ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Yabancı dili Türkçe
yersen siyaset dtp
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

barış baykul
barış baykul
TBMM'de kayıt işlemlerini önceki gün yaptıran DTP Mardin milletvekili ve DTP eski genel başkanı Ahmet Türk ile Bitlis milletvekili Mehmet Nezir Karabaş'ın bildiği dil hanesine ''Türkçe'' yazdıkları ortaya çıktı.Sonrasında bunun kerhen yapılan bir yanlışlık olduğu ve sonradan düzeltildiği söylendi.

Kerhen yapılan yanlış kısmına inanır mısınız bilmiyorum ama , milletvekili yemini içimize sinmesede söyleyeceğiz demelerinin ardından bana pek inandırıcı gelmiyor.
~ 395 gün   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
pkk'nın siyasal kolunu meclisimize soktuk.

az bile yapıyorlar. ben olsam diji apo diye slogan atardım

-sokarca-
-sokarca-
ya istemiyorlarsa bu adamlar defolup ırak a gitsinler ya....
 1   ~ 395 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   ~ 395 gün   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
abi daha durun.parti yeni başlıo :)
 3   ~ 395 gün   mesajın adresini al  

barış baykul
barış baykul
Bu arkadaşlar umarım hala Pkk terörist bir grup değildir diye zırvalamazlar.

banshee
banshee
Yazık yanlışlık yapmışlar ama ya, küçücük bir şey. İnsan işte yanlışlarıyla doğrularıyla var. Hayır ben de gidip yanlışlıkla arabamla ezebilirim onlardan birini mesela Ahmet Türk'ü. Ama hakikaten yanlışlıkla. eee bana da yazık o zaman.

( Daha bunlar iyi zamanlarımız )

barış baykul
barış baykul
Eyalet uygulamasına geçiş ile ilgili ne yorumlar yapacaklar merakle bekliyorum.

sphinx®
sphinx®
tüm bunları gördükçe FORZA LAZIO diyesim geliyor...

bİtt®
bİtt®
dakika 1 gol 1

banshee
banshee

bana öyle geliyorki ilerleyen dakikalarda, dakikaya bir kaç gol düşecek.

bİtt® demis ki:

dakika 1 gol 1

supergg
supergg
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi dili ve TC Devleti vatandasi olan herkesin anadili Türkçe'dir.Bunu kabul etmeyen zihniyetler daha meclise attiklari ilk adimda bölücü faaliyetlerine baslamislardir.Bu zihniyet Meclis kürsüsünde TC Devleti'nin varligina ve bagimsizligina degil,sözde devletlerinin bagimsizliklarini ilan edeceklerine; vatanin ve milletin bölünmez bütünlügüne degil vatanimizi böleceklerine, milleti nasil birbirine düsürüceklerine;milletin kayitsiz ve sartsiz egemenligini korumaya degil gerillalikla ülkeyi ve yönetimi ele geçirip bi daha vermeyeceklerine;laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli kalacaklarina degil kafalarinda yarattiklari sahte kahraman,kan emici,katil apolarina bagli kalip bu yolda gideceklerine... dair yeminler ederler.Bu insanlarin amaçlari her zaman bunlar olmustur ve olmaya da devam edecektir bundan kimsenin süphesi olmasin kimse de kendini bu üç kagitçilarin meclise kavga için degil uzlasma için geldik teraneleriyle kandirmasin.ama unutmasinlar ki Türkiye Türkler'indir ve daima öyle kalacaktir.
 8   ~ 395 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
zaten seçim barajını da başarılı bir taktikle geçmişler....bundan sonra gol atmak çok zor olmamalı tabi...

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
türkçe'yi biliolar mıymış ki yau...ona bile şükür...

mesmerant
mesmerant
-Kendi devletleri- nden kastiniz nedir acaba?Kurdistan mi?Leyla Zana'nin meclisteki yemin videosunu izlemistim bir zamanlar.Baris ve kardeslik mesajlari veriyordu.Bunu Kurtce soyledigi icin mi suclu oldu?Kurdistan diye birseyden bahsettigini de hatirlamiyorum yemininde.Yanlissam duzeltiniz.
Yine de isterdim ki Kurtce konusmamis olsaydi cunku Turkiye bazi gercekleri kolay kaldiramiyor.Nelere maloldugunu gorduk.

Anadil ne demektir?Ben anadan ogrenilen dil oldugunu biliyordum bugune kadar.Ulkemizde annesinden Turkce ogrenmemis olan birsuru insan var.Hatta bir arkadasimin kendisi annesine Turkce ogretmisti.Simdi bu insanin anadili Turkcedir demek ne kadar dogrudur?

supergg demis ki:

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi dili ve TC Devleti vatandasi olan herkesin anadili Türkçe'dir.Bunu kabul etmeyen zihniyetler daha meclise attiklari ilk adimda bölücü faaliyetlerine baslamislardir.Bu zihniyet Meclis kürsüsünde TC Devleti'nin varligina ve bagimsizligina degil,sözde devletlerinin bagimsizliklarini ilan edeceklerine; vatanin ve milletin bölünmez bütünlügüne degil vatanimizi böleceklerine, milleti nasil birbirine düsürüceklerine;milletin kayitsiz ve sartsiz egemenligini korumaya degil gerillalikla ülkeyi ve yönetimi ele geçirip bi daha vermeyeceklerine;laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli kalacaklarina degil kafalarinda yarattiklari sahte kahraman,kan emici,katil apolarina bagli kalip bu yolda gideceklerine... dair yeminler ederler.Bu insanlarin amaçlari her zaman bunlar olmustur ve olmaya da devam edecektir bundan kimsenin süphesi olmasin kimse de kendini bu üç kagitçilarin meclise kavga için degil uzlasma için geldik teraneleriyle kandirmasin.ama unutmasinlar ki Türkiye Türkler'indir ve daima öyle kalacaktir.

3   ~ 395 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008