niye can çekişeyim ki..bir sonraki ilişkinin bundan daha iyi olabileceğine kim garanti verebilir..bu kadar saçma sapan bir nedenden ilişki bitirenin aklına şaşarım ben..
arkadaşlar sewgi tek taraflı olmaz,ilişki hele hiç olmaz sadeec senin çabanla ancak yerinde sayarsın karşı tarafın da bişeyler katması lazım.ha karşı taraf bişey katsaydı zaten macun gibi uzayan bir ilşki olmazdı.benim başımdan da böyle bi ilişki geçti mor menekşe fikrine saygı duyuyorum yanlız ağır konuşmuşsun.ne uygunsuz bir sewgiliyim ne de 2-3 günlük bir eğlenceyim.bu tarz bir şeyi yaşamadan tahmin yürütmek kolaydır tabi.
7 Ağustos 2007 22:22
aslan67
peki sen bir koldan olacağıma parmağı keser kurtulurum derken,karşındaki insanı 2-3 günlük bir eğlence olarak görmüş olmuyor musun?
şekeyy pancayııı=) demis ki:
arkadaşlar sewgi tek taraflı olmaz,ilişki hele hiç olmaz sadeec senin çabanla ancak yerinde sayarsın karşı tarafın da bişeyler katması lazım.ha karşı taraf bişey katsaydı zaten macun gibi uzayan bir ilşki olmazdı.benim başımdan da böyle bi ilişki geçti mor menekşe fikrine saygı duyuyorum yanlız ağır konuşmuşsun.ne uygunsuz bir sewgiliyim ne de 2-3 günlük bir eğlenceyim.bu tarz bir şeyi yaşamadan tahmin yürütmek kolaydır tabi.
7 Ağustos 2007 22:26
şekeyy pancayııı=)
niye can çekişeyim ki..bir sonraki ilişkinin bundan daha iyi olabileceğine kim garanti verebilir..bu kadar saçma sapan bir nedenden ilişki bitirenin aklına şaşarım ben..
haa bi de senden elektrik alamıyorum olayına kılım..
somut olan her ayrılık nedenine eyvallah;ama bunları çocuklar bile bahane etmez..
paylaşcak bişeyin kalmamış artık neyti kurtarmaya çalışıyosun mahvedilen bir ilşkiyi düzeltmek için çaba sarfedeceğine,o ilşkiyi o halde getirmeden önce değer wer karşındakine ki bu durumlara hiiç gelmeyesin.sen unut,ilgilenme,umursama bu durumlara gel,sonra da bu kadar kolay bitemez de...
mor menekşe demis ki:
ilişkinin macun gibi uzadığını düşünüyor ve ilişkiye macun gibi uzamak,yakıştırmasını yapıyorsanız ilişkiden bir habersiniz...ya ilişki yaşamaya uygun insan değilsiniz,ya da 2,3 günlük eğlencelik insanlarsınız..saygılar.
7 Ağustos 2007 22:35
şekeyy pancayııı=)
peki sen bir koldan olacağıma parmağı keser kurtulurum derken,karşındaki insanı 2-3 günlük bir eğlence olarak görmüş olmuyor musun?
ne demek ya 2-3 günlük eğlence.ben ona yıllarımı werdim.ama ne yapsam olmuyor mutsuz oluyorum.hatta bi forumda daha yazmıştım ben buna benzer bir cümleyi.ilşkimi düzeltcem diye ruh sağlığımdan oluyordum.onun yerine her iki taraf duyarlı olsa bir şeyin kıymetini kaybetmeden bilsek daha iyi olmaz mı?
17 Ağustos 2007 22:36
aslan67
ya tamam da bunlar karşılıklı,bir taraf yapmıyorsa diğer taraf da yapmıyor burada..ee o ilişkiyi bitiren kişi kendinde bu ilişkiyi bitirme üstünlüğünü nasıl buluyor?ortada bir umursamazlık varsa iki tarafta da var,karşılıklı uğraş verilirse neden eski hale dönmesin..ki sonuçta ortada bir ilişki varsa arada da sevgi var demektir..sen bu sevgiyi böyle kolayca bünyenden söküp atabiliyorsun yani?
Sana göre her şey böyle monotonluk,hayatın zevkli olmaması,o kişiye duyduğun sevginin bir önemi yok..yani maneviyat arka planda..
haa bi de senden elektrik alamıyorum olayına kılım..
somut olan her ayrılık nedenine eyvallah;ama bunları çocuklar bile bahane etmez..
paylaşcak bişeyin kalmamış artık neyti kurtarmaya çalışıyosun mahvedilen bir ilşkiyi düzeltmek için çaba sarfedeceğine,o ilşkiyi o halde getirmeden önce değer wer karşındakine ki bu durumlara hiiç gelmeyesin.sen unut,ilgilenme,umursama bu durumlara gel,sonra da bu kadar kolay bitemez de...
17 Ağustos 2007 22:38
şekeyy pancayııı=)
ayrıca iki üç günlük eğlence dediğin ilşki macun bile olmaz...o kadar uzamaz adı üstünde 2 bilemedin 3 gün oysa macun çekince uzarr incelene kadar uzar en sonunda kopar we kopunca da bir yere yapışır!!!
7 Ağustos 2007 22:39
aslan67
ya ben senin ilişkinle ilgili mi dedim?:)
farz-ı misal dedim sen bu dediğimi yazıyorsan eğer..yani karşındakini şırak diye kesip atabiliyorsan..bu kadar kolaysa bu iş..o eğlenceden farksız biridir demek..sevdiğin kişiyi bu kadar kolay söküp atamazsın..
ne demek ya 2-3 günlük eğlence.ben ona yıllarımı werdim.ama ne yapsam olmuyor mutsuz oluyorum.hatta bi forumda daha yazmıştım ben buna benzer bir cümleyi.ilşkimi düzeltcem diye ruh sağlığımdan oluyordum.onun yerine her iki taraf duyarlı olsa bir şeyin kıymetini kaybetmeden bilsek daha iyi olmaz mı?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13330
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.