gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - yabancı dilde eğitim
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 41
 Yazar: Mesaj:
sewda07
sewda07
Kesinlikle bağımsız bir ülke kendi resmi dlinde eğitim vermeli.yabancı dilde eğitim coğunlukla sömürge yada yarı sömürge ülkelerde mevcut(örn:cezayirde fransızca eğitim verilmesi gibi) tabi birde türkiye gibi görünüşte bağımsız ama ekonomik,siyasi gibi pek çok açıdan dışa Bağımlı ülkelerde var y.dilde eğitim. ezberci eğitimden başka bişey değil!eğer amac yabancı dil öğrenmekse kursa gidersin,yurt dısına gidersin yada secmeli ders koyarsın bir şekilde halledersin. ancak tüm bunlara rağmen ne yazıkki ben de hacettepede ing. işletme okuorum.sırf üniversitenin etiketi olduğu ve türkçe işl. olmadığı için! bu durum da bir benim için bir çelişki maalesef!

24 Kasım 2007 17:06  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 41
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008