| |
aslan67
|
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
bigbang
|
aaaaah ah... yıl 2001, arkadaslarla alsancaktayız.. benim saçlar uzun,gencim iyicene ,marjinalite az da olsa var dağ gibiyim taş gibiyim dimdik ayakta veya like a stone modundayım... kızın biri geliyoor öbürü gidiyor... cepte para yok, ev desen öğrenci evi asla yıkanmayan ve açılmayan çiçekli perdeler ile yer yatağından mutevellit, ancak artık hatundan seksten gına gelmişti neredeyse... yıl oldu 2007 evde plazma tv var... en süper barlarda paraya para demeden takılıyorum ancak hatun yok.. saçlar kısa, boyunda kravat izi... böyle kahpe mi dünya?
|
|
4 ~ 400 gün
|
|
| |
aslan67
|
abi senin anlattığın dünya kahpeyse bizimki kıdemli kahpe:)
bigbang demis ki:
aaaaah ah... yıl 2001, arkadaslarla alsancaktayız.. benim saçlar uzun,gencim iyicene ,marjinalite az da olsa var dağ gibiyim taş gibiyim dimdik ayakta veya like a stone modundayım... kızın biri geliyoor öbürü gidiyor... cepte para yok, ev desen öğrenci evi asla yıkanmayan ve açılmayan çiçekli perdeler ile yer yatağından mutevellit, ancak artık hatundan seksten gına gelmişti neredeyse... yıl oldu 2007 evde plazma tv var... en süper barlarda paraya para demeden takılıyorum ancak hatun yok.. saçlar kısa, boyunda kravat izi... böyle kahpe mi dünya?
|
|
|
1 ~ 400 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
desene senın hayatın ıcı bosalmıs dısı boyanmıs:)
bigbang demis ki:
|
|
|
3 ~ 400 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
gidene boşver gelene hoşgeldin de başka çaresi yok..
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
henüzdüşünmedim
|
ben kaçırmadım kaçtılar:))puhahaahahahaaaaa ehuhuheuehueheuheuhahaha
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
geçmıse donup bakmanın geregı yok i.D
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
bende geçen sene kaçırmıştım çocuk o kadar yakışıklıydı ki inanamadım bi türlü hala konuşuyoruz zaten ama çoook uzaktayız :))
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
grubble
|
hehehehhe=))) psikolojim bozuldu bu soruyla=))
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
tsigalko
|
bana daha gecen gün oldu. basket oynarken geldi hoşlandım senden dedi. bende çok küçüksün ya dedim. meğer küçük değilmiş problem benim gözlerimdeymiş :)
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
ruin
|
|
|
~ 400 gün
|
|
| |
godmode
|
babanın ağzına sıçarım..
diyince otomatik olarak giderler..
tecrübeyle sabit..
|
|
1 ~ 400 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
Yok benim kaçırmam değil.. başka bişey.. adamlara uğur getiriyorum.. kime göz koysam bi haftaya kısmeti açılıo.. mutlu mesut bi çiftin parçası oluveriyor.. şans topuyum mübarek!..(=
|
|
1 ~ 399 gün
|
|
| |
fanfan
|
yüz verdiğimi sanıyorum ama karşı taraf ters anlıyo
ben yavşak davrandığımı sanıyorum,sonra çekip gidiyo;millet de 'hiç yüz vermedin' falan diyo
mizaçtan kaybediyo olabilirim
|
|
2 ~ 399 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
ooooooof ooooooof bir kenon(cem) vardı ki....allaım ben kimse için bööle yanmadım heralde =((
|
|
~ 399 gün
|
|
| |