| |
-glycerine-
|
Öcalan seçimler hakkında yorum yapıo.ah ulan ah.ah.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
-glycerine-
|
yakında daha ii bir demokratik düzen için öğütler de verir.hatta,namlunun ucundaki 3 aylık bebeğin gözünden demokrasi die bi kitap yazsa tutar bnce.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
comandante
|
Peki o stratejide bu çocuğu bu hale getirenlerle mücadele etmek var mı? (Bu resmi bu adamlarla ilgili her foruma koyuyorum. evet belki görüntü hepimizin içini acıtan ve hoş olmayan bir fotoğraf. Ama tutup PKK'yi ve PKK adaylarını meşru göstermek isteyenler belki görürde bir vicdan muhasebesi yaparlar diye düşünüyorum.)

|
|
~ 390 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
ya lütfen bırak bu oyunları.insanların duygularını sömürmeyi bırak.böyle yaprak biyere varmazsın lütfen ilerle biraz...
siz bu zihniyette oldukça savunmaya devam ederim ben onları...burayı fotoğraf galerisine çevirmeye gerek yok sanırım.o fotoğraflardan binlercesi koyulabilir.her iki tarafa ait..
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
hatta ''ucuz milliyetçi duygular nasıl harekete geçirilir'' diye bi kitap daha iyi olur ne dersin...
-glycerine- demis ki:
yakında daha ii bir demokratik düzen için öğütler de verir.hatta,namlunun ucundaki 3 aylık bebeğin gözünden demokrasi die bi kitap yazsa tutar bnce.
|
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
-glycerine-
|
namlunun ucundaki 3 aylık bebeğin milliyetçilikle ne alakası var?snin derdin bnleyse onu açık açık söle.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
senle yada onla .benim derdim duyguları sömüren ,sömürülmesine izin veren, milliyetçilik çıkmazında kaybolan,emperyalizmin kuklası haline gelen,oyuna gelen,halkları birbirine düşürmeye çalışanların oyuncağı olanlarla..sende bu kategorilerden birinde buluyasan kendini bilemem.saygılar efendim...
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
-glycerine-
|
bak kardeşim bn kimseyi birbirine düşürmüorm,bnm gözümde çocuk katili adamın çıkıp da seçimler üzerine yorum yapma hakkı yoktur anladın mı bunu?geç şimdi ucuz milliyetçilik laflarını fln.ben ölen türk çocukları demiorm ölen bebekler diorm.adamlar biz kürt milliyetçisiyiz die dağa çıkıp asker öldürüolar,sivilleri öldürüolar,sn gelmişsin bni ucuz milliyetçilik yapmakla suçluosn.ben gidin kürtleri vurun,kürtleri öldürün mü diorm?bn savaş bitmesin mi diorm?çözüm istiosan arkadaş,ilk önce o silahı bırakacaksın.sna verilen demokratik hakkı değerlendireceksin.çıkacaksın meclise,bu ülkenin anayasanın el verdiği ölçüde,ne yapılabilir,sorunlar nedir insanlara anlatacaksın,bilgilendireceksin.Kürtçe konuşmanı yasakladılar mı?sen eğer gerçekten kürtlerin hakkını savunan bi lidersen,gireceksin o meclise,TÜRKÇE anlatacaksın,madem bni kürtçe konuşturmuosunuz,bn sizle TÜRKÇE konuşur,size neden bize KÜRTÇE konuşmamıza izin vermeniz gerektiğini anlatırım diyeceksin.O zaman insanlar sna saygı duyar ama sen çıkıp dağa,çocuk vuruosan,sivil halkı katlediosan,bu özgürlük savaşı fln değil cinayettir.bna da bi daha ucuz milliyetçilik lafı fln etme sinirlerimi bozmaya başladın.
