ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > yıllık yazıları
okul arkadaslik mezuniyet yillik
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

bigbang
bigbang

mezun oluyoruz ama bu bir ayrılık değil aksine bir ömür boyu sürecek dostluğumuzun başlangıcı,umarım liseyle beraber dostlugumuz da bitmez,,8inci sınıfta başlayan arkadaşlığımız, sınıfımızın bilmemnecilerinden olan osman, okulun en çılgın grubuyduk(hava atılmazsa olmaz), bugüne kadar hep mezun olmanın hayalini kurduk şimdi gururluyuz, ünivin en güzel kızına, şimdi ise o gün geldi çattı, esprileriyle dikkatleri çeken, şunu yapmıştık hatırlar mısın?, şu barın da müdavimi olmuştuk hani ,ünivden mezun olunca seni şurda burda müdür görmek dileğiyle (yoruldum) gibi güzel basit klişe laflar süsler yıllığı..güzeldir hoştur yine de yıllar sonrasına kalan kaç şey var ki? bir de o zamanın sarhoşluğuyla o zamanın sevgilisinin uzun yazısı da ilk sırada yer bulur..(evlenilince eşe gösterilmeyecek sanki o yıllık)...halbuki hayat yeni başlıyor mezun olunca..yıllar sonra herşeyin toz pembe olduğuna dair umut dolu bilimum yazı.. .olumlu olsun gerçek olsun:
deniz kenarında bir ev/bir de rakı sefası/dışarısı kötü adamlarla dolu/seni kandırmışlar inanma onlara/ama ben seni korurum/bu salak dünyaya karşı dururum/senin için yaparım/bu kirli dünyada sana zarar verecekler üzecekler/ama ben seni hep korurum
25 Temmuz 2007 11:18   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
ayrılırken tükenmez yada pilot kalemlerle yazılan gömlekler hatıralar unutmamak için lise yılları ne güzeldi
25 Temmuz 2007 12:13   mesajın adresini al  

berdan maldini
berdan maldini
ya bizim edebiyatçı rtük gibiydi sağolsun.tüm ii esprileri kesmişti.ıllık komitesinin başkanıydı da
26 Temmuz 2007 14:56   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008