ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > NTV - Türkiye'nin yönetmenleri
rtuk ntv
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

psikolojik manyak
psikolojik manyak
21 Temmuz Akşamı NTV'de bir program yayınlandı, adı Türkiye'nin Yönetmenleri

Bu programda çeşitli kısa filmler gösterildi. Bunlardan birisi de Selim Aslanyürek'in NTV için çektiği 'Kan Aranıyor' adlı kısa film. 4 konunun geçtiği bu bölümde başörtülüler ile alakalı sahne yüz kızartacak cinstendi.

Olay şöyle:

Başörtülü bir genç kız, açık arkadaşına başörtüsü hediye ediyor. Gör bak, hayatın nasıl değişecek, türban tak huzura kavuş diyor... Kız ilk defa başörtüsü takıyor... Diğer sahnede iki tane genç erkek kapalı bir çarşıda dolaşırken kız muhabbeti yapıyor. Başörtülü kızları görüyorlar. Birisi işaret ediyor, diğeri Hadi lan, türbanlı o, böyle şeylere gelmez diyor. Beriki Yanılıyorsun koçum, asıl bunlarda iş var diyor ve devam ediyor... Arkasından yaklaş, hafifçe dokun, sonra da 'beraber çıkabilir miyiz?' diye sor.. O esnada kızlardan birisi dükkana birşey sormak için içeriye giriyor. Erkek dışarıdaki tesettürlü kızın kalçalarına elleyerek Benimle çıkar mısın? diye soruyor. Kız, erkeğin ablası çıkıyor, Allah belanı versin, ben sana evde gösteririm ile film bitiyor... Gör bak, hayatın nasıl değişecek lafı bu şekilde sonlandırılıyor...

İlgili videonun linki şudur:

http://www.youtube.com/watch?v=CndP1UCQyX8

yorumlarınızı merak ediyorum, ben NTV'nin böyle bir programı içerigine bakarak ya da bakmadan yayına almasını çirkeflik olarak nitelendiriyorum
28 Temmuz 2007 03:16   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Neydi ki, ne olacak.. Bakınız soru işareti bile koymadım.
 1   28 Temmuz 2007 03:52   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
problem nedir anlayamadım?
28 Temmuz 2007 04:37   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak
okursan belki
28 Temmuz 2007 04:47   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
sonuçta bi film bu,bi canladırma,bi bakış açısı.Filmlerde orospuları başı açık kadınlar canlandırır ya da ne biliim şöle şöle yap hayatın değişsin gibi tavsiyeler filmlerde edilir.Hatta bnce burda,hiçbir insana genellemeyle yaklaşmayın mesajı vardır.Ya kendi ablanız olsaydı başını örten?bence saygısızlık yok ortada.
28 Temmuz 2007 09:20   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
puaehaehae bombaymış..
28 Temmuz 2007 09:44   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
bence saygısızca bir şey yok, eski türk filmlerinde daha saygısız (!) örnekleri var bu geyiklerin.. metin akpınar'ın sahnesi vardı mesela peçe takıp otobüse binince kıronun biri taciz ediyordu falan.. o da güzel bir sahneydi.. asıl türbanlılarda iş var diyen arkadaşa da kısmen katılmam mümkündür.. çünkü genel olarak aile baskısı/çevrenin baskısı altında yaşayan insanların bu türden cinsel eğilimleri daha fazla oluyor.. odtüde sevişken takılan bir hatunun da mezun olduktan sonra türban taktığını görünce, birdenbire dine imana gelmeye, huzur bulmaya vs.. inanmam zorlaştı ne yalan sölim.. :)
 6   28 Temmuz 2007 09:51   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
yalniz abicim ole kalcalara dokunupta benimle cikarmisin iyi bir taktikmi acaba ??
28 Temmuz 2007 10:12   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
ben de basligin bu isimle acilmasini kiniyorum
bir gorus acisi olabilir bunda saygisizlik goremiyorum
28 Temmuz 2007 10:19   mesajın adresini al  

şekip
şekip
ehehe abi çok komikmiş ya

göt elleyip benle çıkar mısın demek nedir bee =))
28 Temmuz 2007 10:32   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
kalçayı elleyipte çıkalımmı demek ne ya
kısadan hadi bize gidelim desene :))
28 Temmuz 2007 10:47   mesajın adresini al  

arethusa
arethusa
vallahi dün gece parkta otururken şöle bi baktım çiftlere de bayanların çoğu türbanlıydı...türban huzur mudur bişileri masumlaştırmak mıdır bilemiorum ve o masumiyete inanmıorum...evet ne varsa onlarda var gibi gelio nedense...her koyun kendi bacağından asılır tabi...
28 Temmuz 2007 11:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008