| |
eloisa
|
eloisa(heliose de yazıo bazı yerlerde)...abelardla(petrus abelardus) şiirlere(eliosa to abelard-eternal sunshine of the spotless mind),oyunlara konu olan büyük aşk yaşayan ortaçağda yaşamış biri..güzel gelio kulağa bnce seviorm bu ismi..
|
|
~ 983 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Mr. Jay uzun zamandır msn'de kullandığım isim ve okulda duvarlara ve sıralara yazdığım. Kalıcı olan da o. Joker'in kız arkadaşı Harley Quinn Mr. J. diye hitap eder Joker'e. Bende ordan Mr. Jay yaptım onu.
Uzun zaman kullandığım bir başka lakap ise 'Hükümlü' çook uzun bir hikayesi var. Şövalyeler, Güneş, aşk ve sürgünü barındıran =) benim yazdığım bir hikaye
Arkadaşlarımın bana taktığı lakaplar ise hikayeleri ile:
Barbar: Bir kızın saçını kesip, bar gibi bağırdığım için.
Platonik Kazanova(favorim): hatunlara sürekli vurulup içimde tuttuğum için
Kör çalgıcı: Fötr şapkam ve yuvarlak
gözlüklerim yüzünden konuldu.
Badi: Neden bilmiyorum
Parmak Çocuk: Futbol oynarken topa vurduğumda parmak gibi gözüküyormuşum.
|
|
~ 983 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
normal hayatta elaman diene bile bakarım- adım dışında her turlu seyle cağrılıorum lisedeyken Taner Can koopili derlerdi, hatta bi gun fazla tanımadığım biri ya Tanercan senin soyadın ne demişti, biz yarılmıştık direk; nette thunder(çeşitli rakam kombinasyonlarıyla) t_caner(yine ceşitli kombinasyonlarla) son zamanlarda arada CORDELİA nickini kullanıom
|
|
~ 983 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bi ara eski iş arkadaşlarım ceset lakabını takmışlardı baya bi benimsemiştim yalnız:P
|
|
~ 983 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
sanırım en sevdiğim lakbım monkeyboydu, elbise muhabetinden gelio, bi keresinde eski kız arkadasıma takım elbise icinde maymuna benziom demiştim sohbet esnasında, o gunden sora diline doladi, hala attığı maiillere hi monkey boy die başlar:)
|
|
~ 983 gün
|
|
| |
djfebris
|
msndeki takma ismim "kinda girl waitin' for tranquility..." arkadaşlarım da genelde çatlak pianist fln derler:) ya da sadece manyak, bazıları manken dio:))
|
|
~ 983 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 979 gün
|
|
| |
a. bandini
|
banada kızın teki jedi (ceday değil direk jedi) diyordu bi tanesi de CHE kılıklı diyerek kendi çapında küfür etmişti
|
|
~ 979 gün
|
|
| |
a. bandini
|
saf bilkent mamulleri bunlar =D
|
|
~ 979 gün
|
|
| |
moviebiker
|
ljarr kullanıyorumda hiç bi anlamı yok
|
|
~ 979 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
balesiyle mi ilgilendin :D :D
|
|
~ 960 gün
|
|
| |
bitir
|
"BiTiR" in disinda adimi bilen yoktu bi ara:)
|
|
~ 960 gün
|
|
| |
punkette
|
Lilith genelde ama ruh halime göre şarkı isimlerinden oluşan büyük bir nick arşivim var, en son lonely, criyin', only idi
fakat şu anda kludge. onu da ders çalışırken gördüm. "something that remains unexplained but that works for a particular task" demekmiş. türkçeye çeviremedim kusura bakmayın:=)
|
|
~ 960 gün
|
|
| |
jo
|
|
|
~ 960 gün
|