| |
zz
|
amanınnnn ben cok severim ismimi :)..zeynep ismi cok guzeldir hani kendi adım die sölemiorum ama modası hayatta gecmicek bi isim ve kendime baska da isim dusunemiorum acıkcası...ziziymiş ne öle zilli gibi aegean da iyyciiyıınnnn :P
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
zz
|
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
tuna
|
tuNa.is.Not.a.FisH
ben de bunu kullanıyorum boş zamanlarımda..
haa arada bi de Danube...
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
sen fiş olmayabilirsin ama tuna bir fiş
naaparsın tuna kader :D
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
tabi bu nick i ingilizce sitelerde kullanıyosundur heralde
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
sana librarian güzel gidiyo anam :D
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
alibaş
|
lisedeyken Neo yu kullanıyodum(matrix benden çaldı:( sora mecburen trapper ı kullandım ama şimdi de staerex i kullaniyom. ama genelde beni insanalar alibaş diye çağırdıkları için aslında ismimde bi nebze lakap sayılır bea:)))
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
''paha biçilmezler baskı altında'' nasıl peki ??
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
emir rauf
|
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
hakkaten uğraşmadın yani :D
yasin uğraşır :)
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
ilkayceyhan
|
smyrnean dodovyche: aslına bakarsanız benim nickim 1993 yılında izmir saint-joseph'in arka sıralarında bana verilen ve fransızca çocuk dilinde "uykucu/çok uyuyan" anlamına gelen "dodo" nickinden türemiştir...sonra bu nick yaptığımız halı saha maçlarında "dodo" lakabı "dodovski","dodomel" en son da "dodovyche" olarak son şeklini aldı...lisedeyken yüzüklerin efendisi'ndeki numenorean haklından etkilenerek kendime bi ön ad bulmam gerektiğini düşündüm...ben izmir'liyim ee izmir'in ilk adı ne smyrna bende dedim ki smyrnean dodovyche olsun...bu adla uzun zamandır net alemlerinde dolanıyorum...
|
|
~ 1001 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
la muhabbeti kaçırmışım.benim internet ismim de opthys.anlamı yok
|
|
~ 1000 gün
|
|
| |
onur
|
otto_ hazırlıkta almanca hocam takmıştı. almana da benziosun dedi karıştırmamda bölece dedi(bi nevi mustafa kemal hesabı) izin verirmisin dedi bn de ok dedm.8 yıl lisede onur ismine bakmadım(hocalarda öle çaarırdı).geçen yıl hazırlıkta zorlanmiim die herkese örettm onlarda öle seslendi(tekrar hoca dahil).ablam ztn öle der..yaani yaklaşık 10 senedr ottoyum..we öle ölcem herhalde... :)))) anlamı osman gibi bişi (ottoman empire)...nette weya oyunlarda otto der grösste kullanırım.(age of ta bi kere şansıma öle çıkmıştı,teutonsta)...:D
|
|
~ 1000 gün
|
|
| |