Kesinlikle bağımsız bir ülke kendi resmi dlinde eğitim vermeli.yabancı dilde eğitim coğunlukla sömürge yada yarı sömürge ülkelerde mevcut(örn:cezayirde fransızca eğitim verilmesi gibi) tabi birde türkiye gibi görünüşte bağımsız ama ekonomik,siyasi gibi pek çok açıdan dışa Bağımlı ülkelerde var y.dilde eğitim. ezberci eğitimden başka bişey değil!eğer amac yabancı dil öğrenmekse kursa gidersin,yurt dısına gidersin yada secmeli ders koyarsın bir şekilde halledersin. ancak tüm bunlara rağmen ne yazıkki ben de hacettepede ing. işletme okuorum.sırf üniversitenin etiketi olduğu ve türkçe işl. olmadığı için! bu durum da bir benim için bir çelişki maalesef!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!