| |
dogujan
|
senin doymanı sağlayan buğdayın yetiştiği bir karış vatan toprağına yazık..senin ananın ırzına geçilmesini önleyen türk askerinin dökülen bir damla kanına yazık..öğretmene seni eğitmesi için verilen paraya, doktora seni yaşatmaası için verilen maaşa yazık..senin gibi başbakanı olan TÜRKİYEME yazık!!!
|
|
4 ~ 404 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
yazık Turkıyeme onların elıne kaldı...
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
tohunç
|
Boş işlerle uğraşmayın, kendisini demokratik bir biçimde fade etmeye gelen insanlara saygı gösterin. Eğer saygı göstermezsiniz bu törer denen hepimizi vurur...
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
koalalumpur
|
temennimis bu yonde ama dokunulmaslık sayesinde yapabilecekleri cok şey var..
rezil tohunç :) demis ki:
Boş işlerle uğraşmayın, kendisini demokratik bir biçimde fade etmeye gelen insanlara saygı gösterin. Eğer saygı göstermezsiniz bu törer denen hepimizi vurur...
|
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
tohunç
|
yıllarca çeteciler katiller uyuşturukaçakçıları mafyalar büründü o zırhlara tepki koymadı kimse, tutum çok yanlış yorumları okuyorum kafatasçılığın üzerine geçemiyor kimse...
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
tkakv
|
Türkiye Cumhuriyetinin resmi dili turkcedir ama vatandasi olan herkesin anadili türkcedir demek yanlış. Türk vatandası olupta ana dili türkce olmayan bir sürü kişi var cunku anadil ilk ogrendigin dildir ve turkce olmaz zorunda degldr...
supergg demis ki:
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi dili ve TC Devleti vatandasi olan herkesin anadili Türkçe'dir.Bunu kabul etmeyen zihniyetler daha meclise attiklari ilk adimda bölücü faaliyetlerine baslamislardir.Bu zihniyet Meclis kürsüsünde TC Devleti'nin varligina ve bagimsizligina degil,sözde devletlerinin bagimsizliklarini ilan edeceklerine; vatanin ve milletin bölünmez bütünlügüne degil vatanimizi böleceklerine, milleti nasil birbirine düsürüceklerine;milletin kayitsiz ve sartsiz egemenligini korumaya degil gerillalikla ülkeyi ve yönetimi ele geçirip bi daha vermeyeceklerine;laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli kalacaklarina degil kafalarinda yarattiklari sahte kahraman,kan emici,katil apolarina bagli kalip bu yolda gideceklerine... dair yeminler ederler.Bu insanlarin amaçlari her zaman bunlar olmustur ve olmaya da devam edecektir bundan kimsenin süphesi olmasin kimse de kendini bu üç kagitçilarin meclise kavga için degil uzlasma için geldik teraneleriyle kandirmasin.ama unutmasinlar ki Türkiye Türkler'indir ve daima öyle kalacaktir.
|
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
supergg
|
sözde devletlerinden kastimin ne oldugunu pekala anlamissiniz mesmerant.leyla zana'nin meclisteki yemin törenini izlediginizi ve baris ve kardeslik mesajlari verdigini ifade etmissiniz fakat kendi kurmaylari meclisteki andi istemeyerek de olsa içeceklerini dolayisiyla bunun hiçbir anlam ifade etmedigini küstahça açiklama cüretini göstermislerdir.ülkemizde her geçen gün artan vatan evlatlarinin sehit haberlerinden de leyla zana'nin baris ve kardeslik mesajlarinin ne denli içten ve etkili oldugunu da gayet net bir biçimde görmekteyiz.keske leyla hanim bu mesajlarini ülkesini savunmak ugruna bugüne kadar canini veren ve bundan sonra da seve seve canini verecek olan bizlere degil de kahpe tuzaklarla, binbir türlü entrikalarla bu ülkeyi bölmeye çalisan yandaslarina verseydi,verebilseydi.meclisteki konusmasinda elbetteki kürdistan hayallerinden söz edemeyecektir fakat bu meclis disinda bunlari dillendirmeyecegi anlamina gelmemektedir. nitekim de öyle olmustur ve seçim propagandalarinda çok büyük bir gaf(!) yaparak kürdistan eyaleti istedigini açikça dile getirmistir.eger birazcik da olsa gündemi takip ediyor olsaydiniz zana'nin arzusunu defalarca nasil dile getirdiginden haberdar olurdunuz.haddini asan bu sözler ifade özgürlügünden çikmis ve bölücü faaliyet niteligi tasir hale gelmistir.kürtçe yemin meselesine gelince...Bu ülkenin adi TÜRKIYE,bu Meclisin adi TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI ve kürtler de Türkiye Cumhuriyeti Devleti bünyesi altinda yasayan bir gruptur.Ve evet Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vekilleri de bu yemini TÜRKÇE olarak içmelidirler.
|
|
1 ~ 404 gün
|
|
| |
cizıs
|
yahu şu başlıkta bile karşı çıkılmış ya helal olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum.. hala demokratiklik diyenler var.. hey allahım yarrabim.. sen aklıma mukayet ol..
|
|
1 ~ 404 gün
|
|
| |
mesmerant
|
Gundemi takip ediyorum sayin supergg.O talihsiz aciklamalari da duydum.Uzuldum tabii ki.Keske apoyu oven soylemler icine girmemis olsaydi.
