ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
internette kullandığınz takma isim yada isimler neler ??
yada kendi adınızı mı kullanırsınız genelde ?
(kullanıyosanız) kullandığınız takma adın anlamı nedir ? (eğer anlaşılmaz bir anlamı varsa yada herkesin bilemeyeceği bir anlamı varsa, açıklayın)
herkes birbirinin ki için yorum yapsın mümkünse (böölelikle sadece bir anket forumu olmaktan çıkar)
imza : Rock Star
12 Aralık 2005 22:03
giz
wishne aslında hikayesi vişne suyumu üstüme döküp bi hocamın bana vişne misin kızım sen gibi bi saçma bi yorum yapmasıyla başladı!!
Arkadaşlarımsa kedi derler gerek gözlerimden gerekse sinirlendiğimdeki wahşiliğimden olsa gerek:)
12 Aralık 2005 22:08
yasin altunkaynak
sevimli bir kediye benzemediğini kim idda edebilir ? :)
12 Aralık 2005 22:11
giz
teşekkür ederim ama kızdığımda bu konuyu bidaha düşünmen gerekeceğine seni temin ederim..:)
12 Aralık 2005 22:13
yasin altunkaynak
tamam ismail gidebilirsin artık :P
izin veriyorum :P
12 Aralık 2005 22:15
adriatic
pitukya: kariyer delisi kadınlar icin yıllar once ismini hatırlayamadıgım bir kose yazarının kullandıgı bir tabirdi..sanırım kendimi bulmustum o zamanlar..
adriatic: uzun bir hikayesi var...ama ozetle gozlerimden oturu konulan bir lakaptı..
eha geldim :)... vallahi bende icq dönemlerinde aabiii 'yi kullanırdm..unide ilk yıllımda fena agzıma yapısmıstı hala da yapısık ya nese ama okulda zincirleme bi etki yarattım :)
degişim programında olduum sene tum arklarım bana ZZ diodu (zizi) :)) hala da kullanıorum ZZyi seviorum... bi de 'aegean' var elbet..ne kadar adanalı olsak da genlerimizde fena bi egelilik sözkonusu bi de kardesimin adı ege :P
12 Aralık 2005 22:22
yasin altunkaynak
bu arada ben sık sık deiştirirdim
sooraları pek sabit fikirli olmaya başladım bu konuda
12 Aralık 2005 22:25
yasin altunkaynak
kusura bakma erdem
ben onların nick olabiliceğini düşünemedim
yani cümle ayardındalar ya o yüzden
12 Aralık 2005 22:26
zz
Nefertari
polebleu
adriatic
Mona Rıza
sevdim bunları ..
12 Aralık 2005 22:27
yasin altunkaynak
rafetin Rot - Balance da güzelmiş
12 Aralık 2005 22:28
zz
zizi ve aegean ... kendi ismimden guzel geliolar bana haha:))
12 Aralık 2005 22:28
cincine
Sunshine -> pek yaratici diil ama birbirinden alakasiz insanlarin bana taktigi isim, ben de nette kullaniyorum zaman zaman
12 Aralık 2005 22:29
zz
amanınnnn ben cok severim ismimi :)..zeynep ismi cok guzeldir hani kendi adım die sölemiorum ama modası hayatta gecmicek bi isim ve kendime baska da isim dusunemiorum acıkcası...ziziymiş ne öle zilli gibi aegean da iyyciiyıınnnn :P
12 Aralık 2005 22:34
zz
seray cerkezmisin??
12 Aralık 2005 22:35
yasin altunkaynak
sen fiş olmayabilirsin ama tuna bir fiş
naaparsın tuna kader :D
12 Aralık 2005 22:44
yasin altunkaynak
tabi bu nick i ingilizce sitelerde kullanıyosundur heralde
12 Aralık 2005 22:45
yasin altunkaynak
sana librarian güzel gidiyo anam :D
12 Aralık 2005 22:51
yasin altunkaynak
Hoşafcı nasıl peki ??
12 Aralık 2005 23:07
alibaş
lisedeyken Neo yu kullanıyodum(matrix benden çaldı:( sora mecburen trapper ı kullandım ama şimdi de staerex i kullaniyom. ama genelde beni insanalar alibaş diye çağırdıkları için aslında ismimde bi nebze lakap sayılır bea:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1297
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!