ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  Gaffur artık yok
beni begenmiyor musun gaffur avrupa yakasi peker acikalin
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

comandante
comandante
Avrupa Yakası dizisinin en beğenilen karakterlerinden GAFFUR tiplemesini canlandıran Peker Açıkalın diziden ayrıldı

Milyonları ekran başına bağlayan 'Avrupa Yakası' bir yıldızını kaybetti. Dizide Gaffur karakterini canlandıran başarılı oyuncu Peker Açıkalın, Avrupa Yakası'ndan ayrıldı. Gerekçe olarak aynı kurumun gazetesinde hakkında çıkan Avrupa Yakası'nın eski oyuncusu 'Selin' karakterini canlandıran Evrim Akın, ile aşk yaşıyor haberi oldu. Hatırlanacağı gibi haberde Evrim Akın'ın ünlü oyuncu Peker Açıkalın'la aşk yaşıyor,Gaffur'un yeni gözdesi gibi haber yer almıştı. Bu haberin üzerine Peker Açıkalın, şöyle açıklama yapmıştı.

Ben şu anda en değerli varlıklarımdan biriyle huzur dolu günler geçiriyorum. Ama ne olduysa bir anda gazetelerden birinde aşık olduğumun haberini alıyorum. İşin içine bir de Evrim'in güzel yemek yaptığını katıyorlar, hem de benim cümlem gibi. Neden böyle bir şeyle karşılaştığımı bilmiyorum' dedi.

Yasal süreci başlatacağım
Geçtiğimiz sezon 'Avrupa Yakası'ndaki 'Gaffur' tiplemesiyle dikkat çeken Açıkalın, yapılan haberin ispat edilmemesi durumunda dizinin önümüzdeki sezonki bölümlerinde yer almayacağını vurguladı: 'Bu durumu ispat edemedikleri takdirde 'Avrupa Yakası'ndan ayrılacağım. Bizim yaptığımız sözleşmede ahlaki kurallar var. Bunu ihlal eden bir durumda, yani haberin doğruluğunun ispatlanamama durumunda hukuki süreci başlatacağız. Ben tatilime bakıyorum. İnsanlar oturdukları yerden benim aşık olduğumu söylüyorlar, benim haberim yok! Daha ne denir ki diye ne derece kızgın olduğunu dile getiren Açıkalın, yaptıkları haberi doğrudur diyemeyen gazetenin şimdi ne cevap vereceği bekleniyor.
 1   ~ 410 gün   mesajın adresini al  

lithium
lithium
oha öldü sandım:) nası başlık o ya:))

kupa kızı
kupa kızı
evet duydum ben de... yeni sezon da yeni isim katılıcak demek ki... yeri dolar nasıl olsa...
~ 410 gün   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
gıcık bi tipti zaten...iyi olmuş...:)

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
kesin ayrılmışmı şimdi? ben ata demirer ayrılırkende kesin bitti bu dizi diyordum ama öle olmadı gülse birsel mizahı çok iyi biliyor bu durumuda halleder

lithium
lithium
yeni sezonda binnur kaya katılıyor. yabancı damattaki büyük kız kardeş:) hni üçüzleri olan..

mona roza
mona roza
iyi olmuş
 3   ~ 410 gün   mesajın adresini al  

blam_
blam_
cıkmasa gusel olurmus ama senaryoyu yazan kısı bılıor ısını :)

e = m . c²
e = m . c²
ben bunu alkışlarım..:)

mona roza demis ki:

iyi olmuş

off the record
off the record
Gayat normaal

kupa kızı
kupa kızı

ayy o kadın da komedi yaa :) olabilir bence :)

lithium demis ki:

yeni sezonda binnur kaya katılıyor. yabancı damattaki büyük kız kardeş:) hni üçüzleri olan..

gone
gone
Avrupa yakasından soğumama sebep olan en önmli etkendi kendisi .. nedense cidden nefret ediyodum o adamdan .. sevindim ..

t..j
t..j
eskiden gaffur mu varmış

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
ben sewiyom bee gaffuruuu kötü olmuş ama wolki we selinin yeri bile dolduysaa onunki de dolar

tsigalko
tsigalko
bugünlerdeki en güzel haberlerden biri olsa gerek. gerci diziyi ata demirerden sonra doğru düzgün izlemedim ama oo pijama olayına acayip kıl oluyodum.

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008