| |
mila moia
|
uzar gıder bı ılıskı heyecan da kalmamıs, yenılık de yok ama devam edılır ıste..senı sevıyorumlarda coktn tukenmustır ..dedım ya macun gıbı uzar gıder ama nerde bıter bu ılıskı nasıl bıter...the end yazısından oncekı son perde nasıldır kı
|
|
1 ~ 389 gün
|
|
| |
aslan67
|
belki de o the end yazısı hiç gelmez?
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
şekeyy pancayııı=)
|
tüm bunların farkına wardığın anda o ilşki bitmiş demektir.geriye sadece bitirmek hatta edindiğin o alışkanlıktan kurtulmak için ihtiyacın olan cesareti toplamak kalır...
|
|
1 ~ 389 gün
|
|
| |
t.j
|
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
aslan67
|
bu anlamsız ilişki belki zamanla renkli bir hal alır,biraz sabır gösterilebilir..
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
mila moia
|
ooo senın renk dedıgn kırmızı ve versıyonları oluo...
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
uzatmalı sevgililik böyle mi olunuyo yani?
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
ben bittim şimdi sıra sende
sen giitin şimdi sıra bnde..
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
t.j
|
bi de mesir macunu gibi olanlar vardır ki çektikçe uzar ama sindirirsen o macunu yerinde durdurmaz seni :Pp
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
şekeyy pancayııı=)
|
yauw 3 günlük hayat birakın şu kangren ilşkileri yauw kolunu kaybetceğine kes parmağını olsun bitsin işte.....
|
|
2 ~ 389 gün
|
|
| |
çılgın bi nick
|
ilişkinin monotonlaştığını fark eden ilk taraf son noktayı koymalıdır bence ya da eğer bağımlılık olmuşsa ilişkiyi renklendirmeye çalışmalıdır...
|
|
~ 389 gün
|
|
| |
aslan67
|
bir şeyi kesip atmak kolay,sürdürmek ise zordur..kolayı herkes yapar,zoru başarmaksa her şeye değer..
şekeyy pancayııı=) demis ki:
yauw 3 günlük hayat birakın şu kangren ilşkileri yauw kolunu kaybetceğine kes parmağını olsun bitsin işte.....
|
|
|
1 ~ 389 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Vay pragmatist insan:D
şekeyy pancayııı=) demis ki:
|
|
|
1 ~ 389 gün
|
|
| |
mr ako
|
bir şeyi kesip atmak kolay,sürdürmek ise zordur..kolayı herkes yapar,zoru başarmaksa her şeye değer..
bülent ersoy gibi yani :P
sonradan farkettim yanlış anlaşılmalara mahal verebilir, yanlış anlyanlar b.ersoy'un kolay yolu seçtiğini düşünebilirler...
demek istediğim,, kocası aldattı da, o da üsteki cümlelere benzer bişey sölemişti..
|
|
~ 389 gün
|
|
| |