ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  dogum gunu hediyesi...
ayrilik cicek sevgili
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

archiss
archiss
yani bir yas cicek hemde saksida neden hediye edilir,sevdiceginiz tarafindan? ardindan ayrilik haberide gelecekse?
peki sizlerin dogum gununzde aldiginiz ilginc hediyeler neler?
~ 388 gün   mesajın adresini al  

t.j
t.j
kutu içinde bi tane hıyar aldım ben :D baya bi ilginç di mi :D

archiss
archiss

cicege gozum gibi bakiyorum;hatta ilgilendigim tek canli buaralar;ama ben bu yas cicegin altindan anlamlar cikarmadan yapamiyorum,sonunda tuzlu suyu dokup yasamina kasdetmekten korkuyorm,bi fikri olan varsa yardimci olsun...benim icin saksida yas cicek anneye anneler gunu hediyesi;ya da hasta ziyareti vs ama onun ellerinde gorunce bu gercekmi die sormadan kendimi almadim;hediyenin sorgusu sadece manasinda yanlis anlasilmasin;cicek ama neden dedirtio iste?

archiss demis ki:

yani bir yas cicek hemde saksida neden hediye edilir,sevdiceginiz tarafindan? ardindan ayrilik haberide gelecekse?
peki sizlerin dogum gununzde aldiginiz ilginc hediyeler neler?

toprak80
toprak80
ben bı cep telefonu almıstım...hemde kargoyla gelmıstı...actım ıcınde bır de hat cıktı..hattı taktım.. telefonu actım...sonra msj geldı....senı dunyadakı herseyden daha cok sevıyorum....diye...sonrakı yıl yanımda kımse yoktu ama:((

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
geçen seneki d.günümde bana şarap kadehinin içinde tektaş hediye edilmişti.şarabı bitirnce yüzük ağzıma geldi öyle farkettim...yani farketmesem şuanda burda olamayadabilirdim =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) yine de güseldi..bir de en sewdiğim çiçek papatyadır benim we kış ayında doğduğum için çok zordur bulunması hatta yok gibdir...bu sene ki doum günümde de kooocaman papatya almıştım..sırf o papatyalar için sabahın köründe seralara gidip kendi elleriyle toplamış...

toprak80
toprak80

yutman sorun olmazdı ama...cıkartıgın zaman ıcınde yuzugu aramak pek iç acıcı olmazdı sanırım:)))

şekeyy pancayııı=) demis ki:

geçen seneki d.günümde bana şarap kadehinin içinde tektaş hediye edilmişti.şarabı bitirnce yüzük ağzıma geldi öyle farkettim...yani farketmesem şuanda burda olamayadabilirdim =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) yine de güseldi..bir de en sewdiğim çiçek papatyadır benim we kış ayında doğduğum için çok zordur bulunması hatta yok gibdir...bu sene ki doum günümde de kooocaman papatya almıştım..sırf o papatyalar için sabahın köründe seralara gidip kendi elleriyle toplamış...

1   ~ 388 gün   mesajın adresini al  

cinmax
cinmax
bana bi kalp kutu icinde cikolata hediye edilmişti. icinde hem siyah hemde beyaz cikolata vardı ve özenle dizilmiş. ben ilk hediyeyi aldım bi salladım bunun icinde ne var diye. sonra karşıdan bir ses - şey onları düzenli bir sekilde dizmek icin cok ugraşmıştım :)
ben bir odunum hemde meşe odunu:)

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
yutman sorun olmazdı ama...cıkartıgın zaman ıcınde yuzugu aramak pek iç acıcı olmazdı sanırım:)))

yauw öyle deme ya boğulsaydım=S weren kişi de itiraf etmişti boğulmandan çok korktum die...tektaş alacam die canımdan da olmayım canım daa ne tektaşlar görcem hehe=D

toprak80
toprak80
sekey bosver sen bunları yaa hersey yalan:PP

archiss sende takma bu kadar cıceklere nasıl olsa curuyecek bı gun:))

kotumuyum neyım...aldırdım ben gecen sene duygularımı uzun suren bı operasyonla..hissizim..ilgisizim:::

iyi geceler sıze....

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
cicege gozum gibi bakiyorum;hatta ilgilendigim tek canli buaralar;ama ben bu yas cicegin altindan anlamlar cikarmadan yapamiyorum,sonunda tuzlu suyu dokup yasamina kasdetmekten korkuyorm,bi fikri olan varsa yardimci olsun...benim icin saksida yas cicek anneye anneler gunu hediyesi;ya da hasta ziyareti vs ama onun ellerinde gorunce bu gercekmi die sormadan kendimi almadim;hediyenin sorgusu sadece manasinda yanlis anlasilmasin;cicek ama neden dedirtio iste?

bence yaş çiçek almada bi anormallik yok ya sonuçta çiçek hatta saksıda olanı daha makbul.solmuyor,bakımı sana ait...sen unutursan o da ölür w.s...senin korkun niye ben onu anlayamadım =SSSS ayrıldınız mı siz?

akyyy
akyyy
bana trafik lambası hediye etmişlerdi hemde orjinal direkten söküp getirmişlerdi .
Hala odamda arasıra çalıştırıyorum çok özel yeri var hayatımda

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Archiss sen ne kastırmış bir insansın ya?

Kız saksıda çiçek almış felsefesine girdi işin pricolog ol hediye bilimi:)))...

Ya da archiss sen en iyisi tek taşını kendin al:D

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Anlat toprak seni Allah konuşturuyor:D

toprak80 demis ki:

ben bı cep telefonu almıstım...hemde kargoyla gelmıstı...actım ıcınde bır de hat cıktı..hattı taktım.. telefonu actım...sonra msj geldı....senı dunyadakı herseyden daha cok sevıyorum....diye...sonrakı yıl yanımda kımse yoktu ama:((

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)

hatta kendi kendine ewlensin dimi nasılsa yawaştan bireysel takılmaya başlıyoruz ;) hatta çiçeği de naap biliyon muu archiss bırak kendi kendine baksın kendini =) yaşarsa senin yaşamazsa değil........üff gece gecee uykulu uykulu korkulu korkulu güwensiz güwensiz bööle oluyooo =SS

pyjamus demis ki:

Archiss sen ne kastırmış bir insansın ya?

Kız saksıda çiçek almış felsefesine girdi işin pricolog ol hediye bilimi:)))...

Ya da archiss sen en iyisi tek taşını kendin al:D

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Beni anlamaya başladın şeker pancarı:))

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008