine de bi sölenti olarak kalacak gibime geliyor...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13348
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!