| |
semihozmen
|
Merhaba GRE icin 16 ocak'a tarih aldim..eminim girecek insanlar vardir.Burda fikirlerimizi paylasabiliriz...
|
|
~ 998 gün
|
|
| |
tuna
|
aha kapak olsun semihcim.. =)
bikaç arkadaşım aldı kesinlikle çalışmaya gerek yok diolar..
sözel bölümü çalışsan da yapamıyosun sayısal bölümünü de gözünü kapalı yapıyosun...
diye duymuştum..
walla spor toton ne kadar kuvvetliyse o kadar şanslısın..
başarılar ;)
|
|
~ 998 gün
|
|
| |
semihozmen
|
yaw sayisalin bi denemesini cozdum tam yaptim...o cok basitte...sozelin kelimeleri allahlik kesinlikle latince ogrenmem lazim once :(
|
|
~ 998 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
ne sınavı ki bu acep
hazır forumu açılmışken bizede sööleyin bizde aydınlanalım
en azından ben aydınlanıyım
|
|
~ 998 gün
|
|
| |
lumbri
|
kurtlar vadisinde ovaya sis inince; kurt deil kurda, kendi adımına bile güvenmez!
|
|
~ 998 gün
|
|
| |
lumbri
|
|
|
~ 998 gün
|
|
| |
semihozmen
|
hocam bu sinav les,in ingilizcesi daha dogrusu latincesi,14yy da kullanilan ingilizce olduklari iddia edilen sorulardan olusuyor sozel kismi...sayisali basit les in aynisi,,bide essay kismi var 2 adet essay yaziliyor...abd ye gideceksen girmen sart sinavlardan....
|
|
~ 997 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 997 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
gre nedir benim bi bilgim yok.greece felan sandım önce
|
|
~ 997 gün
|
|
| |
semihozmen
|
gre icin gre forumu var yazdim aralara nemenem bir sey oldugunu..:)
|
|
~ 997 gün
|
|
| |
jasminion
|
benim de almam lazim gre :( o kadar sacma sapik kelime soruyolar ki aman yarabbi!!!
|
|
~ 997 gün
|
|
| |
soner
|
GRE de en cok kil oldugum sey su Trial olan bolum, birinden birini sayiyor ve bana 2 verbal gelmisti, iyk =)
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
asma
|
arkadaslar gre'yle ilgili en son okulda yeni bir haber verdiler bize, gre onumuzdeki ekimden itibaren 1.5 saat uzuyormus. simdiden ohaaa yankilarini duyabiliyorum burdan.
bir de iyi haber eskisi gibi bilgisayarli bastan kotu baslarsan siciyorsun(otomatikman notun dusuyor) sistemi ortadan kaldirilmis.
haberler dogru ama umarim yanlis bir detay vermiyorum, advisor'un dediginden boyle annadim.
ben de onumuzdeki sene ya da bi sonraki sene almayi dusunuyorum.
hepimizin basi sagolsun:)
|
|
~ 953 gün
|
|
| |
punkette
|
yaa korkutmayın insanı yaa:( ben de seneye bu zamanlarda giricem:(
|
|