vay maşşallah helal olsunnnn yerli sermaye kalkındırılmalı abicim
bundan sonra herkes kristal içecekkkk
28 Ağustos 2007 15:46
yaw
evet güzel tespit bencede kristal varken ne cocacolası
28 Ağustos 2007 15:54
taharet musluğu
yapılan ihalenin birisini dürümcü bilo aldı sultanahmet köftecisinin elinden..diğer firmları yakında açıklıycaz
18 Ağustos 2007 15:55
£m!r
hasretle bekliyoruz:)
18 Ağustos 2007 15:57
yaw
dürümcü biloda gayet rave bi tabela hazırlatmış
28 Ağustos 2007 16:46
alev78
arkadaşlar festival resmi sitesi admini taharet musluğu arkadaşımız şu an tatilde olduğundan bana telefondan kısa mesaj attı, margocum zahmet olmazsa sen ilgilen şimdilik organizasyonla dedi.
bu yüzden festival ile ilgili sıcak bir gelişme var açıklayayım sizlere hemen.
malum ismail türüt sahnede çok terliyor, biz de festivalimize bir havlu sponsoru alalım öyleyse dedik. bu sabah özdilek'e bu isteğimizi içeren ilgili bir fax yolladık, onlar da kabul ettiler allah razı olsunlar. özdilek'e yeni sponsorumuz olarak buradan teşekkürler yolluyoruz.
bunun yanında festival sırasında yapılacak türlü çekilişlerle özdilek firmasının ürünü olan ismail türüt baskılı bornozlarından kazanacak şanslı katılımcılarımız da olacak.
allah nasip ederse festivalde görüşmek ümidiyle..
213 Ağustos 2007 21:17
taharet musluğu
arkadaşlar selam..festival ulaşımı hakkında birkaç bilgi vereceğim..
bize gelen maillerden ankara ve izmirde oturan arkadaşların ulaşım sorununu tespit etmiş bulunmaktayız.. dün kamil koç ile görüşmem olumlu sonuçlar doğurdu..kendisi 4 iett bileti karşılığında sizleri akçakocaya taşıyacak
227 Ağustos 2007 13:08
alev78
merhaba fatih beyfendi. (adınızı resmi siteden öğrendim.)
o zaman ben şimdi ismimi yazdırmak istiyorum bilet için.
ben izmit'ten geleceğim için verdiğiniz linkteki hangi otobüse adımı yazdırsam diye düşünüyorum şu an. çünkü orda izmit otobüsü yok.
malum düğün hazırlıkları felan, pek vaktim olmuyor böyle detaylarla ilgilenmeye.
izmit'ten sevimli bir tekne tutup gelsek diyoruz sevgilimle. ne dersiniz?
127 Ağustos 2007 13:13
taharet musluğu
kamil koç ile şu dakika itibariyle bir konuşmam daha oldu bu konuyla ilgili..kendileri izmitten sadece kia panelvan arabalarını tahsis edeceklerini söylediler..araç kamil koç'ta çalışan bir arkadaşımıza aitmiş..artık 3-5 anlaşıp ulaşımı öyle sağlayacaksınız.. tekne konusunda ise karadenizdir diyorum sakat falan o yüzden tavsiye etmiyoruz..
127 Ağustos 2007 13:18
yaw
127 Ağustos 2007 23:35
yaw
sonunda akçakoca fındık festivalinin reklam filmi tüm ulusal kanallarda gösterime girdi
127 Ağustos 2007 23:36
alev78
''İlk olarak Flash Tv ve Mesaj Tv ile gösterimine başlanan festival tanıtım fimlerimiz beklenenin binlerce kat üzerinde yoğun ilgi gördü. Herkese teşekkür ederiz.'' resmi siteden alıntıdır.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13128
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.