| |
no control
|
bir insanı sevmekle başlıyordu herşey...
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
9a 6
|
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
ewc
|
bir zamanlar ortakantin diye bir site vardı...
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
bir bakış.. kısa süreli bir bakıştı ikisi arasındaki ortak nokta..
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
2che:)
|
belki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı...
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
zabazingo
|
Şu an okumakta olduğunuz şey, olsa olsa, kafamda yıllarca dönüp duran kelimelerin bir anlam bütünlüğü oluşturacak şekilde toplandığı kitaptır.
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
bu ilk cumle degil de son cumle olarak daha iyi olurdu
kupa kızı demis ki:
ağır ağır küçük adımlarla ilerliyordum yolun sonunda beni nelerin beklediğini merak ederek...
|
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
kapsül
|
her bitiş yeni bir başlangıçtır ve bu da o başlangıçlardan biri işte......
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Daha evvel kaç kere kendini öldürmeyi düşündüğü ama bir türlü başaramadığı göz önüne alındığında, ölümden ne derece korktuğunu tahmin etmesi zor olmayan bir polisti...
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
damla
|
zamaın birinde çook uzaklarda küçük bir prenses yaşarmış
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
don lastiği
|
sevgili kitap kendin gibi beyaz bir sayfayı bana ayırdığın için çok teşekkür ederim(:
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
uaxoy
|
kitabın ilk cümlesi ne olur diye bi form okumuştumm.kitabımım temelleri bu cümle ile atıldı:D
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
cigdém
|
sevgili okur...bu kitabın ilk cümlesi, sen kitabı aldığın anda aklından geçen ilk cümledir... :D
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
#kores:)#
|
bu kitabın ilk cümlesini okumayı başladığın için tşkler:))
devamına bak asıl:Pp
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
petite
|
bittimi...hayır herşey yeniden başlıyor..
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
içinde kalmış sırları birbir anlatmaya başlamıştı çevresine... delirmiş gibiydi.. sanki...
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
yuki
|
Hayatta istemediklerimiz olur bazen bazen de isteyip de elde edemediğimiz elde edip avucumuzun içinde tutamadığımız hep yarınlara bıraktığımız hep keşkelere sığındığımız kuru bir yaşam adına hayat dediğimiz… Amacımızın bile ne olduğunu bilmeden yaşamak zorunda olduğumuz basit, anlamsız, sıradan insanlar olmak…
|
|
~ 387 gün
|
|
| |
panik_yok
|
hımm güzel
um anjo demis ki:
Hayatta istemediklerimiz olur bazen bazen de isteyip de elde edemediğimiz elde edip avucumuzun içinde tutamadığımız hep yarınlara bıraktığımız hep keşkelere sığındığımız kuru bir yaşam adına hayat dediğimiz… Amacımızın bile ne olduğunu bilmeden yaşamak zorunda olduğumuz basit, anlamsız, sıradan insanlar olmak…
|
|
|
~ 386 gün
|
|
| |