ya ben artık okudugumun turkcemi ingilizcemi oldugunu pek ayırd edemiom, taki cok cins bi ingiizce kelimeye denk gelene kadar:D
31 Aralık 2005 10:23
lucy luyi
yabancı dilde eğitim olsun. bu da latince olsun! hep olsun! kaybolmasın!
3 Ocak 2006 04:02
sarimsak
dünyada yegane olmasa da bi elin parmağını geçmez bizim yaptığımız
23 Ocak 2006 04:12
lucy luyi
özer; zaten anadil olarak okutulup, öğretilmiyor türkiye'de yabancı dillerin hiçbirisi. hangi suçtan bahsediyorsun?
tâbi olunan esaslar nedir, bilmeden söylüyorum o da ayrı. :)
23 Ocak 2006 05:02
lucy luyi
ben zaten olması iyidir demedim.aksini de. banane diyenlerdenim artık ben.
24 Ocak 2006 05:35
yasin altunkaynak
daha saçma bir şey olamaz !
30 Mart 2006 08:07
tuurul
cok ii yabancı dil weriosa okul we yabancı dile de sadıq kalınıosa derste cok yararlı kesinlikle
31 Mart 2006 18:37
manas
Ben yabancı dille eğitim görüyorum.İngilizceme hiç bir katkısı olmadı...Hazırlıkta çok daha iyiydi ingilizcem..Mesleki bilgime inanılmaz zararı oldu...Tam olarak anlamını kavrayamadım çoğu şeyin.İnsan ana diliyle düşünür yorum yapar.Benim bu hakkım olmadı...Çok zaman kaybettim..
3. olarakta psikolojik olarak hep kendimi ezik hissettim.Hocası Türk okulu Türk öğrencisi Türk bir ortamda ingilizce ders işliyorduk. Sanki Sam amca bizi gözetliyormuş gibi..İncinen gururum ise tariflere sığamaz..Ezik afrikalılar gibi sömürge devletinde öğrenim görüyoruz sanki...
8 Eylül 2006 13:47
!$ahin!
allah belasini versin yabanci dille egitimi icad edenin
9 Eylül 2006 12:56
balcı
itü-en iyi yerli
9 Eylül 2006 13:01
banshee
Bir dil bir insan. Çalışın çalışın :P
9 Eylül 2006 13:19
corpus callosum
heralde en kötüsü ana dili ingilizce olmayan ve ingilizceyi sonradan öğrenmiş birinin gene ana dili ingilizce olmayan ve ingilizceyi sonradan öğrenmiş birine psikoloji bölümü derslerini anlatmaya çalışmasıdır
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.