ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Sizce yüksek lisans mı yapmalıyım?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

mugece81_
mugece81_
İyi bir kariyer için şart!
7 Aralık 2007 10:44   mesajın adresini al  

jadambenim
jadambenim
yok cok boş bişey bence vakit kaybı
11 Aralık 2007 00:44   mesajın adresini al  

antik_aci
antik_aci
ya yüksek lisans niye yapılırmış die sorarsan ben açıklıyım sana en acı ve salakça deneyimimle.
İki şey için yapılır birincisi akademik adam olup muhalif bi hayat yaşamak için
İkincisi sağlam bi yerde sağlam bi iş bulmak için
Şimdi ben ikincisi için yüksek lisans yaparken bana bi bankanın insan kaynakları uzman yardımcılığından kabul geldi ama dediler okulu bırakcaksın o an ben hedefi şaşırmış olcamki dedim bu kadar okumuşum şurda 3 ayım kalmış bırakmıyım adamlarda beni işe almadılar tabii.
Sonra ne oldu ne oldu bizim bölümün en karizma hocalarından biri yüksek lisans her zaman yapılır iş herzaman bulunurmu salak dedi bana aynen salakta dedi yani resmen salaklık yani benimkisi akademik olarak tescillenmiş
İşte artık burdan pay biç
13 Aralık 2007 15:51   mesajın adresini al  

hgedek
hgedek
yurtdışında yapman güzel olurdu.
13 Aralık 2007 18:31   mesajın adresini al  

schlau
schlau

ARKADAŞLAR BEN TEZLİ YÜKSEK LİSANSI KAZANDIM AMA BİRAZ KARARSIZIM.YÜKSEK LİSANS YAPMAK İÇİN ÇALIŞMMA LAZIM.İKİSİ BİR ARADA GİDER Mİ KARARSIZIM. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR VAR MI ?BİR YARDIM ACİL LÜTFEN.
28 Ağustos 2008 16:47   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
28 Ağustos 2008 16:48   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
yapmalı yapmalı
yapıcam yapıcam
evet evet
:D :D
28 Ağustos 2008 16:52   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo

Öyle bir hatta yapma

schlau demis ki:

ARKADAŞLAR BEN TEZLİ YÜKSEK LİSANSI KAZANDIM AMA BİRAZ KARARSIZIM.YÜKSEK LİSANS YAPMAK İÇİN ÇALIŞMMA LAZIM.İKİSİ BİR ARADA GİDER Mİ KARARSIZIM. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR VAR MI ?BİR YARDIM ACİL LÜTFEN.
28 Ağustos 2008 16:53   mesajın adresini al  

hc
hc
ben mühendisliği bitirdim işletme yük. lisansına başvurdum bakıcaz artık üstteki konuşulan kaygıları bende taşıyorum fakat bir şekilde hem yük. lisans hem iş yürütülebilir diye düşünüyorum birinden vazgeçmem gerekirse o zamanın şartlarına göre faydalanma faktörüne göre ikisinden birinden vazgeçebilirim ama yük. lisansın vizyonu geniş tutmak açısından faydalı olacağını düşünüyorum...
28 Ağustos 2008 17:12   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaşlar bu arkadaşın hocası çok doğru demiş...

Bakın bu dünyada geçerli tek bir olay vardır:
Para

Akademik veya kariyer tercihiniz ne olursa olsun motivasyonunuz paradır.

Kimse sizin masterınızı umursamaz siz dahil.

Dile kolay olan şeyleri uygulamak zordur.

antik_aci demis ki:
ya yüksek lisans niye yapılırmış die sorarsan ben açıklıyım sana en acı ve salakça deneyimimle.
İki şey için yapılır birincisi akademik adam olup muhalif bi hayat yaşamak için
İkincisi sağlam bi yerde sağlam bi iş bulmak için
Şimdi ben ikincisi için yüksek lisans yaparken bana bi bankanın insan kaynakları uzman yardımcılığından kabul geldi ama dediler okulu bırakcaksın o an ben hedefi şaşırmış olcamki dedim bu kadar okumuşum şurda 3 ayım kalmış bırakmıyım adamlarda beni işe almadılar tabii.
Sonra ne oldu ne oldu bizim bölümün en karizma hocalarından biri yüksek lisans her zaman yapılır iş herzaman bulunurmu salak dedi bana aynen salakta dedi yani resmen salaklık yani benimkisi akademik olarak tescillenmiş
İşte artık burdan pay biç
28 Ağustos 2008 17:14   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Daisy sana yüksek lisansında başarılar diliyorum.
 1   28 Ağustos 2008 17:43   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
teşekkür ediyorum.
28 Ağustos 2008 17:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008