aslında objektif yaklaşırsak iyi ve kötü tarafları var. ben halimden memnunum. bazen kendimi iki dilde de ifade etmekte zorlanabiliyorum ama çok şey kazandırdığı da kesin.
9 Eylül 2006 13:51
rose
bölümünde öğrenmede belki zaman aldığı doğru ama onu uluslararası standartlarıyla ve terimleriyle öğreniyorsun mesleğini yurtdışında geliştirmek istediğin zaman rahat adapte olabiliyorsun ve buda dışarda başarılı olmayı sağlıyor.
9 Eylül 2006 14:07
rose
eğitimin ingilizce olmasının amacı dili ve bolumu tam anlamıyla uluslararası standartlarda öğretmek değilmi?sen turkiyeyi yurtdışında dilinle ve bölümünle sağlıklı anlatamazsan ifade edemezsen ülkene ne yararın olucak
9 Eylül 2006 14:25
!$ahin!
ben anlamiyorum bizim okuldada hocalar dahil olmak uzere hemen hemen herkeşler ingilizce egitime karsi ama kimse dur demiyo kim bu gizli guc kim bu nifak merkezi kim soruyorum kimsin lan sen?
9 Eylül 2006 15:05
beşiktaş
japonca okuyun arkadaslar ufkunuz genislesin
9 Eylül 2006 15:08
biyolokum
düşünmüyorum işleme koydum kursa gidiyorum...
13 Eylül 2006 20:05
willow is blessed
Halide Edip ve Yakup Kadri hakkında İngilizce makaleler okuyup yazmak zorunda kalan birisi olarak: Hayır.
19 Eylül 2006 01:52
abbas
Yeri geliyor hukuk teriminin türkçesi aklıma gelmiyor, gerçi hukuk komple aklımda yok da, ne bileyim ekonomi dersleri, sosyoloji ve bunlar gibi baş tacı(!) dersler yabancı dilde okutuluyor da ne oluyor. Ömrümü bitirdi, gençliğim gitti, o saatten sonra avrupaya açılsam ne olacak. Gençken idealistik, gazdık, heyecanlıydık yazdık.. Aldılar bütün hevesimi şimdi.
19 Eylül 2006 20:24
tutaste
Alkışlamak istiyorum seni ama korkuyorum:))
19 Eylül 2006 20:34
~balım~
valla benim hayatım ingilizce türkiyede okuyup ingilizce egitim görmek açıkçası bana saçma geliyor iş için gerekliyse bile kurslar var bence gereksiz çünkü insan kendi özdilinde konuları herzaman daha iyi anlar ben dersleri dinlemeyen kendi çabalarıyla gecen birisiyim.İngilizce masal gibi geliyor dikkatmi toplayamıyorum derse ve cgou zaman önemli noktaları kaçıyorum bir lisan br insandır buda baska bi bakıs acısı ama bence türkçe varken gereksiz siz simdi amerikaya gidince türkçemi veriyorlar eğitimi yada fransaya gidince türkçemi hayır ee peki bizdeki bu saçmalık nee:S:S:S
19 Eylül 2006 20:37
dahmer
Aynen katılıyorum.
ada demis ki:
anadilde eğitim ancak kaliteli yabancı dil eğitimi diyorum...
27 Ocak 2007 06:55
*sona doğru /
Böyle saçma bir şey olamaz.Türkiye'de okuyoruz ve yabancı eğitim görüyoruz isteyen olursa seçmeli olarak görsün ama direk yabancı eğitim olmamalı.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.