ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Herseyi Allahtan Beklemek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

witchontheroof
witchontheroof
böyle konuya alakasız yerlerden dalmak istemiyorum ama ;
sadece bir fıkra yahu kadercilik başlığı altından herşeyi allahtan beklemenin ne kadar mantıksız olduğunu gösteren bir fıkra,
allaha tanrı demekten başladı, hakaret vara kadar gitti.
fıkra=kurgu
neresine bu kadar bozuluyorsunuz yahu ?
5 Ağustos 2007 01:12   mesajın adresini al  

parnassius
parnassius

ben bunun önünde saygıyla eğiliorum bida yaz bida alkışlıyım

reinforced concrete demis ki:

aynı dili konuşup birbirini anlayamayan,hoşgörüsüz,sürekli gergin olan toplumumuza içiyorum....

5 Ağustos 2007 01:13   mesajın adresini al  

prenses peri
prenses peri

şerefe can :) ben de volkana içiyorum ... ii ki varsınız siz...

aynı dili konuşup birbirini anlayamayan,hoşgörüsüz,sürekli gergin olan toplumumuza içiyorum....

5 Ağustos 2007 01:13   mesajın adresini al  

prenses peri
prenses peri

bozulanlara bi sor bakalım ::)

witchontheroof demis ki:

böyle konuya alakasız yerlerden dalmak istemiyorum ama ;
sadece bir fıkra yahu kadercilik başlığı altından herşeyi allahtan beklemenin ne kadar mantıksız olduğunu gösteren bir fıkra,
allaha tanrı demekten başladı, hakaret vara kadar gitti.
fıkra=kurgu
neresine bu kadar bozuluyorsunuz yahu ?

5 Ağustos 2007 01:15   mesajın adresini al  

bessy
bessy
atlamadım arkadaşım genel değerlerden bahsettim ,ama senin içi boş biri oldugunu unutmuşum suç bende :)
5 Ağustos 2007 01:15   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
hala kavgalar sürdüğü için gene tekrarlıyorum...bu son yudumum ama...ona göre...

1   5 Ağustos 2007 01:17   mesajın adresini al  

esqi=))
esqi=))
sen kndıne dusenı yap ondan sora beklee..dorusu bu..
 1   5 Ağustos 2007 01:20   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
cigdém demis ki:

bozulanlara bi sor bakalım ::)

ben öyle ortaya sordum ama zaten kimse kimseyi kaale almıyor bakarsan, ama bir fıkra çıkınca herkesin herkesi kaale alası, hatta bi kurguya bozulası tutuyor ne iş anlamadım :S
her dinlediğimiz fıkrayı realize edicek olursak oo işimiz var.
5 Ağustos 2007 01:21   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
witchontheroof
bu dedigin cumleyi aciklayan tek bir kelime var : BAGNAZLIK
5 Ağustos 2007 01:22   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
..ot... demis ki:

volkan ne gerek vardi abi bu basligi acmaya.
senin o dalga gectigin allahtan birseyler isteme isini bircok insan yapıyor burda. sen icinden dalga gec istersen de abi buraya acmaya ne gerek vardi? ya da genel olarak kader konusuyla ilgili baslık acsaydin da daha teorik birseyler tartissaydik. boyle dalga gecerek degil...

şunu söyliyim genelde hissiyat şu olmalı , insanın içine bişi oturur, hazım sorunu baş gösterir ve ne de olsa benim gibi düşünen dolu burda, şunu bi paylaşiim de moral depolayım, arada başka kuşlara da taş denk gelirse oh ne ala gibi bişi olsa gerek...

Ve ayrıca yazdıklarımda hep bence , bana sorarsan gibi kelime ve tümceler olduğuna dikkat et, şahsi kanaatlerdir , genele hitap eder yada etmez...
5 Ağustos 2007 01:24   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
şunu söyliyim genelde hissiyat şu olmalı , insanın içine bişi oturur, hazım sorunu baş gösterir ve ne de olsa benim gibi düşünen dolu burda, şunu bi paylaşiim de moral depolayım, arada başka kuşlara da taş denk gelirse oh ne ala gibi bişi olsa gerek...

bu paragrafinda kisa tanimi : PARANOYAKLIK
5 Ağustos 2007 01:26   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®

5 Ağustos 2007 01:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008