ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Düzce’nin Denize açılan tek penceresi olan Akçakoca ilçesinde festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor festival gününün yaklaşması ile ilçede bir yandan da esnaflar için standlar kurulmaya devam ediliyor. Öte yandan oluşturulan festival komitesi de halk arasında yaptığı anketin ardından oluşturulan bütçe ile festival sanatçılarını belirledi. Sanatçı ve gruplar ilerki günlerde açıklanacak.
331 Temmuz 2007 14:26
taharet musluğu
fındık tüketimi bol olan festivalde şahinler kondom ile anlaştığını basına duyurdu akçakoca belediyesi bu arada..
331 Temmuz 2007 14:27
why so serious?
çadırlar konusunda bi kısıtlama vardı buraya yazmamışsın arkadaşım
çadırlarınızın şeffaf ve dantel olması gerekiyor.tercihen iğne oyası.
531 Temmuz 2007 14:32
tegan pelin
resmi sitelerinden takip ettiğim kadarıyla ilk gün line up'ta the kebabs, bengü ve daha açıklanmayan sürpriz isimler varmış. alternatif sahnede daha grup koridor açıklanmış sadece.
yalnız 18 temmuz olduğundan emin misin? yarıotomatikmandalin arkadaşımız 4-5 eylül demişti ipucunda. çünkü şu an sevgilim olan margotenenbaum ile kararsız kaldık, ne yapsak diye düşünüyoruz.
331 Temmuz 2007 14:32
aynen_kanka
denize de gireriz artık
fındıkta yeriz bol bol
oh oh daha ne ister şu deli gönül
31 Temmuz 2007 14:33
taharet musluğu
arkadaşlar festivalin resmi sitesinde adminlik yapıyorum ve daha önceki festivallerde görevli olarak bulundum tabi doğru bilgi vericem size..!
ayrıca bu sene kamp alanı biletleri sınırlı sayıda satılacak çıktığı gün almak lazım.
ama mustafa keser'in myspace'inde de 4-5 eylül yazıyor arkadaşım emin misin sen?
biz sevgilimle 4 kombine bilet almıştık ama 2 tanesini boşuna almışız, arkadaşlarımız son anda ekti bizi. aldığımız fiyata satmak istiyoruz 2 bileti, ilgilenen var mı?
bu arada myspace internet explorer'la açılmıyor arkadaşlar mozilla kullanın.
231 Temmuz 2007 14:39
taharet musluğu
fındık güzeli yarışmasına katılacak bayablar varmı aranızda?
231 Temmuz 2007 14:40
yarıotomatikmandalin
sahne önü biletleri çok pahalı ama yaa ben koridora almak istiyordum ama olmıycak sanırım :(
231 Temmuz 2007 14:40
taharet musluğu
aldığınız biletleri akçakoca belediyesine geri iade edebilirsiniz..kamp biletleri çıktığı gün alın yalnız tekrar tekrar söylüyorum..!yaklaşık 15 kişilik bir kamp kapasitemiz var
lezzet pelin demis ki:
ama mustafa keser'in myspace'inde de 4-5 eylül yazıyor arkadaşım emin misin sen?
biz sevgilimle 4 kombine bilet almıştık ama 2 tanesini boşuna almışız, arkadaşlarımız son anda ekti bizi. aldığımız fiyata satmak istiyoruz 2 bileti, ilgilenen var mı?
bu arada myspace internet explorer'la açılmıyor arkadaşlar mozilla kullanın.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13128
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.