Ayrica ayri bir ulke degil, eyalet sistemi istediklerini soyledi.Arada buyuk fark var.Iran'da var Kurdistan adli bir eyalet.Iran da bolunmez butunlugunu bizim kadar dusunuyordur degil mi?
Bu ulkenin adi Turkiye demissiniz.Kime sordular bu adi koyarken?Herkes razi miydi?
Erken yargilarda bulunmanin mantikli olmayacagi kanaatindeyim.Onumuzdeki aylarda yeni vekillerimizi cok daha iyi tanima firsati bulacagiz.
|
|
1 ~ 404 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
Adamlar gelmeden Akp li üskülün açıklamalarına üstü kapalı destek bile verdiler :S
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
Eyaletleri onlardan başka isteyenler de var,Resmi anadil Türkçedir kardeşim lami cimi yok demokratik avrupa da böyle bir şey varmı acaba başkalarını asimile etmek için uğraşan ab bile :)
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
cizıs
|
mesmerant demis ki:
Bu ulkenin adi Turkiye demissiniz.Kime sordular bu adi koyarken?Herkes razi miydi?
|
bu ne demek şimdi ya.. sen iyice uçtun mermerant.. git bi elini yüzünü yıka, pencere aç filan..
|
|
1 ~ 404 gün
|
|
| |
-glycerine-
|
Kimseye sormadılar,kimseden izin almadılar.Bu ülkenin kurucusu Türk Milletidir.Burası bir Türk Cumhuriyetidir.Burada yaşayacaksan,buranın dilini öğreneceksin,buranın kültürüne saygı duyacaksın,uyum sağlayacaksın.Dünyada hangi millet,hangi uygarlık bağımsızlık savaşı verip devletini kurarken birine sormuştur?böyle saçma bi düşünce mi olur?Kundaktaki bebeği vuran bu ülke değildir,ayrımcılığı destekleyenlerdir.Okuldaki öğretmeni vuran bu ülke değildir,ayrımcılardır.Bu ülkenin kurulması için binlerce insan can verdi.Hepsi bağımsızlık için,bu ülkenin toprak bütünlüğü için savaştı.Senin rahat koltuğunda bölünme değil efendim federasyon istiyorlar dediğin yaşta,insanlar can verdi.Hayalleri bile olmadı onların.Biraz saygı gösterin,göstermeyenlerin de saygı duymasını sağlayın.Kadın söleyeceğini sölemiş,hala erken yargı diosn.Kadın açık açık sölemiş eyalet istiorz die.Türkiyeyi de İranla karşılaştırma gafletinde bi daha bulunmamanı rica ediorm snden.Her ne kadar,geçmişiyle övünmek bu sitedeki bazı insanlar tarafından gaflet ve acizlik olarak görülse de,bu halk TÜrkiye Cumhuriyetini kurmak için eşi görülmemiş bir bağımsızlık savaşı vermiştir.Türkiye federasyonlara ayrılamaz.Bu vatandan bir parça bile verilemez.Biraz saygı.
mesmerant demis ki:
Gundemi takip ediyorum sayin supergg.O talihsiz aciklamalari da duydum.Uzuldum tabii ki.Keske apoyu oven soylemler icine girmemis olsaydi.
Ayrica ayri bir ulke degil, eyalet sistemi istediklerini soyledi.Arada buyuk fark var.Iran'da var Kurdistan adli bir eyalet.Iran da bolunmez butunlugunu bizim kadar dusunuyordur degil mi?
Erken yargilarda bulunmanin mantikli olmayacagi kanaatindeyim.Onumuzdeki aylarda yeni vekillerimizi cok daha iyi tanima firsati bulacagiz.
|
|
|
1 ~ 404 gün
|
|
| |
fatihyilmaz
|
DTPliler meclise girdi. Peki ne olcaka?
Kürt halkı iş huzur adalet istiyor. DTPli vekiller bunu yapabilecekmi? Hayır.
Onlar sadece Kürt milliyetçiliği yapacak. Peki Kürt halkı bunu isteyecek mi? hayır.
Seçimlerde akpnin oyunu artırması buna işarettir.
Kürt halkı başka düşünüyor, DTP başka düşünüyor. İnsanlar önce oğluna iş, çocuğuna eğitim hastasına sağlık ister. Eğer bunları devletimiz sağlarsa ortada suni Kürt sorunu kalmayacaktır.
|
|
~ 404 gün
|
|
| |
-glycerine-
|
İnsan hakkı istiosan,ilk önce insan olacaksın.
|
|
~ 404 gün
|
|
| |