| |
joshua
|
ohoooooooo be koç forumu açan zat-ı muhterem olarak çok oldu desem yeridir.. aynen tükürdüğümü yalamaya kalkmamak adına içimde kalmmıştır... biliosun zaten kadınlar konusunda bi eşşek kadın yüzünden dengesizleştiimi... adam oldum artık ama bu seferde elimizde patlıo :p
aslan67 demis ki:
arda senin de yorumlarını alalım bu konuda?:)
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
joshua
|
bi insanın yannışını ortaya koyan laf eleştridir ha bide su anda yaptııın artizlik ;)
güveeen demis ki:
okumayı da bilmiyosun ki yazdığımı eleştiri zannediyosun..
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
aslan67
|
korkmadım,lisede beğenmemiştim başlarda,sonradan beğendim,ee iş işten geçmişti:)
rus ruleti demis ki:
ya kavga etmeyın forumlarda tek kavga eden aslanla bızız:))aslan nıye aramadın kızı haaa korktunmu yoksa:)
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
t..j
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
güveeen
|
Kimsenin yanlışını ortaya koymadım, adam akıllı oku diyerek kimin artizlik yaptığı da ortada.
Hadi eleştiri olsun; öyle olsa da hazmetmek lazım ki yanlışlarımızı düzeltebilelim, ki tekrar ediyorum eleştiri değildi.
Sen açtın başlığı, sen kirletiyosun... Hiç gerek yoktu...
|
|
1 ~ 401 gün
|
|
| |
^^^^
|
öyle bişeyim olsaydı kesinlikle gider sölerdim o kişiye.....
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
aslan67
|
ohoooooooo be koç forumu açan zat-ı muhterem olarak çok oldu desem yeridir.. aynen tükürdüğümü yalamaya kalkmamak adına içimde kalmmıştır... biliosun zaten kadınlar konusunda bi eşşek kadın yüzünden dengesizleştiimi... adam oldum artık ama bu seferde elimizde patlıo :p
bunlar hep fazla seçicilikten oluyor bence..üzümün çöpü,armudun sapı denildiği için..
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
joshua
|
ahanda kankam artizim de foruma bşiler yazmış ;)
t..j demis ki:
alem artiz olmuş a.q :D
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
joshua
|
sen ne hırslı azimli bi şahsietsin ole....! adam akıllı oku die başlıan ve sana yazdıım her cümlenin sonlarında bi smiley var benim yaklaşımım belli annayabilene ....daha tartışmayalım p.m e gel istersen...
güveeen demis ki:
Kimsenin yanlışını ortaya koymadım, adam akıllı oku diyerek kimin artizlik yaptığı da ortada.
Hadi eleştiri olsun; öyle olsa da hazmetmek lazım ki yanlışlarımızı düzeltebilelim, ki tekrar ediyorum eleştiri değildi.
Sen açtın başlığı, sen kirletiyosun... Hiç gerek yoktu...
|
|
|
1 ~ 401 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
oldu oldu iki ya da üç ya da çoktan seçmeli durumlarda seçimlerimden çok pişman olduğum oldu..oysa ki her zaman bir e)hepsi şıkkım vardı..aptal kafam.
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
joshua
|
bu da doğru aslında bazen de lan gene aynı şeyler yaşanıcak hepsi aynı bunnarın demekten...:)
aslan67 demis ki:
bunlar hep fazla seçicilikten oluyor bence..üzümün çöpü,armudun sapı denildiği için..
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
güveeen
|
dam akıllı oku die başlıan ve sana yazdıım her cümlenin sonlarında bi smiley var benim yaklaşımım belli annayabilene
Seninle dalga geçeyim, kişiliğine saldırıda bulunayım, sonuna smiley konunca sevimli bişey olsun...
|
|
1 ~ 401 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
tabı kız baktın buyumus serpılmıs unıversıteye gıdıncede degısmıstır guzellemıstır aklın basına gelmıstır:) sız erkekler hep aynısınız zaten.....
|
|
1 ~ 401 gün
|
|
| |
joshua
|
güven, afedersinde kişilik haklarına saldırımı? dalga geçmemi? afedersinde adam akıllı oku demek bi hakaret kişilik hakkına saygısızlık mı? al elimde tdk sözlüğü var adamakıllı: tam gereği gibi, layığıyla.... galiba örenmen gereken cok sey var....
güveeen demis ki:
dam akıllı oku die başlıan ve sana yazdıım her cümlenin sonlarında bi smiley var benim yaklaşımım belli annayabilene
Seninle dalga geçeyim, kişiliğine saldırıda bulunayım, sonuna smiley konunca sevimli bişey olsun...
|
|
|
~ 401 gün
|
|
| |
güveeen
|
afedersinde adam akıllı oku demek bi hakaret kişilik hakkına saygısızlık mı?
adam akıllı yazmayı öğrendiğinde okurum dediğim zaman hakaret oluyo ama...
o sözlükten bak bakalım bozukluk ne demekmiş??? artizlik yazmaz tabi argo çünkü...
|
|
1 ~ 401 gün
|
|
| |