uçurtmalar demis ki:
senle yada onla .benim derdim duyguları sömüren ,sömürülmesine izin veren, milliyetçilik çıkmazında kaybolan,emperyalizmin kuklası haline gelen,oyuna gelen,halkları birbirine düşürmeye çalışanların oyuncağı olanlarla..sende bu kategorilerden birinde buluyasan kendini bilemem.saygılar efendim...
|
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
comandante
|
uçurtmalar demis ki:
ya lütfen bırak bu oyunları.insanların duygularını sömürmeyi bırak.böyle yaprak biyere varmazsın lütfen ilerle biraz...
siz bu zihniyette oldukça savunmaya devam ederim ben onları...burayı fotoğraf galerisine çevirmeye gerek yok sanırım.o fotoğraflardan binlercesi koyulabilir.her iki tarafa ait..
|
hangi karşıt zihniyetin yada düşüncenin varlığı çocuk katili 30.000 kişiyi katleden eli kanlı bir terör örgütünü savunmanızı sağlar. savunurum dediğin adamlar bu ülkenin ve dünyanın terihindeki en kanlı terör örgütlerinden birisi. Nasıl olurda milliyetçiliği yada hadi sizin deyiminizle ırkçılı, faşistliği sebep gösterip terör örgütünün varlığını savunursunuz. Dediğim gibi biraz olsun şu resme bakın ve vicdan muhasebesi yapın. İnsanı insana kırdıran, aşırı milliyetçi, faşist bir terör örgütünün halkalrın kardeşliğini istediği yalanını da bir kenara bırakın.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
glycerine senle anlaşamıyoruz o yüzden geçiyorum kusura bakma.sen çünkü tutarsız konuşuyosun.çelişkili...ha bu arada sinir konusuna girmeyelim..nasıl konuşacağımıda sana soracak değilim ..tekrar saygılar..
ya comandante biraz tarafsız bak abi şu olaylara.bunun vicdanla bi ilgisi yok.karıştırma vicdanını.çocuk katili ,30000 kişi katili .iki tarafında verdiği kurban sayısı aşşağı yukarı aynı.rakamları yarışa sokma şimdi burda.yoksa bizim memleketimiz sütten çıkma ak kaşık değil.yaptığımız katliamların hattı hesabı yok.halkların kardeşliği sözünden kastım da şuydubu oyunlara gelmeyip yani faşizanlık ırkçılık yapıp kendimizi kullandırmayarak ,oyuncak olmayarak yani asıl olan konunun üzerinde durmamız gerekiyo.bu konu nasıl bir çözüme kavuşturulabilir.ama daha adamların meclisteki ilk gününden ne şerefsizliği kalıyo ne namussuzlukarı.cidden ayıp ama..
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
-glycerine-
|
abi bırak gözünü seviim çelişkiliymiş,neymiş çelişkim açık açık söle o zmn?şunu sölüodn şimdi şunu şunu sölüosn de bnde ona göre cvp veriim sna.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
comandante
|
2 tarafında verdiği kurban yok aslında. Kurban veren tek bir kesim var o da Anadolu. Çünkü Kürt faşisti PKK emperyalist aktörlerin kuklası durumunda. İnsanların etnik kökenlerini kullanarak onları kışkırtan Anadolu'da bağımsız ve kuvvetli bir Türkiye Cumhuriyeti istemeyen güçlerin kuklası durumunda. Ve bu kukla her gün gerek dağa çıkararak gerek şehirde katlederek bu ülke gençliğini kurban ediyor. Ve bugün o mecliste şerefi üzerine yemin eden şeref noksanı insanlar bu kuklanın uşağı durumundalar. Kanı dökeni savunuyorlar, terörist olarak nitelendiremiyor, kandil'deki kampları ziyaret ediyorlar. Bu adamlar varolduğu sürece ne yazık ki halkların kardeşliğinden bahsedilemez. Önce silahlı mücadele bitecek daha sonra barış ve kardeşlik kendiliğinden zaten gelecek.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
tabiki pkk faşist bir örgüt artık.gerek söylemlerinden gerek tavırlarından bu anlaşılabilir.ama onlara terör örgütü olarak kabul etme konusunda bişey diyemezsin. tamam comandante bu sefer anlaştığımız nokta sayısı fazla oldu.ama bak: Ve bugün o mecliste şerefi üzerine yemin eden şeref noksanı insanlar bu kuklanın uşağı durumundalar bu cümle üzerine biraz daha düşün bence.o kadar kesin yargılarla konuşma.dtp nin meclisteki etkinliklerini gördükten sonra tekrar konuşalım..her halkın faşist ve sosyalist örgütleri vardır...saygılar..
