ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
TBMM'de kayıt işlemlerini önceki gün yaptıran DTP Mardin milletvekili ve DTP eski genel başkanı Ahmet Türk ile Bitlis milletvekili Mehmet Nezir Karabaş'ın bildiği dil hanesine ''Türkçe'' yazdıkları ortaya çıktı.Sonrasında bunun kerhen yapılan bir yanlışlık olduğu ve sonradan düzeltildiği söylendi.
Kerhen yapılan yanlış kısmına inanır mısınız bilmiyorum ama , milletvekili yemini içimize sinmesede söyleyeceğiz demelerinin ardından bana pek inandırıcı gelmiyor.
31 Temmuz 2007 17:53
-sokarca-
ya istemiyorlarsa bu adamlar defolup ırak a gitsinler ya....
Bu arkadaşlar umarım hala Pkk terörist bir grup değildir diye zırvalamazlar.
31 Temmuz 2007 18:10
banshee
Yazık yanlışlık yapmışlar ama ya, küçücük bir şey. İnsan işte yanlışlarıyla doğrularıyla var. Hayır ben de gidip yanlışlıkla arabamla ezebilirim onlardan birini mesela Ahmet Türk'ü. Ama hakikaten yanlışlıkla. eee bana da yazık o zaman.
( Daha bunlar iyi zamanlarımız )
31 Temmuz 2007 18:19
barış baykul
Eyalet uygulamasına geçiş ile ilgili ne yorumlar yapacaklar merakle bekliyorum.
31 Temmuz 2007 18:21
sphinx®
tüm bunları gördükçe FORZA LAZIO diyesim geliyor...
31 Temmuz 2007 18:27
banshee
bana öyle geliyorki ilerleyen dakikalarda, dakikaya bir kaç gol düşecek.
bİtt® demis ki:
dakika 1 gol 1
31 Temmuz 2007 18:32
supergg
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi dili ve TC Devleti vatandasi olan herkesin anadili Türkçe'dir.Bunu kabul etmeyen zihniyetler daha meclise attiklari ilk adimda bölücü faaliyetlerine baslamislardir.Bu zihniyet Meclis kürsüsünde TC Devleti'nin varligina ve bagimsizligina degil,sözde devletlerinin bagimsizliklarini ilan edeceklerine; vatanin ve milletin bölünmez bütünlügüne degil vatanimizi böleceklerine, milleti nasil birbirine düsürüceklerine;milletin kayitsiz ve sartsiz egemenligini korumaya degil gerillalikla ülkeyi ve yönetimi ele geçirip bi daha vermeyeceklerine;laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli kalacaklarina degil kafalarinda yarattiklari sahte kahraman,kan emici,katil apolarina bagli kalip bu yolda gideceklerine... dair yeminler ederler.Bu insanlarin amaçlari her zaman bunlar olmustur ve olmaya da devam edecektir bundan kimsenin süphesi olmasin kimse de kendini bu üç kagitçilarin meclise kavga için degil uzlasma için geldik teraneleriyle kandirmasin.ama unutmasinlar ki Türkiye Türkler'indir ve daima öyle kalacaktir.
(8) 31 Temmuz 2007 18:35 ~ 31 Temmuz 2007 18:56
sphinx®
zaten seçim barajını da başarılı bir taktikle geçmişler....bundan sonra gol atmak çok zor olmamalı tabi...
31 Temmuz 2007 18:36
daisy=) 'pomegranate
türkçe'yi biliolar mıymış ki yau...ona bile şükür...
31 Temmuz 2007 18:57
mesmerant
-Kendi devletleri- nden kastiniz nedir acaba?Kurdistan mi?Leyla Zana'nin meclisteki yemin videosunu izlemistim bir zamanlar.Baris ve kardeslik mesajlari veriyordu.Bunu Kurtce soyledigi icin mi suclu oldu?Kurdistan diye birseyden bahsettigini de hatirlamiyorum yemininde.Yanlissam duzeltiniz.
Yine de isterdim ki Kurtce konusmamis olsaydi cunku Turkiye bazi gercekleri kolay kaldiramiyor.Nelere maloldugunu gorduk.
Anadil ne demektir?Ben anadan ogrenilen dil oldugunu biliyordum bugune kadar.Ulkemizde annesinden Turkce ogrenmemis olan birsuru insan var.Hatta bir arkadasimin kendisi annesine Turkce ogretmisti.Simdi bu insanin anadili Turkcedir demek ne kadar dogrudur?
supergg demis ki:
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin resmi dili ve TC Devleti vatandasi olan herkesin anadili Türkçe'dir.Bunu kabul etmeyen zihniyetler daha meclise attiklari ilk adimda bölücü faaliyetlerine baslamislardir.Bu zihniyet Meclis kürsüsünde TC Devleti'nin varligina ve bagimsizligina degil,sözde devletlerinin bagimsizliklarini ilan edeceklerine; vatanin ve milletin bölünmez bütünlügüne degil vatanimizi böleceklerine, milleti nasil birbirine düsürüceklerine;milletin kayitsiz ve sartsiz egemenligini korumaya degil gerillalikla ülkeyi ve yönetimi ele geçirip bi daha vermeyeceklerine;laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli kalacaklarina degil kafalarinda yarattiklari sahte kahraman,kan emici,katil apolarina bagli kalip bu yolda gideceklerine... dair yeminler ederler.Bu insanlarin amaçlari her zaman bunlar olmustur ve olmaya da devam edecektir bundan kimsenin süphesi olmasin kimse de kendini bu üç kagitçilarin meclise kavga için degil uzlasma için geldik teraneleriyle kandirmasin.ama unutmasinlar ki Türkiye Türkler'indir ve daima öyle kalacaktir.
