ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Takma İsim

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

zz
zz
amanınnnn ben cok severim ismimi :)..zeynep ismi cok guzeldir hani kendi adım die sölemiorum ama modası hayatta gecmicek bi isim ve kendime baska da isim dusunemiorum acıkcası...ziziymiş ne öle zilli gibi aegean da iyyciiyıınnnn :P
~ 1001 gün   mesajın adresini al  

zz
zz
seray cerkezmisin??

tuna
tuna
tuNa.is.Not.a.FisH

ben de bunu kullanıyorum boş zamanlarımda..
haa arada bi de Danube...

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
sen fiş olmayabilirsin ama tuna bir fiş

naaparsın tuna kader :D

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
tabi bu nick i ingilizce sitelerde kullanıyosundur heralde

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
sana librarian güzel gidiyo anam :D

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Hoşafcı nasıl peki ??

alibaş
alibaş
lisedeyken Neo yu kullanıyodum(matrix benden çaldı:( sora mecburen trapper ı kullandım ama şimdi de staerex i kullaniyom. ama genelde beni insanalar alibaş diye çağırdıkları için aslında ismimde bi nebze lakap sayılır bea:)))

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
''paha biçilmezler baskı altında'' nasıl peki ??

emir rauf
emir rauf
call me Psikolojik deli

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
birisi adem

ya diğeri ??

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
hakkaten uğraşmadın yani :D

yasin uğraşır :)

ilkayceyhan
ilkayceyhan
smyrnean dodovyche: aslına bakarsanız benim nickim 1993 yılında izmir saint-joseph'in arka sıralarında bana verilen ve fransızca çocuk dilinde "uykucu/çok uyuyan" anlamına gelen "dodo" nickinden türemiştir...sonra bu nick yaptığımız halı saha maçlarında "dodo" lakabı "dodovski","dodomel" en son da "dodovyche" olarak son şeklini aldı...lisedeyken yüzüklerin efendisi'ndeki numenorean haklından etkilenerek kendime bi ön ad bulmam gerektiğini düşündüm...ben izmir'liyim ee izmir'in ilk adı ne smyrna bende dedim ki smyrnean dodovyche olsun...bu adla uzun zamandır net alemlerinde dolanıyorum...

beşiktaş
beşiktaş
la muhabbeti kaçırmışım.benim internet ismim de opthys.anlamı yok
~ 1000 gün   mesajın adresini al  

onur
onur
otto_ hazırlıkta almanca hocam takmıştı. almana da benziosun dedi karıştırmamda bölece dedi(bi nevi mustafa kemal hesabı) izin verirmisin dedi bn de ok dedm.8 yıl lisede onur ismine bakmadım(hocalarda öle çaarırdı).geçen yıl hazırlıkta zorlanmiim die herkese örettm onlarda öle seslendi(tekrar hoca dahil).ablam ztn öle der..yaani yaklaşık 10 senedr ottoyum..we öle ölcem herhalde... :)))) anlamı osman gibi bişi (ottoman empire)...nette weya oyunlarda otto der grösste kullanırım.(age of ta bi kere şansıma öle çıkmıştı,teutonsta)...:D
~ 1000 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008