sanırım en sevdiğim lakbım monkeyboydu, elbise muhabetinden gelio, bi keresinde eski kız arkadasıma takım elbise icinde maymuna benziom demiştim sohbet esnasında, o gunden sora diline doladi, hala attığı maiillere hi monkey boy die başlar:)
29 Aralık 2005 22:46
djfebris
msndeki takma ismim "kinda girl waitin' for tranquility..." arkadaşlarım da genelde çatlak pianist fln derler:) ya da sadece manyak, bazıları manken dio:))
29 Aralık 2005 22:48
yasin altunkaynak
bis yaşadık ; )
2 Ocak 2006 17:30
a. bandini
banada kızın teki jedi (ceday değil direk jedi) diyordu bi tanesi de CHE kılıklı diyerek kendi çapında küfür etmişti
2 Ocak 2006 17:37
a. bandini
saf bilkent mamulleri bunlar =D
2 Ocak 2006 17:40
moviebiker
ljarr kullanıyorumda hiç bi anlamı yok
2 Ocak 2006 17:48
yasin altunkaynak
balesiyle mi ilgilendin :D :D
21 Ocak 2006 19:54
bitir
"BiTiR" in disinda adimi bilen yoktu bi ara:)
21 Ocak 2006 19:55
punkette
Lilith genelde ama ruh halime göre şarkı isimlerinden oluşan büyük bir nick arşivim var, en son lonely, criyin', only idi
fakat şu anda kludge. onu da ders çalışırken gördüm. "something that remains unexplained but that works for a particular task" demekmiş. türkçeye çeviremedim kusura bakmayın:=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1297
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.