ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  bu kızı-erkeği nasıl kaçırdım?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

joshua
joshua
ohoooooooo be koç forumu açan zat-ı muhterem olarak çok oldu desem yeridir.. aynen tükürdüğümü yalamaya kalkmamak adına içimde kalmmıştır... biliosun zaten kadınlar konusunda bi eşşek kadın yüzünden dengesizleştiimi... adam oldum artık ama bu seferde elimizde patlıo :p

aslan67 demis ki:

arda senin de yorumlarını alalım bu konuda?:)

~ 401 gün   mesajın adresini al  

joshua
joshua
bi insanın yannışını ortaya koyan laf eleştridir ha bide su anda yaptııın artizlik ;)

güveeen demis ki:

okumayı da bilmiyosun ki yazdığımı eleştiri zannediyosun..

aslan67
aslan67
korkmadım,lisede beğenmemiştim başlarda,sonradan beğendim,ee iş işten geçmişti:)

rus ruleti demis ki:

ya kavga etmeyın forumlarda tek kavga eden aslanla bızız:))aslan nıye aramadın kızı haaa korktunmu yoksa:)

t..j
t..j
alem artiz olmuş a.q :D

güveeen
güveeen
Kimsenin yanlışını ortaya koymadım, adam akıllı oku diyerek kimin artizlik yaptığı da ortada.

Hadi eleştiri olsun; öyle olsa da hazmetmek lazım ki yanlışlarımızı düzeltebilelim, ki tekrar ediyorum eleştiri değildi.

Sen açtın başlığı, sen kirletiyosun... Hiç gerek yoktu...
 1   ~ 401 gün   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
öyle bişeyim olsaydı kesinlikle gider sölerdim o kişiye.....

aslan67
aslan67
ohoooooooo be koç forumu açan zat-ı muhterem olarak çok oldu desem yeridir.. aynen tükürdüğümü yalamaya kalkmamak adına içimde kalmmıştır... biliosun zaten kadınlar konusunda bi eşşek kadın yüzünden dengesizleştiimi... adam oldum artık ama bu seferde elimizde patlıo :p

bunlar hep fazla seçicilikten oluyor bence..üzümün çöpü,armudun sapı denildiği için..

joshua
joshua

ahanda kankam artizim de foruma bşiler yazmış ;)

t..j demis ki:

alem artiz olmuş a.q :D

joshua
joshua
sen ne hırslı azimli bi şahsietsin ole....! adam akıllı oku die başlıan ve sana yazdıım her cümlenin sonlarında bi smiley var benim yaklaşımım belli annayabilene ....daha tartışmayalım p.m e gel istersen...

güveeen demis ki:

Kimsenin yanlışını ortaya koymadım, adam akıllı oku diyerek kimin artizlik yaptığı da ortada.

Hadi eleştiri olsun; öyle olsa da hazmetmek lazım ki yanlışlarımızı düzeltebilelim, ki tekrar ediyorum eleştiri değildi.

Sen açtın başlığı, sen kirletiyosun... Hiç gerek yoktu...

ahmet altuğ
ahmet altuğ
oldu oldu iki ya da üç ya da çoktan seçmeli durumlarda seçimlerimden çok pişman olduğum oldu..oysa ki her zaman bir e)hepsi şıkkım vardı..aptal kafam.

joshua
joshua
bu da doğru aslında bazen de lan gene aynı şeyler yaşanıcak hepsi aynı bunnarın demekten...:)

aslan67 demis ki:

bunlar hep fazla seçicilikten oluyor bence..üzümün çöpü,armudun sapı denildiği için..

güveeen
güveeen
dam akıllı oku die başlıan ve sana yazdıım her cümlenin sonlarında bi smiley var benim yaklaşımım belli annayabilene

Seninle dalga geçeyim, kişiliğine saldırıda bulunayım, sonuna smiley konunca sevimli bişey olsun...

rus ruleti
rus ruleti
tabı kız baktın buyumus serpılmıs unıversıteye gıdıncede degısmıstır guzellemıstır aklın basına gelmıstır:) sız erkekler hep aynısınız zaten.....

joshua
joshua

güven, afedersinde kişilik haklarına saldırımı? dalga geçmemi? afedersinde adam akıllı oku demek bi hakaret kişilik hakkına saygısızlık mı? al elimde tdk sözlüğü var adamakıllı: tam gereği gibi, layığıyla.... galiba örenmen gereken cok sey var....

güveeen demis ki:

dam akıllı oku die başlıan ve sana yazdıım her cümlenin sonlarında bi smiley var benim yaklaşımım belli annayabilene

Seninle dalga geçeyim, kişiliğine saldırıda bulunayım, sonuna smiley konunca sevimli bişey olsun...

güveeen
güveeen
afedersinde adam akıllı oku demek bi hakaret kişilik hakkına saygısızlık mı?

adam akıllı yazmayı öğrendiğinde okurum dediğim zaman hakaret oluyo ama...

o sözlükten bak bakalım bozukluk ne demekmiş??? artizlik yazmaz tabi argo çünkü...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008