ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > onur öymen mantıksız bulmuş..
mantiksiz chp onur oymen
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

gangster..
gangster..
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, AKP’nin sıkıntı çeken toplumun geniş kesimlerinden oy almasının rasyonel olmayan bazı sebepleri olduğunu belirterek, “Eğer siz sıkıntı çekmenize, açlık çekmenize, her gün hükümeti eleştirmenize rağmen, gidip iktidar partisine oy veriyorsanız, bu işte mantıkla açıklanmayacak bir şey var demektir'' dedi.
Seçim sonuçlarının ardından CHP Bursa İl Teşkilatı’nda bir basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Onur Öymen, sonuçları değerlendirdi. AKP’nin oylarındaki artışı yadsımadıklarını söyleyen Öymen, “Ancak, fındık fiyatlarından dolayı hükümeti eleştiren, sokağa dökülen Giresun gibi bir yerde AKP’nin oylarını artırmasını hiçbir mantık izah edemez. Tarım bölgelerinde hükümetin bu kadar fazla oy almasını akılla açıklamak mümkün değildir. Çünkü tarım kesimi bu kadar büyük ızdırap çekerken, bu iktidarın bu kadar fazla oy almasının mantıkla açıklanabilir tarafı yoktur. Eğer siyasette mantık dışı unsurlar bu kadar fazla oluyorsa, bu son derece demokrasi açısından düşündürücüdür'' diye konuştu.

ilginçç..!
 4   23 Temmuz 2007 14:23   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
e çok doğru, giresun da çok büyük tepki vardı.. akp'nin böyle oy alması beklenmiyordu.. mantıksız bulabilir.. beklenti dışıdır doğaldır..
 1   23 Temmuz 2007 14:25   mesajın adresini al  

zıbank
zıbank
allahım çıldırıcam bu kadar pişkin olunmaz bütün rüzgar CHP nin arkasındayken cumhuriyet mitinglerinden sonra AKP nin yapamıyacağını CHP yaptı ve rezalet bir seçim propagandası içine girdi sadece AKP şöyle AKP böyle yok bunlar şeriatı getircek yok yolsuzluk var ama CHP nin bir tane kendi üretimi birşey yok seçim boyunca sadece ve hala diyorlar ki biz AKP yi iyi anlatamadık pes yani pes... Türkiye sol parti yok bütün siyasi dengeler artık alt üst oldu...
 1   23 Temmuz 2007 14:26   mesajın adresini al  

zıbank
zıbank
Giresun konusuyla ilgili başka bir başlıkta yazmıştım giresunun durumu cidden çok düşüründürücü...
23 Temmuz 2007 14:27   mesajın adresini al  

kuğucan
kuğucan
e bana göre de mantıksız ama bunu duymak istemiyorum chp'den ya. artk çözüm üretsinler ,saptamaları yetti. sol diye bişey kalmadı Türkiye'de. bilmem farkındalar mı? ne yapmayı düşünüyorlar? bunları duymak istiyoruz..
 3   23 Temmuz 2007 14:29   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z

katılıorumm sonuna kadar

bittersw demis ki:

e bana göre de mantıksız ama bunu duymak istemiyorum chp'den ya. artk çözüm üretsinler ,saptamaları yetti. sol diye bişey kalmadı Türkiye'de. bilmem farkındalar mı? ne yapmayı düşünüyorlar? bunları duymak istiyoruz..

23 Temmuz 2007 14:32   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
ya işte demokrasiyi hak edebilen halk var hak edemeyen var .
23 Temmuz 2007 14:36   mesajın adresini al  

wolverine
wolverine
hala akp ye laf atıyorlar ya seçim boyunca yok tayyipin oğlunun gemisi yok serveti yaw sen önce bi kendi politikanı anlat bi de ki ben gelcem şunları bunları yapcam iki proje koy milletin önüne adamlar yalanla dolanla götürüo malı bizimkide kaybedersem rodosa yüzücem die şimdi artık rodos ta paklamaz seni daha uzak bi yere yüz sen...
 1   23 Temmuz 2007 14:36   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
ben bir chp taraftarı bile değilim.. ama suç tamamiyle deniz baykal'ın değil, diye düşünüyorum..

tabiki şu sözle birlikte,

türk yenildi derlerse inanmayınız, yenilen kumandandır.

mustafa kemal atatürk

deniz baykal'dır suçlu, aynen bir futbol takımının teknik direktörü veya başkanı gibi..

suçludur doğrudur, ama yerden yere vuran taraftarı da anlamıyorum..

darbeci diyerek chp'yi bırakan solculara da gidip laf söylemek gerekir..

pkk olayına parmak basıyor, sözde kürdistana sert çıkıyor diye sağ parti diyenlere de af söylemek gerekir..

23 Temmuz 2007 14:36   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
özelleştirme, libarel düşünce, küreselleşme karşıtı birinin bir sağ partiye oy vermesi düşündürücüdür.. bahsedilen budur..
 1   23 Temmuz 2007 14:39   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*

gangster.. demis ki:

. Eğer siyasette mantık dışı unsurlar bu kadar fazla oluyorsa, bu son derece demokrasi açısından düşündürücüdür''

Kendisi inanıyomuymuş acaba dediklerine onu merak ettim...

Bir de demokrasi kelimesini utanmadan ağızlarından düşürmezler ya helal valla...

herşey apaçık ortada, halk ne demiş demek kiiii: Ben aç açıkta da kalsam, bana zor anlar yaşatsa da, en azından demokratik davranan, halkın sesine kulak veren, saçma sapan şu elden gidiyo bu elden gidiyo diye bağırmadan iş yapan, alakasız rejim paranoyaklığına girmeden, sağdan soldan yediği tekmelere karşı yine de dik durmaya çalışan ve en önemlisi işi siyaset yapmak olduğunun farkında olan kişilere güveniyorum demişşşşşş...

Torba değil ki büzesin, bazen gidiosun büziyim diye , bi bakıosun torba değil nası büzceksin...
23 Temmuz 2007 14:41   mesajın adresini al  

wolverine
wolverine

bunu bizim halk söyler tabi...cebine iki altın iki kilo şeker fln fln koyarsan söyler.. ama 2 sene sonra satacak bişey kalmayınca ülkede o zaman ne olcak merak ediyorum

herşey apaçık ortada, halk ne demiş demek kiiii: Ben aç açıkta da kalsam, bana zor anlar yaşatsa da, en azından demokratik davranan, halkın sesine kulak veren, saçma sapan şu elden gidiyo bu elden gidiyo diye bağırmadan iş yapan, alakasız rejim paranoyaklığına girmeden, sağdan soldan yediği tekmelere karşı yine de dik durmaya çalışan ve en önemlisi işi siyaset yapmak olduğunun farkında olan kişilere güveniyorum demişşşşşş...
 1   23 Temmuz 2007 14:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008