ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Clark tarafından Son zamanların en büyük aksiyon filmi olarak tanımlanan göz kamaştırıcı sahnelerle dolu olan bir soygun öyküsü... Silahlı ve tehlikeli bir soyuncu grubunun başı olan Neil Mc Cauley'in (De Niro) peşinde olan parlak, başarılı bir L.A. polisi Vincent Hanna'nın (Pacino) hikayesini anlatan filmde; Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore ve Ashley Judd'da unutulmayacak yardımcı oyuncular arasında. Büyük Hesaplaşma, bilinen suçlu-polis senaryolarının çok ötesinde bir sinema şaheseri.
Yönetmen: Michael Mann
Başrol: Robert de Niro, Al Pacino, Val Kilmer
Orijinal Dil: İngilizce
Süre: 164 dakika
Yapımcı: Michael Mann, Art Linson
Oyuncu: Jon Voight, Tom Sizemore, Ashley Judd,Natalie Portman
Müzik: Elliot Goldenthal
Görüntü Yönetmeni: Dante Spinotti
Yapım Yeri ve Tarihi:A.B.D., 1995
Gerçekten müthiş bir film..Filmin kadrosu yıldızlar geçidi gibi zaten..Al Pacino,Robert de Niro,Val Kilmer,Natalie Portman..imdb puanı 8.1/10..
5 Ağustos 2007 14:13
nilii
izledim izledim :)
5 Ağustos 2007 14:16
e = m . c²
kadro sağlamdı ama senaryo çok tırt tı beee...:S
5 Ağustos 2007 15:18
kapsül
Hayatım da izlediğim en güzel filmlerden biri....kadro inanılmaz,oyunculuklar inanılmaz film inanılmaz :)))
5 Ağustos 2007 16:11
ivy
ben sevmiştim güzel filmdi
5 Ağustos 2007 16:30
mikrop®
köşeyi döndükten 30 sn sonra unutamayacağın birşeye asla bağlanma...
repliğini içeren film...
5 Ağustos 2007 17:46
üstteki
kadroya laf yok :)
Yedeklerle bile çıksalar alacaklar gibi :)
5 Ağustos 2007 23:20
£m!r
süper film abiiii seyretmek lazımbence
6 Ağustos 2007 11:20
souvereign jr.
çok harika bir filmdi 2 kez izledim. kadro da çok sağlam. robert de niro çok iyi oyuncu ya. al pacino da öyle.
7 Ağustos 2007 01:53
ragazum
film süperdi..
ayrıca alpacino ve robert de niro tekrar bi filmde birlikte oynayacaklarmıs..nası bi film olcak cok merak ediorum..
11 Ağustos 2007 03:04
sinek valesi
çok ii film micahel mann klasiği iki usta ve yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş bir replik ;
köşeyi döndükten 30 sn sonra unutamayacağın birşeye asla bağlanma... süper
14 Ağustos 2007 22:37
cush
Robert De Kiro,Al Paconi ve Val Kilmer daha ne olsun,amma velakin film gereksiz uzatilmis gibi geldi bana,yani sure olarak daha kisa surede olaylari sunsalardi daha bi guzel mi olurdu ne ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13268
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.