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
comandante
|
Sevgili uçurtma açıkcası beni PKK'nin siyasi kanadının bundan sonra ne yapacağı pekde ilgilendirmiyor. Çünkü geçmişe bakıyoruz ve HEP'ten bu yana bu çizgide siyaset yapan partilerin tamamının etkinlikleri ortada. Kongrelerde bayrakları indirmeler, BİJİ SEROK sloganları atmalar, eyalet sistemi istemeler, PKK'yı övmeler, bunların hepsi yaşandı. Bundan sonra da farklı davranamazlar. Çünkü taban ve dağ kadrosu buna izin vermez. AKP'nin yaptığı gibi gelişerek değiştik, gömleği çıkardık yalanlarını da söyleyemez bu oluşum. Çünkü bu takiyeyi yaptıkları anda doğuda bunlara oy veren kandırılmış ve cahil halk örgütle ters düştüğünü düşünerek oy vermeyecek bu partiye. O şeref yoksunlarının kuklalıkları konusunda da hem fikir olmamız lazım. Üstelik o kuklayı yöneten el tek değil. O kuklaların kullanıcıları İmralı'da, Washington'da, Brüksel'de ve Erbil'de. O sözde milletvekilleri kendi vicdanlarıyla, bağımsız olarak karar alamazlar. sen alabileceklerine inanıyor musun? Örgütün yada örgüt destekçilerinin aleyhinde atacakları adımla kendilerini nasıl bir sona yaklaştıracaklarının farkındalar. PKK'de ihanetin cezası ölümdü. Ve PKK'yi bu kadar destekleyen PKK tabanından beslenen adaylar da bunu gözardı edemezler. her halkın faşist yada sosyalist örgütleri vardır. Doğrudur. Ancak bu örgütler silahlı mücadele yapmıyorlarsa, çatışmaları sadece fikir boyutundaysa bunlar muhattap alınabilir oturup tartışılabilir, sorun çözümüne gidilebilir. PKK artık bir faşist terör örgütüdür. Muhattap kabul edilemez.
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
sevgili comandante. dtp şuan iyi yada kötü kürt halkının oylarıyla bu meclise geldi ve onları temsil hakkını elinde bulunduruyo.sen kalkıpta terör örgütü demedi diye pkk ile aynı kefeye koyamazsın ordaki insanları.dtp siyasi bir parti .pkk ise şuan itibariyle faşist eylemler ve propagandalar yapan ,emperyalizmin kuklası haline gelmeye başlamış bir örgüt..eğer sen o insanalara özgür , kardeşçe ve ortak bir yaşamı garanti edersen.İnsanların kimliğini özgürce ifade edebileceği bir türkiye'yi sunarsan o kanın durmaması için bir sebep yok.zaten dtp yi meclise taşıyan kürt halkının beklentisi de bu.bunun için orada dtp.öyle öcalanın uşakları tarzı komplo teorileriyle yaklaşmamak lazım konuya.bekleyip görmek gerekiyor.askeri yollarla değil sivil ve demokratik bir yolla çözüme kavuşturulması gerekiyo bu konunun.halkların kardeşliği sağlanmadan demokrasiyi gerçek anlamda kurmak ne yazık ki mümkün değil..geçmişi bir kenara bırakmalıyız artık..
|
|
~ 390 gün
|
|
| |