ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > it-serseri-çakal anıları
kavga bicak serseri harac cakal
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mikrop®
mikrop®
hemen her insan hayatında en az bi kere ite çakala uğursuza denk gelmiştir...genelde sonradan bakıldığında komik gelen bu olaylar hep sağda solda anlatılır...
ben çocukken taso oynardık biz,hani şu looney tunes kahramanları resimleri olan tasolardan...bizim mahallede bu tasoları elimizden alan bizden büyük bi çakal türemişti..hep tasolarımızı alırdı...sonra bigün toplandık çocuğu dövdük..bi daha gelemedi bizim mahalleye...ondan sonra da hayatımın belli bölümlerinde çakallarla uğraştım..

hadi bakalım herkes anlatsın varsa böyle anıları...:D:D:D
4 Ağustos 2007 21:50   mesajın adresini al  

sezercik_3cm
sezercik_3cm
bi kızla çıkmaya başlarsın o kız benim diye gelir çakal abimiz sonra onla ugraş a.q
 1   4 Ağustos 2007 21:51   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
bizim bi arkadaş bi kızla çıktı ayrıldı...sonra o kız bi çakalla çıkmaya başladı...sonra adam geldi bizim arkadaşa sen bu kızla çıkmışsın ben seni dövecem dedi...sanki kızın anlında yazıyo aq bu kız o çakalla ileride çıkacak...o yüzden kimse çıkmasın...

çakal mantalitesi

skip james demis ki:

bi kızla çıkmaya başlarsın o kız benim diye gelir çakal abimiz sonra onla ugraş a.q

1   4 Ağustos 2007 21:53   mesajın adresini al  

sezercik_3cm
sezercik_3cm
bunları fırınlara atıp sabun yapmalı
4 Ağustos 2007 21:55   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
hiç unutmam bigün çakalın biri miip miip diyen bi kuşu kovalıo... :P
 2   4 Ağustos 2007 21:57   mesajın adresini al  

sezercik_3cm
sezercik_3cm
bilader lafı agızlarında düşmez
4 Ağustos 2007 21:58   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
ben de bi tanesine diklenmistim orta okulda
sonra da beni dovdu arkadaslarini toplayim
kasinti yok bende dayagimi bi guzel yedim...
4 Ağustos 2007 21:58   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
bi de arkası kuvvetli muhabbeti vardı...mesela bi çakalı teketekte çok rahat alabileceğin halde arkasından tırsıp dövüşmezsin falan filan :D:D
4 Ağustos 2007 21:59   mesajın adresini al  

arethusa
arethusa
4 Ağustos 2007 22:02   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
bi de bu tipler kızlara yavşarlar..ama kızlar bunlara yüz vermez...ama çakal inatçıdır,azimlidir...o kızı kimseye de yar etmez...kız da kimseyle çıkamaz korkusundan..çünkü çıktığı her çocuğu hunharca dövmektedir çakal :D:D
4 Ağustos 2007 22:04   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka

benimde dusmuyo
ama izmirde aliskanlik oldu
burda bilader diyon adama adam ben senin nerden biladerin oluyom lan diyo
kafayi gomuyo suratinin ortasina
izmirde de bilader laflari havada ucusuyo
ayrica bilader dedigime bakmayim birader dir bunun dorusu bizim bilader lafimiz picligine

skip james demis ki:

bilader lafı agızlarında düşmez

4 Ağustos 2007 22:05   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
İlkokul 3'teydim. Bi akşam okuldan çıktım eve yürüyodum. Ara sokaklardan birinde benden 2-3 yaş büyük bi çocuk önümü kesip para istemişti. Vermedim zorla aldı (çok fazla değildi ilkokul öğrencisinin üstünde ne kadar para olur ki) ama gözünü doyurmamış olacak ki bi de tekme atmıştı. Ağlayarak eve koştum. Olayı aabime anlattım, nerde olduğunu gösterdim. Ertesi gün plan yaptık. Aabim olay yerinde pusu kurmuştu önceden. Ben yine okuldan sonra o sokağa girdim. Herif tekrar yolumu kesti. O an aabim fırladı ve herife önce tekmeyle sonra sopayla daldı. Ben de sağlam 1-2 yumruk ve tekme combo geçirmeyi ihmal etmedim tabii. Çok güzel benzetmiştik herifi. Şu an anlatırken bile intikam almış olmananın müthiş hazzını yaşıyorum ve yazıma şu mükemmel sözle son veriyorum:
Revenge is a dish best served cold
4 Ağustos 2007 22:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008