yüksek lisans mı yoksa iş tecrübesi mi deseler, iş tecrübesi bence... ama iş başvurularında daha geçerli diploması olan hep öncelikli tercih edilir
7 Ağustos 2007 22:25
olympos
yuksek yapanların coğu iş bulamayacaklarını düşündüklerinden yaparlar;
tabi akademik kariyer falan düşünmüyırsan hayata atıl derim ben
7 Ağustos 2007 22:44
memeth
okumak çaresizliktir o zmn nie okuyoruz ki =)
7 Ağustos 2007 23:05
karpuz
bence tekrar ilk okuldan başla..benim ikinci üniv oldu daha sonra bende ilk okuldan tekrar eğitim dünyasına gircem ..çok arzuluyorum
7 Ağustos 2007 23:11
milena
ayyyy tam kafam karıştı şimdi:)
8 Ağustos 2007 00:14
archiss
aynı kararsızlıgı yasadım ama en buyuk yanlısı yapmaktasın baska hayatlarla kendıne yon cızme olayı kı bence cok sacma sen ayrısın, bı baskası ıcın yuksek lısans yapmanın baska bır nedenı olabılır senın ıcın ayrı,neı neden nsıl kullanacagın onemlı olan....burdan sadece kafanı karıstırırsın bence.bakıs acın, verdgın kararla ve senle yon bulur...
18 Ağustos 2007 00:15
kupa kızı
yaa aslında çok karasız bi konu ben de bu kararsız olanlardanım mesela... okulda akademik kariyer düşünmüyorum ki niye yüksek yapıyım diyorum ama bi yandan da tezsiz bölümler baya cazip geliyo harç paraları fazla orası ayrı... diğer yandan ise tecrübe çok önemli bi yerden başlayıp iş deneyimi sahibi olmak çok büyük artı sağlıyo hem çalışıp hem de yüksek yapılır mı orasını hiç bilmiyorum yorgunluktan harap ve bitap düşerim herhalde :) kısacası sen bilirsin :) peki ben ne yapacağım :D
25 Ağustos 2007 21:40
milena
ben yukseklisansa basvurdum ama memleketimde başvurdum aynı zamanda babamla çalışcam ikisini yurutcem ama olursa tabi..tezliye başvurdum ben.. ama olmasını çok istiyorum umarım olur...ama hem çalışıp hem okuyabilirsin bence 2 sene sonucta ve işyerleri musamaa gosteriyo o konuda bildiğim kadarıyla..Yineede kararını sen ver;)
kesinlikle yapılmalı! hele hele fen edebiyatta okuyanlar mutlaka yapmalı.belli bir alan uzamnlığı herzaman + puan getirir arkadaşlar.eğitim fak. okumama rağmen yapmayı düşünüyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13327
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.