| |
bad religion
|
ahaha bu da güzelmiş.. hiç bi b.ka benzemio abicim gel sen beni dinle senle ortak bi iş yapalım fikir benden sermaye senden.. tipinde arkadaşların var galiba..
milena demis ki:
Yukseklisans yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.Bazı arkadaşlar hiç bi işe yaramadığını söylüyorlar..
|
|
|
1 ~ 397 gün
|
|
| |
-sokarca-
|
her zaman artı sahibi olmak iyidir.
birde master yaptıgın branmsı cok iyi geliştirirsen kendini kimse tuutamaz seni..
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
lillian
|
eger babanın yanında calısmayacak olsaydın once bi sene calıs master olarak da mba filan yap derdim. ama madem ii bi puan aldin alesten ve calısacagın yer babanın yanıysa okulu bitirdikten hemen sonra yuksek lisansa baslaman gayet makul.
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
nemesismls
|
laf olsun diye kesinlikle yüksek lisansa başlamamak lazım. ciddi anlamda özveri gerektiriyor. şöyle ki; ben yüksek lisans sınavına daha girmeden işe başladığım için (lisansımın son aylarında başlamıştım işe) mecburen zaten çalışırken girdim mülakatlara,pek seçme şansım olmadı.iş yerim çok yoğun olduğu için (her ne kadar yüksek lisans yapmana benimki gibi tölerans gösteren bir patronun da olsa) yine de okul dersler,iş mesai derken harap oluyorsun. gerçi şu var beni sonuçta kimse zorlamadı illa çalış ya da illa master yap diye,ikisini de isteyerek (aynı anda birkaç şeyi isteme özelleğim var maalesef!) yaptığım için sonuçlarına katladım ve zorlu bir dönemi (yani yüksek lisansın ders dönemini geçen kış bitirdim) biraz uykusuz kalıyorsun yüksek lisans ödevlerini,ya da projelerini yetiştirmeye çalışırken o kadar. başka bir açıdan aslında yapabiliyorsan hem çalışıp hem master yapmak daha iyi çünkü mesela benim bölümde master yapıp işe girmeyen arkadaşlar vardı 2-3 yıl okulun yüksek lisans odasında oturdular yani teknik,iş anlamında hayatlarına (ya da aynı zamanda cv lerine tecrübe anlamında pek birşey katılmadı) onların yerinde olmak istmezdim, böyle bir bakıma daha iyi tecrübe edindim.özetle iyi düşün derim yapabiliyorsan (eğer iş yerindeki yöneticilerin bir nebze tölerans gösterebilirlerse ikisini bir arada götürmeye çalış derim (eğer cv ne iş tecrübesi de yazayım diyorsan tabi)kolay gelsin:)
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
henüzdüşünmedim
|
ooo yüksek lisans yap evlen çocuk yap artık herşey birarada oluyor çocukta ,kariyerde :)))
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
::::kİrem:::::
|
fazla kasma yeter bukadar okuduğun
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
şekeyy pancayııı=)
|
ben yüksek lisansı üniwersitede kalcaksam yaparım kalmayacaksam gerek yok bence ayaklarımın üstünde durmak isterim...ama tabi işletme,iktisatta farklı mı oluyor bilemiyorum daa öğretmenlikte böyle..
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
z3ro
|
maddi durumun el verirse MBA yap özel bi okulda.
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
pngen
|
bahçeşehirde sermaye piyasası yükseğğini yapacam benn ...yükseklisans yaparım kariyerde...çocuk olmazz:PP
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
memeth
|
yüksek lisans mı yoksa iş tecrübesi mi deseler, iş tecrübesi bence... ama iş başvurularında daha geçerli diploması olan hep öncelikli tercih edilir
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
olympos
|
yuksek yapanların coğu iş bulamayacaklarını düşündüklerinden yaparlar;
tabi akademik kariyer falan düşünmüyırsan hayata atıl derim ben
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
memeth
|
okumak çaresizliktir o zmn nie okuyoruz ki =)
|
|
~ 397 gün
|
|
| |
karpuz
|
bence tekrar ilk okuldan başla..benim ikinci üniv oldu daha sonra bende ilk okuldan tekrar eğitim dünyasına gircem ..çok arzuluyorum
|
|
~ 397 gün
|
|
| |