ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Harry ölmedi ama hayranları ölüyor
efsane bitti j k rowling harry potter
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

stajyer mafya
stajyer mafya
28/07/2007 tarihli Radikal Gazetesi'nden...

Macera sona erdi! Ama yaratıcısının da, fanlarının da ömründen ömür alarak... 10 yıldır süren Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling ve okurlar yasta. Rowling seriyi bitirdikten sonra bir süre toparlanamadığını açıklamıştı.
Yeni kitabı bitiren hayranlar da maceranın yaşamlarından tamamen çıktığı gerçeğiyle karşı karşıya! Son kitap 'Harry Potter and the Deathly Hallows'u tamamlayan bir hayran www.mugglenet.com adresli fan sitesine Bitti! Harry ve arkadaşlarıyla yeni bir maceraya atılamayacağım için çok üzgünüm! yazarken, Toronto'da düzenlenecek Harry Potter Konvansiyonu'nun organizatörlerinden, Duke Üniversitesi öğrencisi 30 yaşındaki Heather Mitchell, Sekiz yılımı bu kitapları okuyarak geçirdim ve şimdi bitti! Artık okuyacak hiçbir şey kalmamış gibi hissediyorum diyor.
Bir kısım okur, çareyi yedi kitaplık seriyi baştan okumakta bulmuş. İyimserler de var. 12 yaşından beri siteye yorum yazan 20 yaşındaki Emerson Spartz, Harry Potter'ın hayatlarından tam olarak çıkmadığını söylüyor: İki film daha gelecek. Florida'da tematik bir park açılacak ve Rowling bir Harry Potter ansiklopedisi yazmayı planlıyor.

~ 407 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Ben de üzülüyorum. Uzun yıllardır okuyorum daha uzun yıllardır da kitaplarının çıkmasını bekliyorum. Manyaklık aslında ama işte...

stajyer mafya
stajyer mafya
ya bir yerden sonra bağlanıyorsun, bir de bu kadar uzun sürünce...mesela Yüzüklerin Efendisinin son kitabını okurken böyle olmamıştı

nonexistence
nonexistence
mallığın bu kadarı iyi hoş biz de sevdik ama abartmasınlar :D
 2   ~ 407 gün   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
j.k rowling dünyanın en zengin insanlarındsan oldu bu kitapla.
ölümcül takdis ilk 24 saatinde 8.3 milyon satmış.

bitsin bence de yeter. :)

ali baba
ali baba
harry de ölseydi kökten bitermiş iyi olurmuş

stajyer mafya
stajyer mafya
harry öldü mü orasını bilemiyorum ama ölürse iyi olur bi kere de kötü kazansın şu edebiyat aleminde ya :D

off the record
off the record
ne Harry si ya... Hiç bize hitap etmiyo, Harry süpürgeyle uçarken biz mahallede top oynuyoduk :D

lord of drinks
lord of drinks
hayret bi olay bi de ya.
karşısındaki en ölümcül büyücü, bu eleman tutturmuş bi expelliarmus expelliarmus hep aynı şey.

expelliarmus da unarmed büyüsü ha. elindeki sopayı attırıyor sadece.

yeni bi büyü öörenemedi gitti harry:P

dipnot: kitapları okumadım filmlerden takip ediyorum.
 1   ~ 407 gün   mesajın adresini al  

ali baba
ali baba
kandırdılar insanları yıllarca yaa.en kral büyücü gelse nolur?besmele çektin miydi fısss

ßµ®ãk
ßµ®ãk
harrylısı olsun :P

klausnomi~do u nomi?
klausnomi~do u nomi?
kadın demiş ki harry i öldüreceeedim ama hayranların üzülücek olmasına dayanamam.. sdfjgfdjkldh
yirim seni vefalı hatun
tamamen duygusal

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008