| |
ülkü özcan
|
arkadaşlar avea kullananlar bilir belki,patlican.com.tr nin bi kampanyası vardı,gürgen öz'le ilgili bi soru sorulmuştu,o soruya doğru cevap veren biri(yada bi kaç kişi) gürgen öz'le röportaj yapmaya hak kazanıyor.bende bu şanslı kişilerden biriyim :)
yarın röportaj yapmaya gitcem..
ama bana bi kaç soru hazırla dediler..3 kişi yapcakmışız,soruları birleştirceklermiş..
sizin önerileriniz nedir?ne tarz sorular sorulabilir?aklınıza gelen,öğrenmek istediğiniz bişeyler var mı onunla ilgili?
bu konuda yardımınıza ihtiyacım var..yardım edin lütfen..
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
kupa kızı
|
mmm... ailecek seviyor ve izliyoruz kendisini :P :) bence gelecek vaad eden bi komedyen :)
Türkiye'de ki diğer komedyenlerden farkı ne? ben olsam bunu sorardım...
sana bol şans :)
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
aslan67
|
Neden böyle bir yetenek çok önceleri keşfedilmedi de bir anda ekranlarımızın vazgeçilmezi haline geldi?
harbiden bunu merak ediyorum,bu adam geçmişte neler yapardı,nasıl oldu da patlamadı?
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
sertan arslan
|
gelecek var bu adamda ama biraz dsiplinsiz bana kalırsa..yine de severek izliyoruz:) tiyatro kökenli olduğu için ve tiyatrocular çok fazla gön önünde olmadıkları için piyasa olmadığını düşünüyorum..
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
cizıs
|
algılarının bu kdr açık olması, uyuşturucu kullanmasına mı bağlıymış? bunu sorabilirsin mesela :)
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
kimsinnnnnnnn sennnnnnnnnnn
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
yahu kaç saattir bakınıorum,araştırma yaptım bi sürü,fazla bişey çıkmıo..
yapılan röportajları okudum,hep aynı şeyleri sormuşlar,ezberledim artık..farklı bişeyler sormalı ama ne olmalı?
yok mu başka önerisi olan? :(
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
kapsül
|
okan bayülgen nasıl ve nerde keşfetmiş kendisini?? ben merak ediyorum bunu....
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
bunu sormuşlar..
bi komedi oyunu izlerken görmüş okan bayülgen,sonra da gidip böyle böyle bişey yapar mısın demiş..
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
kapsül
|
peki doğaçlama yeteneğinide mi orda keşfetmişler?
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
mimar sinan tiyatro mezunu zate..orda doğaçlama dersleri varmış..
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
lithium
|
ona de ki: ortakantinden lithium die bi kız var..
sana bu kadar ünlü olmadan önce de aşıkmış hala da aşık..
aşkıma karşılık verir mi yoksa ben bu platonikliğe devam edeyim mi:)
|
|
~ 399 gün
|
|
| |