| |
the bad one
|
(*)→-»¯-_VeNoM_-¯«- ←(*)( ЯeDЯuM)(*)-
NİCK BUDUR !
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
maccavellian.. machiavellian'ın yandan yemişi..:)
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
ecrin
|
ecrin..kuzenimin bi arkadaşı vardı ecrin isminde ilk onda duydum ve çok hoşuma gitti,senelerdir bu ismi kullanıyorum,herkes o kadar çok sorduki anlamı ne diye anlatmaya bıktım yani :) burdan da açıklayım bari ; arapça bir kelimeymiş ve mükafat,sonsuzluk,hayatın anlamı gibi karşılıkları var... (niye gaza geldim bilmiyorum:))
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
VampiYsenellA
AysenellA
AysennesyA
I'm a winner baby , so Why don't you live me!(bunu seviom)
msn de ki nick her gun deişio
"I v gt nthng t sy "kalmış en son. depresif anların en sessiz nicki..
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
palali
|
Palali derlerdi banada. Pala ali manasında lisedeyken sınıfta bıyıkları ilk terleyen şahıstımda :D
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
damla
|
dml yğmr yada padme:D ama genel olarak hep kendi ismim...
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
atalay
|
ati diyolar. herkes anlaşmış gibi ati diyo. birbirlerinden haberleri olmayab, birbirlerini tanımayan arkadadaşlarım da ati diyo.
ben memnunum atalay ı da , atiyi de seviyorum
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
şeyma altunkaynak
|
sheba_yegenimin adimi soyleyemedigini zamanlarda ortaya cikan bi kelime we ben bu lakabi cok sewdim (yani anlami yok.. warsada ben bilmiyorum)
suan arklarim bile bana boyle soyluyolar (adimi soyleyemiyolar :P )
|
|
~ 991 gün
|
|
| |
rhalez
|
|
|
~ 990 gün
|
|
| |
yelda
|
bn adımı kullanıorum.. cok sewiorum anlamını.. en uzun gece demek..:)
|
|
~ 990 gün
|
|
| |
æ
|
daedalus
yunan mitoloşisindeki ilk mucit ve mühendis; labirentin tasarımcısı... kendine ve oğluna labirentten kaçmak için kanat yapmış ve beraber "uçarak" adadan kaçmışlar...
|
|
~ 990 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
kimse kimsenin nickini beğenmedi demek ki :)
anket havası esiyo burlarada
ne yaptık ettik kaçınılmazdan kaçamadık
yine bir anket forumu elde ettik
mission hakkaten impossible ben ne ediyim ??
|
|
~ 990 gün
|
|
| |
zilli
|
zilli.Üniversiteye girdiğim zaman arkadaşlarımöyle takılmışlardı sen ne zilliymişsin yahu diye öyle kaldı...ay canım arkadaşlarım:o)
|
|
~ 990 gün
|
|
| |
emir
|
şu anda 'blacksilver'. siyahı ve gümüş rengni çok sevdiğim için ve biyerde bi anda bi nick bulmam gerekti benimde aklıma bu geliverdi... eğer bu nick kullanılıyorsa silverblack olarakta kullnyrm.
çok sigara içtiimden dolayı arkadaşlar bana bir ara 'nicotinious' derlerdi bende bi ara bunu kullndm.
bazende 'Emir Arslan' kullanırım ki bu zaten benim adım. hayatım yalan zaten....
|
|
~ 990 gün
|
|
| |