bi saniye :) adamın yaparken de fotosu var.. koyuyorum hemen :))
29 Temmuz 2007 01:16
klausnomi~do u nomi?
kutay_ demis ki:
fotoşop olmasın o...
sora da vay efendim niye cehenneme geldim ben dersin!!! cıkk cıkk...adamın günahını alam arkadaşım.. allah yakar..bak arkadaş adamın yaparkenki fotosunu da koyuyo işte...:D sajkldjgfdh
bizde arkadaşlarla kirli araba gördük mü beni yıka yazıyoruz,hadi çok uğraşsak tezahürat yazıyoruz.adamla aramızdaki fark bu işte bu yüzden sanatçı olamayız
29 Temmuz 2007 01:20
kertenkelebek
şu adamı biraz büyütüp koyayım..gözlüğü anlaşılmıyo pek.. sayfa yamulmasın dedim ama..
29 Temmuz 2007 01:20
kertenkelebek
129 Temmuz 2007 01:21
kutay_
ya yaparkenki fotoğrafı fotoşop olmadığını kanıtlamıyo gerçi ama heralde bi de önünde foto çektirip ben yapıorm deme saygısızlığını göstermezdi fotoşop olsa...
amcam çok ii çalışmış yahu :)
klaus allah afeder di mi :D
29 Temmuz 2007 01:22
kertenkelebek
anam ben,sen, o değil, toplumca paranoyak olduk :) sanata da güvenimiz kalmamış :))
kutay_ demis ki:
ya yaparken ki fotoğrafı fotoşop olmadığını kanıtlamıyo gerçi ama heralde bide önünde foto çektirip ben yapıorm deme saygısızlığını göstermezdi fotoşop olsa...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13072
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.