| |
rus ruleti
|
YENİ MECLİS YEMİN EDİYOR .
İçinde daha cok akp lı mılletvekıllerının bulundugu yemın sadece formalıtede mı kalacak?bunu zamanla anlayacagız cunku gecmısten ders cıkaramamısız kı bugun yıne onlar yemın edıyor...ıste o yemin..
Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma, büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim.
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
istemeye istemeye yemin edecek bisürü kişi var. o sözleri sadece bugün söyleyip bidaha akıllarının ucun bile geitrmicekler... izliyorum şuanda yemin törenini.
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
sphinx®
|
ilginç şeyler yaşanıyo mecliste :D

|
|
~ 399 gün
|
|
| |
sphinx®
|
TBMM'de dostluk rüzgarı devam ediyor :P

|
|
~ 399 gün
|
|
| |
ern
|
Bazı dtp'li vekilller İstiklal Marşı'nı söylemeye tenezzül bile etmediler. Yalandan yemin etseler ne olacak..
|
|
3 ~ 399 gün
|
|
| |
mesmerant
|
TBMM'de dostluk rüzgarı devam ediyor
Son zamanlarda gordugum en guzel, en umut verici fotograflardan biri
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
sphinx®
|
evet mhp'nin aleviler ve kürtler konusunda yaptığı cesur açılımları görmezden gelen zihniyetlere KAPAK olsun...mhp doğru yolda ve ilerleyen zamanda daha iyi yerlere geleceğini umuyorum... İşte ilhan selçuk'un köşe yazısında bahsetiği olay buydu...ve aynı zihniyet,ilhan selçuk'u bu gözleminden dolayı mhpli olmakla suçlamıştı...
mesmerant demis ki:
TBMM'de dostluk rüzgarı devam ediyor
Son zamanlarda gordugum en guzel, en umut verici fotograflardan biri
|
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
stajyer mafya
|
evet ben yeni açtım televizyonu DTP'liler daha yemin etmediler değil mi?
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
stajyer mafya
|
Bülent Arınç'ın hükümette Adalet Bakanı olma durumu varmış, artık meclis başkanı olmak istemiyormuş..O zaman yol yakınken bölümümü değiştireyim bari (:
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
hayır daha etmedıler alfabetık sıradan sehıre gore gıdıyor
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
no control
|
işte tıyatro baslıyor....
seyreyle iki gozum....
|
|
~ 399 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
evet meclıs baskanı ertugrul gunay veya cemıl cıcek dıyorlar bulet arıncta adalet bakanı olacakmıs buyuk olsalıkla..
|
|
~ 399 gün
|
|
| |