yauv nası annatayım sımdı hepsını cok safca seyler mesela bı gezı sırasında bı kızın bana gul alması kadar sacma bsı war ortada bı kız bı erkege nıye gul alır annamam erkekler bunlardan hoslanmaz ya da neden beklerler hep erkekten ılk hareketı ben hep ole kacırdım ya bı hareketı sacma geldı ıstemedım ya da ben annayana kadar ıs ısten gectı brs da ben de suc aslında...
' işte o benim demis ki: nasıl kaçırdın örneklerle destekleyip link vererek anlatsana?
20 Mart 2008 11:42
@kt
yauw aslında bızı kacıranlarla bızım kacırdıklarımız cok ıc ıce ayırması zor..
20 Mart 2008 11:50
@kt
tek gusel yanı zaten ama bazen kaybedılenın degerını annamak zor oluo meela bnm degerımı sımdıe kadar annamaları lazımdı bnm ole ah wah ettıgım bırı yok ama kesın bnm ıcın ah eden war kı bu hallere geldım:D:D...
20 Mart 2008 11:56
mertback
konuşup durmayın yaa
24 Mart 2008 15:45
ulkeer
arasanda sıkıyosun diyorlar anlamadım gitti
24 Mart 2008 16:03
:.cevriye.:
bi keresinde 2 senedir hoşlandığım ama hiç konuşma fırsatımız olmayan o şahıs yanıma geldi artık nasıl baktıysam ehehe:))
soru:çıktıın var mıı?
cevap:yoookk
soru:benimle çıkar mısınn?
ceavp:aha ha sağol kalsın..
o günden sonra bir daha bakmadı zaten ama hala bilmem neden böyle yaptığımı..tabi sonra kafamı daann daannn vurmuştum..
orta ikideyken tabi:))
24 Mart 2008 16:22
uysalhan
ay çok kötüsüouniınnn
saturnus demis ki: bi keresinde 2 senedir hoşlandığım ama hiç konuşma fırsatımız olmayan o şahıs yanıma geldi artık nasıl baktıysam ehehe:))
soru:çıktıın var mıı?
cevap:yoookk
soru:benimle çıkar mısınn?
ceavp:aha ha sağol kalsın..
o günden sonra bir daha bakmadı zaten ama hala bilmem neden böyle yaptığımı..tabi sonra kafamı daann daannn vurmuştum..
orta ikideyken tabi:))
24 Mart 2008 16:25
:.cevriye.:
yok canım değilimdir o kadar da:)
ama o zamanlar çıkmak kelimesiyle daha yeni yeni dalga geçmeye başlıyorduk..ikinci kata mı çıkıcaz ehehehee de diyebilirdim:))
24 Mart 2008 16:27
uysalhan
değilsindir zaten. baksana yüzünde nur var :))
24 Mart 2008 16:37
_anemi_
ah ulen ahh neler kaybedpp kaybetmeye de devam ediom :))) arda ben senn ta ... :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13200
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!