ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
lan var yaa...yarın yazacam abi uykum geldi şu anda
14 Aralık 2005 05:14
cincine
nasil resim o ya(Beran)? ayrica bu forum niye acildi. sizce pkk'yi tartismamiz mi gerekiyor? ben forumlarda lanet edilen küfredilen "serefsiz" lafi (igreniyorum bu laftan) gecen bir ortakantin istemiyorum. Pkk'nin tartisilacak yani yoktur, bu sitede herseyin ic yüzünü bilebilecek de kimse yoktur, bos tartismalarin engellenmesi icin bu forumun kitlenmesini diliyorum
14 Aralık 2005 11:12
şekip
İlke'ye hak veriyorum. Sırf küfür edilecek bir başlığa hiç gerek yok. Türkiye'deki etnik gruplarla ilgili anlaşmazlıkları tartışalım daha iyi, onu da bu başlıkta yapmayalım, zira PKK ile azınlıkların herhangi şekilde bağdaştırılmasına katlanamıyorum.
14 Aralık 2005 13:19
damla
abim doğudayken askerliğini komando olarak yaptı. pkk yla yüzyüzede çatıştı.sölediği tek şey oda insan evladıson sende...sende doğpuda fakir ve cahil biri olsaydın belki seninde aklnı çelip para yada karın tokluğuna ölümü göze alabilirdin dedi...kim önce görrürse o öldürüo.asıl sorun onların beynini yıkayanlarda ve asıl sorun ve rezillik bunları teşvik edenlerde.kim olduklarını tartışmıcam sadece bir çok şehit verilen uğruna yuvalar yıkılıp kan dökülen bi ülkeyi ayırmaya bölemye çalışanları kınıyorum....yazıktır ayıptır.
14 Aralık 2005 13:40
lucy luyi
aman pkk gündem olsun burda herkes konuşsun küfretsin diye değil de konuşulan konu bari kendi başlığı altında konuşulsun diye açıldı bu başlık. başka da bir nedeni yok!!
14 Aralık 2005 14:21
lucy luyi
ayrıca küfür etmeyin siz de. sorunların çözümleriyle alakalı, geçmişte ülkenin denediği çözümlerle alakalı birşeyler yazın. ilk mesaja bakın; pkk hakkındaki düşünceleriniz nelerdir demiyorum. isteyen istediğini yazsın diye. problemlerden bahsedin o zaman konu problemler olsun. ne diyeyim?
14 Aralık 2005 14:25
şekip
Yok ben küfredicem hehe =P
14 Aralık 2005 14:26
şeyma altunkaynak
PKK=amerika
14 Aralık 2005 16:04
soulfly free
tarih boyunca bir devlet, bir medeniyet kurma kapasitesine erişememiş, onun yerine başka devletlerin boyundurluğu (ya da himayesi) altında yaşamış, şimdilerde ise "tampon" ülke olmaktan ileri gidemeyecek olan hepimizin malumu mini mini insan toplulukları, bin yıldır anadoluda kendi medeniyetini kurmuş olan türklerin yurdunu paylaşmak istiyorlar (paylaşmaları uygun görülüyor...)
mini mini derken aslında sadece nüfus olarak bahsetmiyorum, zaten artık nüfus olayının da çözümünü 30 tane doğurarak çözmüş bulunuyorlar
14 Aralık 2005 19:00
m_t
adem basından sonuna kadar haklısın isterse tsk pkk yı bitirir hızını alamaz kuzey ıragıda temizler fazlasıyla gucu var
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1323
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!