(3) 31 Temmuz 2007 19:06
dogujan
senin doymanı sağlayan buğdayın yetiştiği bir karış vatan toprağına yazık..senin ananın ırzına geçilmesini önleyen türk askerinin dökülen bir damla kanına yazık..öğretmene seni eğitmesi için verilen paraya, doktora seni yaşatmaası için verilen maaşa yazık..senin gibi başbakanı olan TÜRKİYEME yazık!!!
(4) 31 Temmuz 2007 19:09 ~ 31 Temmuz 2007 19:09
yagmurdamlası
yazık Turkıyeme onların elıne kaldı...
31 Temmuz 2007 19:50
tohunç€yll
Boş işlerle uğraşmayın, kendisini demokratik bir biçimde fade etmeye gelen insanlara saygı gösterin. Eğer saygı göstermezsiniz bu törer denen hepimizi vurur...
31 Temmuz 2007 19:53
koalalumpur
temennimis bu yonde ama dokunulmaslık sayesinde yapabilecekleri cok şey var..
rezil tohunç :) demis ki:
Boş işlerle uğraşmayın, kendisini demokratik bir biçimde fade etmeye gelen insanlara saygı gösterin. Eğer saygı göstermezsiniz bu törer denen hepimizi vurur...
31 Temmuz 2007 20:03
tohunç€yll
yıllarca çeteciler katiller uyuşturukaçakçıları mafyalar büründü o zırhlara tepki koymadı kimse, tutum çok yanlış yorumları okuyorum kafatasçılığın üzerine geçemiyor kimse...
31 Temmuz 2007 20:04
supergg
sözde devletlerinden kastimin ne oldugunu pekala anlamissiniz mesmerant.leyla zana'nin meclisteki yemin törenini izlediginizi ve baris ve kardeslik mesajlari verdigini ifade etmissiniz fakat kendi kurmaylari meclisteki andi istemeyerek de olsa içeceklerini dolayisiyla bunun hiçbir anlam ifade etmedigini küstahça açiklama cüretini göstermislerdir.ülkemizde her geçen gün artan vatan evlatlarinin sehit haberlerinden de leyla zana'nin baris ve kardeslik mesajlarinin ne denli içten ve etkili oldugunu da gayet net bir biçimde görmekteyiz.keske leyla hanim bu mesajlarini ülkesini savunmak ugruna bugüne kadar canini veren ve bundan sonra da seve seve canini verecek olan bizlere degil de kahpe tuzaklarla, binbir türlü entrikalarla bu ülkeyi bölmeye çalisan yandaslarina verseydi,verebilseydi.meclisteki konusmasinda elbetteki kürdistan hayallerinden söz edemeyecektir fakat bu meclis disinda bunlari dillendirmeyecegi anlamina gelmemektedir. nitekim de öyle olmustur ve seçim propagandalarinda çok büyük bir gaf(!) yaparak kürdistan eyaleti istedigini açikça dile getirmistir.eger birazcik da olsa gündemi takip ediyor olsaydiniz zana'nin arzusunu defalarca nasil dile getirdiginden haberdar olurdunuz.haddini asan bu sözler ifade özgürlügünden çikmis ve bölücü faaliyet niteligi tasir hale gelmistir.kürtçe yemin meselesine gelince...Bu ülkenin adi TÜRKIYE,bu Meclisin adi TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI ve kürtler de Türkiye Cumhuriyeti Devleti bünyesi altinda yasayan bir gruptur.Ve evet Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vekilleri de bu yemini TÜRKÇE olarak içmelidirler.
(1) 31 Temmuz 2007 20:42 ~ 2 Ağustos 2007 03:11
cizıs
yahu şu başlıkta bile karşı çıkılmış ya helal olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum.. hala demokratiklik diyenler var.. hey allahım yarrabim.. sen aklıma mukayet ol..
(1) 31 Temmuz 2007 20:47
mesmerant
Gundemi takip ediyorum sayin supergg.O talihsiz aciklamalari da duydum.Uzuldum tabii ki.Keske apoyu oven soylemler icine girmemis olsaydi.
Ayrica ayri bir ulke degil, eyalet sistemi istediklerini soyledi.Arada buyuk fark var.Iran'da var Kurdistan adli bir eyalet.Iran da bolunmez butunlugunu bizim kadar dusunuyordur degil mi?
Bu ulkenin adi Turkiye demissiniz.Kime sordular bu adi koyarken?Herkes razi miydi?
Erken yargilarda bulunmanin mantikli olmayacagi kanaatindeyim.Onumuzdeki aylarda yeni vekillerimizi cok daha iyi tanima firsati bulacagiz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13132
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!