biri burnundan kıl aldırmıyomuş,burnunu soymuşlar,ama kim?
tuğçé demis ki:
olay ne yaww:(
7 Ağustos 2007 22:56
klausnomi~do u nomi?
ya hayır cidden bana saçma gelo sonuçta geçici bişi ilişkiyi harcamaya değer mi sizce?
7 Ağustos 2007 22:57
kertenkelebek
saol klaus.. üzerine almana gerek kalmadı.. olay benimle ilgili.. napsam ki?
var mı hayalinizde şöyle yaratıcı bi burun? hadi herkes hayalindeki burnu anlatsın.. belki sevgilime beğendiririm kendimi? hı?
klaus nomi demis ki:
benim burnum soyuldu sevgilim tiksindi de ayrıldı..hani mesela başlığın benle alakası yok ama bunun gibi soyulmakla tiksinmekle alakalı tecrübelerinizi bekliorm....soyunmak da olabilr pm olarak anlatabilirisinz... :D
7 Ağustos 2007 22:57
kazma tohunç
bence bahane aramaktan öte bişey değil ya, ne demek burnun soyuldu ayrılalım, ensen soyulsa ara mı vericeksiniz?
7 Ağustos 2007 22:58
klausnomi~do u nomi?
oha sırtım soyuldupğunda ilişkiyi gözden geçirme kararı almıştık zaten ara versek yine iyi pat diye ayrıldı çat diye nını(anlaytan anlar çatçat)
7 Ağustos 2007 22:59
kertenkelebek
hayır tabiki de.. saçmalyosun Doğanç.. Bu ciddi bi konu..
durum senin dediğin gibi olursa ,
enseye tokat , göte parmak
cani tohunç :) demis ki:
bence bahane aramaktan öte bişey değil ya, ne demek burnun soyuldu ayrılalım, ensen soyulsa ara mı vericeksiniz?
hayda.bre
Benim kide kabuk bağlıyor soyacdak birini arıyorum yokmu soyan hahahhahaa
aslan67
tam da senin o güzel burnuna layık bi başlık klaus:)
7 Ağustos 2007 23:00
kazma tohunç
keşke bi ilişkim olsa ama burnu soyulmasın cidden kötü bi manzara ya ayrılırım valla direkt
7 Ağustos 2007 23:00
kazma tohunç
bir erkek arkadaş olarak düşünür insan, burnunu nerelere soktu da burnu soyuldu bu manitanın diye, işkillenmek lazım çakar valla dakikasında yasak aşkı soyuk burunla
7 Ağustos 2007 23:02
kertenkelebek
her işe burnunu sokmasın.. darı var, genişi var.. sürtünmeden dolayı soyulur tabi burnu.. darsa hele..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13335
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.