ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
işe yarıyor mu yaramıyor mu?konu hakkında ne düşünüyoruz?
15 Ekim 2005 02:30
kretzsche
okulu yabancı dilde okumak ile bi kursa gidip yabancı dil öğrenmek arasında dağlar kadar fark vardır bunun bilincinde olmanızı umarım
15 Ekim 2005 02:35
ada
anadilde eğitim ancak kaliteli yabancı dil eğitimi diyorum...
15 Ekim 2005 02:35
ada
vadi sence ben almanca konuşabiliyo muyum bu insana bağlı öğrenirsin ya da öğrenmezsin
15 Ekim 2005 02:36
kretzsche
gözdecim hayatta herşey insana bağlıdır, fakat aynı insanın aynı eforu sarfedeceğini düşünelim o zaman yabancı dilde eğitim almakla yabancı dil dersi almak arasındaki farkı daha iyi görebiliriz .. konuşabiliyo muyum falan diyosun sana öyle geliyor ama merak etme bir hafta almanyada kalsan bülbül gibi şakırsın ;)
15 Ekim 2005 02:39
ada
bence kafkanın almanca metinlerinin bürokratik anlamları ya da andorranın faşizmini incelemektense kendini anlatabileceğin bi kaç satır çiziktirmek daha önemli bu da iyi bi yabancı dil dersiyle sağlanabilir. Tesellin için teşekkür ederim yüreğime su serptin ama ben bi hafta almanyaya gidip sadece türkçe konuşup dönmüş bi insanım :)))
15 Ekim 2005 02:43
ada
inşallah da benim yaz planlarımda italyaya gitmek var ... Nurşah sen düşünüyosun konu hakkında
15 Ekim 2005 02:49
poetaster
bölüm itibariyle bizim derslerimizi ing. almamız şu an mantıklı gibi görünüyor(amerikan kültürü ve edebiyatı için) ancak öylesine başarılı ve yetenekli olmasına rağmen birçok mühendislik ya fen fakültesi öğrencisi arkadaşım kendilerini KENDİ DİLLERİNDE ifade etmekte çok zorlanıyor. fikrimce öncelikle branşın bilgi ve teknikleri anadilde öğretilmeli çünkü insan en iyi şekilde anadilinde düşünebilir,sonra yurtdışıyla bağlantı kurulacaksa bu terimlerin ingilizcelerinin öğrenilmesi. bu da taş çatlasa bir ay sürer bir insan için. bildiğim kadarıyla kendine sömürge damgası vurdurmak istemeyen devletlerin yöntemi böyle... bir de şu var:aslında herkes şu veya bu şekilde karşı yabancı dilde eğitime, (yabancı dil öğretimi değil elbette) ama kimse kalkıp şu işin bi ucundan tutalım, ne diyor bu insanlar demiyor maalesef,bu da işin acı tarafı...
15 Ekim 2005 10:10
pinky chocolatte
kabus olcak sanırdm türkçesini bile anlamadığım dersleri ingilizce görmek..ama sıkı bi hazırlık senesinden sora hiç de problem olmuyomuş..kendi dilimizde derinlemesine dşünebilme yeteneğimizi körelttiği konusunda haklı bi yan var ama yabancı dilde eğitimi devam ettirmek de oldukça pekiştirici oluomş..
16 Ekim 2005 00:13
moviebiker
işe yaramaz.(sırf son sayfadaki son başlığa bişey yazmak için yazdım) :)
sanirim adamlar turkiyedeki cogu universitelinin beyin gocu ile yurtdısına cıkacagını varsayıo, yok yane ben cogu terimin turkcesini bilmezken nasıl calısacaksam Turkiyede:D
o yine iyi orenmiş ben 1 senede anca ekonominin turkcelerini orenebilirim-malum 1,5 senede verdik dersi- sora diğerlerine de bi 2 sene de, yok anam ben en iyisi bi de turkce eğitim veren uniye gireyim en iyisi- yada beyin gocu yaparız belki kimbilir, o kadar ısrar ediolar maem
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.