ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > Akçakoca Fındık festivali
festival sahinler kondom fiskobirlik findik
18 Temmuz 2008, Düzce taharet musluğu - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

18 temmuz öğlen akçakoca merkezde buluşma düzenledik.

mekan, adres

düzce'ye bağlı olan akçakoca'da akçakoca plajı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

taharet musluğu
taharet musluğu

Düzce’nin Denize açılan tek penceresi olan Akçakoca ilçesinde festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor festival gününün yaklaşması ile ilçede bir yandan da esnaflar için standlar kurulmaya devam ediliyor. Öte yandan oluşturulan festival komitesi de halk arasında yaptığı anketin ardından oluşturulan bütçe ile festival sanatçılarını belirledi. Sanatçı ve gruplar ilerki günlerde açıklanacak.

3   31 Temmuz 2007 14:26   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
fındık tüketimi bol olan festivalde şahinler kondom ile anlaştığını basına duyurdu akçakoca belediyesi bu arada..
 3   31 Temmuz 2007 14:27   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
çadırlar konusunda bi kısıtlama vardı buraya yazmamışsın arkadaşım

çadırlarınızın şeffaf ve dantel olması gerekiyor.tercihen iğne oyası.
 5   31 Temmuz 2007 14:32   mesajın adresini al  

tegan pelin
tegan pelin
resmi sitelerinden takip ettiğim kadarıyla ilk gün line up'ta the kebabs, bengü ve daha açıklanmayan sürpriz isimler varmış. alternatif sahnede daha grup koridor açıklanmış sadece.
yalnız 18 temmuz olduğundan emin misin? yarıotomatikmandalin arkadaşımız 4-5 eylül demişti ipucunda. çünkü şu an sevgilim olan margotenenbaum ile kararsız kaldık, ne yapsak diye düşünüyoruz.
 3   31 Temmuz 2007 14:32   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
denize de gireriz artık
fındıkta yeriz bol bol
oh oh daha ne ister şu deli gönül
31 Temmuz 2007 14:33   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
arkadaşlar festivalin resmi sitesinde adminlik yapıyorum ve daha önceki festivallerde görevli olarak bulundum tabi doğru bilgi vericem size..!

ayrıca bu sene kamp alanı biletleri sınırlı sayıda satılacak çıktığı gün almak lazım.

festivalin fiskobilrik sahnesinde (alternatif sahne) mustafa keser'in sahne alacağı kesinleşti www.myspace.com/mustafakeser
 2   31 Temmuz 2007 14:35   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
hayatım olmazsa planlarımızı iptal ederiz.

fındık,bengü,çadır,çilek,sen.
değer yani..
 3   31 Temmuz 2007 14:35   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
 2   31 Temmuz 2007 14:38   mesajın adresini al  

tegan pelin
tegan pelin
ama mustafa keser'in myspace'inde de 4-5 eylül yazıyor arkadaşım emin misin sen?
biz sevgilimle 4 kombine bilet almıştık ama 2 tanesini boşuna almışız, arkadaşlarımız son anda ekti bizi. aldığımız fiyata satmak istiyoruz 2 bileti, ilgilenen var mı?

bu arada myspace internet explorer'la açılmıyor arkadaşlar mozilla kullanın.
 2   31 Temmuz 2007 14:39   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
fındık güzeli yarışmasına katılacak bayablar varmı aranızda?
 2   31 Temmuz 2007 14:40   mesajın adresini al  

yarıotomatikmandalin
yarıotomatikmandalin
sahne önü biletleri çok pahalı ama yaa ben koridora almak istiyordum ama olmıycak sanırım :(
 2   31 Temmuz 2007 14:40   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu

aldığınız biletleri akçakoca belediyesine geri iade edebilirsiniz..kamp biletleri çıktığı gün alın yalnız tekrar tekrar söylüyorum..!yaklaşık 15 kişilik bir kamp kapasitemiz var

lezzet pelin demis ki:

ama mustafa keser'in myspace'inde de 4-5 eylül yazıyor arkadaşım emin misin sen?
biz sevgilimle 4 kombine bilet almıştık ama 2 tanesini boşuna almışız, arkadaşlarımız son anda ekti bizi. aldığımız fiyata satmak istiyoruz 2 bileti, ilgilenen var mı?

bu arada myspace internet explorer'la açılmıyor arkadaşlar mozilla kullanın.

3   31 Temmuz 2007 14:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008